Κριός

Philly Steak Σάντουιτς

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο γεμάτο ενέργεια και φωτιά, όπως και ο κυβερνήτης του ο Άρης κι έτσι δεν ψάχνει για θεαματικά και περίτεχνα πράγματα. Του ταιριάζουν σάντουιτς με έντονες αλλά διακριτές γεύσεις. To Philly Steak Sandwich θα τον χορτάσει γερά, ενώ λίγη καυτερή πιπεριά ως προσθήκη θα ικανοποιήσει την επιθυμία του για λίγη έξτρα φλόγα.


Ταύρος

Cloud-egg croque madame

Ο Ταύρος είναι εργατικός και προσγειωμένος, απολαμβάνει όμως όλα τα καλά της ζωής. Αισθησιακός και εκλεκτικός, θα διαλέξει για πρωινό ένα συνεφφένιο croque madame και θα το απολαύσει μετά από μια καυτή νύχτα.


Δίδυμος

Σάντουιτς με σολομό

Ο Δίδυμος είναι ένα έξυπνο ζώδιο που έχει ανάγκη την πνευματική διέγερση. Το ίδιο ισχύει και για το φαγητό του, αλλά και για τις συζητήσεις που θα κάνει τρώγοντάς το με την συντροφιά του. Ένα εκλεπτυσμένο σάντουιτς με σολομό λοιπόν του ταιριάζει τέλεια.


Καρκίνος

Roast Beef Σάντουιτς

Ο Καρκίνος είναι αρκετά εσωστρεφής και πολύ δεμένος με τους φίλους και την οικογένειά του. Δεν είναι λοιπόν παράξενο που έχει μια τάση στο comfort φαγητό ή στα σπιτικά γεύματα που μπορεί να τα μοιραστεί με τους αγαπημένους του. Ένα ψημένο σάντουιτς σαν κι αυτό θα τους χορτάσει όλους τους.


Λέων

Ανοιχτό σάντουιτς

Για τα Λιοντάρια, η ζωή είναι μια υπόθεση γεμάτη θέαμα. Ένα εντυπωσιακό σάντουιτς σαν αυτό, θα ικανοποιήσει την ανάγκη του να είναι ένας σταρ, ακόμα και στο σπιτικό δείπνο του.


Παρθένος

Σαντουιτσάκια του τσαγιού

Αυτά τα μικροκαμωμένα και ντελικάτα σάντουιτς θα ικανοποιήσουν την ανάγκη του Παρθένου τόσο για έμφαση στην λεπτομέρεια και στην αρμονία, όσο και για την επιλογή των υγιεινών και ελαφρών τους συστατικών.


Ζυγός

Μεξικάνικη γεύση

Περιέχει όλα εκείνα τα αξιοπρόσεκτα συστατικά που θα ικανοποιήσουν τον εκλεκτικό Ζυγό που δίνει μεγάλη σημασία στην παρουσίαση του κάθε πιάτου.


Σκορπιός

Μόντε Κρίστο

Ο Σκορπιός έχει την φήμη ότι κυνηγάει με πείσμα όσα επιθυμεί, ότι και να είναι αυτά, που σημαίνει ότι έχει την τάση να διαλέγει έντονες γεύσεις πέρα από τα συνηθισμένα, όπως είναι και το συγκεκριμένο σάντουιτς.


Τοξότης

Vegan Σάντουιτς

Ο Τοξότης απολαμβάνει όλα τα καλά που μπορεί να προσφέρει η ζωή αλλά και η γη μας. Ένα vegan σάντουιτς  γεμάτο με φρέσκα και νόστιμα συστατικά τους κάνει να νοιώθουν συνδεδεμένοι μαζί της.


Αιγόκερος

Grilled Cheese

Οι Αιγόκεροι είναι λάτρεις της παράδοσης και της τάξης που σημαίνει ότι δεν είναι και οι πιο περιπετειώδεις περιπτώσεις όσον αφορά το φαγητό. Έτσι αυτό εδώ το ψημένο τοστ με τυρί θα τους ικανοποιήσει απόλυτα.


Υδροχόος

Ρολά με σολομό

Ο Υδροχόος θεωρείται συχνά ένας δυναμικός οραματιστής εξαιτίας της προοδευτικής του φύσης. Γιατί να φάει κάτι συνηθισμένο όταν μπορεί να δοκιμάσει κάτι τόσο ευφάνταστο όσο αυτά εδώ τα ρολάκια με σολομό;


Ιχθύς

Σάντουιτς παγωτό

Οι Ιχθύες είναι διαισθητικοί, ευγενείς και δημιουργικοί όπως αυτό εδώ το σάντουιτς με παγωτό. Θα τους ικανοποιήσει και θα νοιώσουν πραγματικά ξεχωριστοί.