Το να φιλιέσαι ή να κάνεις και κάτι παραπάνω με τον άλλον, είναι έτσι κι αλλιώς μία ωραία εμπειρία. Αρκεί να σε ελκύει, να μη φιλάει χάλια ή/και να έχεις αισθήματα γι’ αυτόν. Ωστόσο, πιστεύω θα συμφωνήσουμε ότι η κατάλληλη μουσική μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ευχαρίστηση και τον αισθησιασμό. Δεν είναι, βέβαια, η ίδια μουσική η κατάλληλη για όλους τους ανθρώπους. Τη δική σου θα την βρούμε βάσει ζωδίου. 

Κριός: Powerful – Major Lazer feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley

Έχεις τρομερά πολύ πάθος μέσα σου. Όχι μόνο για καβγάδες, όπως κάποιοι νομίζουν. Την στιγμή που τα χείλη σου θα ενωθούν με αυτά κάποιου που σε ελκύει, είναι σαν να γίνεται έκρηξη μέσα σου. Χρειάζεσαι, λοιπόν, ένα εξίσου δυναμικό κομμάτι, που θα δίνει ρυθμό σε κάθε σου κίνηση. 

Ταύρος: Slow Dancing In The Dark – Joji

Δίνεις όλο σου το είναι στα φιλιά σου. Η τρομερά αισθησιακή σου φύση βγαίνει σε κάθε κίνηση του σώματος και των χειλιών σου. Φιλάς και αγκαλιάζεις αργά και με τρυφερότητα. Κλείσε τα φώτα και ζήσ’ το στο φουλ με αυτό το τρομερά σέξι και εξίσου αισθησιακό με εσένα κομμάτι.

Δίδυμος: Prisoner – Miley Cyrus feat. Dua Lipa

Για να φτάσεις στο φιλί, πρέπει πρώτα ο άλλος να σε έχει κατακτήσει εγκεφαλικά. Όταν αυτό συμβεί, τότε σίγουρα τα φιλιά σου μόνο βαρετά δεν είναι. Δεν αφήνεις την προσοχή του παρτενέρ σου να φύγει ούτε δευτερόλεπτο από την στιγμή. Βέβαια, εσύ υπεραναλύεις τα πάντα στο κεφάλι σου.

Καρκίνος: The Night We Met – Lord Huron

Φιλάς, όπως φιλούν στις ρομαντικές ταινίες. Συγχρόνως χαϊδεύεις το σώμα του άλλου και περνάς τα χέρια σου από τα μαλλιά του. Έχεις μία τρομερά συναισθηματική φύση, εξάλλου, και ευχαριστιέσαι ένα φιλί μόνο αν έχεις καταφέρει να νιώσεις μία εγγύτητα και μία σύνδεση με τον παρτενέρ σου. Χρειάζεσαι, λοιπόν, ένα τραγούδι που θα σε γεμίσει συναισθήματα και νοσταλγία για μία αγάπη που ίσως ακόμα να μην έχεις καν ζήσει. 

Λέων: Kiss Me More – Doja Cat feat. SZA

Όταν θες κάποιον, πέφτεις με τα μούτρα. Ακόμα κι αν τον ξεχάσεις στο επόμενο λεπτό μόλις το μεταξύ σας τελειώσει, όσο κρατάει το ζεις. Έχεις μία τάση στη δραματικότητα και στα υπερβολικά κινηματογραφικά φιλιά. Έτσι, λοιπόν, τα μιμήσε και απλά δεν σταματάς να θες όλο και περισσότερα. 

Παρθένος: Thinkin Bout You – Frank Ocean

Υπεραναλύεις τα πράγματα στο κεφάλι σου και δεν εκφράζεσαι εύκολα, οπότε θες κομμάτια σαν αυτό να πουν τα συναισθήματά σου εκ μέρους σου. Κατά τ’ άλλα, στα φιλιά σού αρέσει να ανακαλύπτεις και να δοκιμάζεις τα πάντα. Αρκεί να είναι συναινετικά, ασφαλή και να μη συμβαίνουν σε κάποιο βρώμικο δωμάτιο.

Ζυγός: Fade Into You – Mazzy Star

Όταν φιλάς, ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την ευχαρίστηση του περτενέρ σου, παρά για τη δική σου. Η υπέρτατη ικανοποίηση για εσένα είναι να καταλαβαίνεις ότι περνάει καλά και ότι έχει μπει απόλυτα μέσα στην κατάσταση, όπως κι εσύ. Δεν ζητάς τίποτα περισσότερο από το να τον δεις μετά να χαμογελάει. 

Σκορπιός: Never Be The Same – Camila Cabello

Έχεις έναν τρομερό τρόπο να γοητεύεις και να τραβάς τους ανθρώπους, σχεδόν με το τίποτα. Παράλληλα, το συναισθηματικό σου βάθος είναι τόσο, που ουσιαστικά χάνεσαι ολόκληρος μέσα στα φιλιά. Κάπως έτσι, εσύ και ο παρτενέρ σου μοιάζετε πραγματικά να γίνεστε ένα όσο φιλιέστε. 

Τοξότης: Make Me Feel – Janelle Monae

Δημιουργείς πολύ έντονους συναισθηματικούς δεσμούς με τα πάντα, αρκεί να σε κάνουν να νιώσεις κάτι. Όταν αυτό συμβαίνει με ανθρώπους και, ακόμα περισσότερο, αν φτάσεις να τους φιλάς, τότε η ενέργειά σου μοιάζει να ανεβαίνει στο φουλ. Αν αυτό το κομμάτι βρίσκεται στο μουσικό σας υπόβαθρο, το μπουστάρισμα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο. 

Αιγόκερως: Earned It – The Weeknd

Πολύ απλά, ταυτίζεσαι τρομερά με τον τίτλο του κομματιού. Είσαι ο δουλευταράς του ζωδιακού και γι’ αυτό εκτιμάς κάθε φροντίδα και τρυφερότητα που έρχεται προς το μέρος σου. Συγχρόνως, όμως, αισθάνεσαι και ότι την κέρδισες και την αξίζεις, βάσει του πόσα έχεις δώσει στην σχέση σου. 

Υδροχόος: Roche – Sebastien Tellier

Για εσένα η ατμόσφαιρα και ο αισθησιασμός είναι απαραίτητα στοιχεία, για να μπεις στο σωστό mood και να ευχαριστηθείς πραγματικά ένα φιλί. Θες, λοιπόν, ένα κομμάτι που θα βοηθήσει ακριβώς σε αυτό και που θα βοηθήσει τη θερμοκρασία να αρχίσει να ανεβαίνει στο δωμάτιο (ή στο αμάξι ή όπου είστε).

Ιχθύς: You the One Fish in the Sea – Liv.e

Θες να ζήσεις το παραμύθι σου. Αυτό σημαίνει ότι φιλάς μόνο άτομα, για τα οποία έχεις συναισθήματα και που έχουν προοπτικές να είναι ο μεγάλος έρωτας. Η μουσική πρέπει να ταιριάζει ακριβώς με το vibe, που θες να έχει και το φιλί. Ρομαντισμός, τρυφερότητα και μία αίσθηση βαθιάς σύνδεσης. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!