Δεν θα πούμε ψέματα. Οι κινηματογράφοι μάς έλειψαν. Όχι μόνο για τις νέες προβολές και τη μεγάλη τους οθόνη, αλλά για όλη την εμπειρία που χαρίζουν. Με άλλα λόγια, μάς έλειψε και το να πηγαίνουμε στα κυλικεία τους και να αγοράζουμε πράγματα, για να μασουλάμε όσο θα βλέπουμε την ταινία μας. Βέβαια, στους περισσότερους κινηματογράφους έχουμε εξαιρετικά πολλές επιλογές. Βασικά, αν μπορούσαμε θα τρώγαμε συγχρόνως ποπ κορν, νάτσος και σοκολάτες. Ωστόσο, από σεβασμό στο στομάχι μας, συγκρατούμαστε και δεν το κάνουμε. 

Πώς να επιλέξεις λοιπόν; Βάσει της κλασικής πλέον και αγαπημένης λύσης του ζωδίου. Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις σε αυτά ή όχι, θα σε βοηθήσει έστω να βγεις από το δίλημμα. Κι αν για κάποιον λόγο δεν μπορείς ή δεν θες να πας μέχρι τον κινηματογράφο, δεν πειράζει. Μπορείς να απολαύσεις αυτό, που ταιριάζει στο ζώδιο σου, στον καναπέ σου, βλέποντας μία ταινία στην τηλεόρασή σου. 

Κριός: Πατατάκια

Ναι, συνήθως δεν βρίσκεις πατατάκια στο κυλικείο του κινηματογράφου. Ξέρουμε και οι δύο, όμως, ότι σχεδόν ποτέ δεν περνάς από το κυλικείο. Αντιθέτως, προτιμάς να περνάς στα κρυφά φαγώσιμα που έχεις φέρει από το σπίτι σου. Όχι από τσιγκουνιά, αλλά για την αίσθηση περιπέτειας.

Ταύρος: Νάτσος

Δύο λόγοι βρίσκονται πίσω από την πρότασή μας. Ο ένας είναι ότι πάντα θες να κάνεις κάτι με τα χέρια σου, οπότε δεν θα σου προτείναμε ποτέ, για παράδειγμα, ένα hot dog. Ο άλλος είναι ότι λατρεύεις να πειραματίζεσαι με τα toppings και κάνεις τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς.

Δίδυμος: Παγωτό

Είσαι ένας άνθρωπος, που δεν δέχεται (και δεν μπορεί) να περιοριστεί σε μία εκδοχή των πραγμάτων. Οπότε δεν δέχεσαι και τον περιορισμό σε μία μοναδική γεύση. Ευτυχώς για εσένα υπάρχει το παγωτό και η δυνατότητα να μπλέξεις μεταξύ τους όσες γεύσεις εσύ θες. 

Καρκίνος: Μπέργκερ

Μπορεί να είσαι κοινωνικός άνθρωπος, αλλά συγχρόνως είσαι και τρομερός σπιτόγατος. Γι’ αυτό, όπου κι αν βρίσκεσαι, θες να έχεις την αίσθηση που σου χαρίζει το σπίτι σου και τα αγαπημένα σου comfort foods. Όσο είσαι στον κινηματογράφο, ένα μπέργκερ είναι το πιο κοντινό που μπορείς να βρεις σε αυτό. 

Λέων: Ποπ κορν με γεύση

Είσαι ένας τρομερά δημιουργικός άνθρωπος και σου αρέσει να μπλέκεις πράγματα μεταξύ τους και να αλλάζεις τα κλασικά. Είναι, λοιπόν, λογικό να περιμένουμε ότι θα “ξεσπάσεις” στο ποπ κορν και θα το δέσεις με τις πιο μοναδικές και χαρούμενες γεύσεις. 

Παρθένος: Ζαχαρωτα γλυκόριζας

Είσαι μανιακός με την υγιεινή διατροφή. Μην προσπαθείς να το αρνηθείς. Προφανώς, στο κυλικείο του κινηματογράφου δεν έχεις πολλές επιλογές. Το ζαχαρωτό γλυκόριζας δεν είναι σε καμία περίπτωση 100% υγιεινό, αλλά είναι σίγουρα το πιο υγιεινό που θα βρεις. 

Ζυγός: Τηγανητές πατάτες

Σου αρέσει να κοινωνικοποιήσαι και να γνωρίζεις νέο κόσμο συνεχώς. Ακόμα και στον κινηματογράφο. Νιώθεις ότι ο πιο απλός τρόπος να το κάνεις είναι προσφέροντας λίγο από το φαγητό σου. Γιατί τηγανητές πατάτες; Διότι κανένας δεν θα έλεγε “όχι” στις τηγανιτές πατάτες.

Σκορπιός: Σοκολάτα

Είσαι ένας τρομερά χαλαρός και ήρεμος άνθρωπος. Δεν ψάχνεις, λοιπόν, κάτι στο οποίο θα πέσεις με τα μούτρα, όπως είναι ένα κουτί ποπ κορν. Και σε καμία περίπτωση, δεν θες κάτι που θα κάνει θόρυβο όσο το μασάς, τραβώντας την προσοχή όλης της αίθουσας.

Τοξότης: Μαλλί της γριάς

Ναι, θα το βρεις σε ελάχιστους κινηματογράφους. Κι αυτό ακριβώς σε εξιτάρει. Είσαι ο μόνος του ζωδιακού που είναι διατεθειμένος να εξερευνήσει τους κινηματογράφους όλων των περιοχών μέχρι τελικά να βρει αυτό που ψάχνει. 

Αιγόκερως: Ποπ κορν με βούτυρο

Στην πραγματικότητα, για εσένα δεν υπάρχει καν δίλημμα. Η κλασική, δοκιμασμένη και πάντα πετυχημένη επιλογή είναι μονόδρομος. Με άλλα λόγια, μπόλικο ποπ κορν με μπόλικο βούτυρο. Γιατί να το ρισκάρεις με κάτι άλλο;

Υδροχόος: Hot dog

Δεν θες απλά κάτι που θα μασουλάς, για να περάσει η ώρα όσο βλέπεις την ταινία. Θες κάτι που θα σου χαρίσει ενέργεια, θα το απολαύσεις και θα μοιάζει σαν γεύμα. Ένα hot dog θα κάνει τη δουλειά και θα σε βοηθήσει να αντέξεις ακόμα και την πιο βαρετή ταινία. 

Ιχθύς: Ζελεδάκια

Είσαι ένας εξαιρετικό γλυκός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Ο λόγος που επιλέγεις τα ζελεδάκια, δεν είναι τόσο η προσωπική απόλαυση, λοιπόν, όσο το γεγονός ότι θα μπορείς να απλώσεις τη σακούλα και να τα μοιραστείς με τους φίλους σου.