Αν πιστεύεις στα ζώδια, τότε ξέρεις πως σύμφωνα με το μήνα που γεννήθηκες, θα έχεις ενδεχομένως και κάποια ανάλογα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Σε κάποια ζώδια αυτό είναι πολύ έντονο, όπως για τους Παρθένους που είναι όλοι τους ανεξαιρέτως μανιακοί με την τάξη και την οργάνωση, ή για τους Λέοντες που θέλουν μονίμως όλα τα φώτα στραμμένα επάνω τους. Μαζί με αυτά τα πιο εύκολα αναγνωρίσιμα κομμάτια της προσωπικότητάς σου ωστόσο, ο ζωδιακός κύκλος καθορίζει και κάποια πιο εσωτερικά ή έστω όχι τόσο εξώφθαλμα στοιχεία του χαρακτήρα σου, όπως το τί θα σου ανεβάσει την ενέργεια το πρωί, ή το πόσο ψηλά είναι (σε γενικές γραμμές) η λίμπιντό σου, για το οποίο θέμα και θα σε διαφωτίσουμε από εδώ κάτω, ξεκινώντας από το πιο ερωτικό ζώδιο προς το λιγότερο.

Sex And The City GIF

Σκορπιός

Ναι μάλλον δεν εκπλαγήκατε, όλοι μέσες άκρες ξέρουν πόσο ερωτικός είναι ο Σκορπιός, αφού έχει και με την βούλα τον τίτλο του πιο σέξυ ζωδίου. Μάλιστα λέγεται πως οι Σκορπίοι καθορίζονται από τα αναπαραγωγικά τους όργανα. Υπερβολή; Μπορεί, αλλά μάλλον κάτι ξέρουν και οι ειδικοί. Ωστόσο ένας Σκορπιός, όσο σεξουαλικός και να είναι, ταυτόχρονα επιλέγει πολύ προσεκτικά τους ερωτικούς του συντρόφους και έχει πολύ υψηλά στάνταρ.

Look Up GIF by Apple Music

Κριός

Με πλανήτη του τον Άρη, αυτόν που εντείνει το στοιχείο της δράσης, οι Κριοί σκέφτονται πολύ το σεξ. Η libido τους λοιπόν είναι πολύ ψηλά, αφού είναι ένα ζώδιο με πολύ πάθος και όρεξη για ζωή. Το σεξ είναι για αυτούς τόσο φυσικό όσο η ίδια η αναπνοή, και μια σεξουαλική συνεύρεση μαζί με έναν Κριό λένε πως μένει αξέχαστη.

Dwight Office Tv GIF by The Office

 

Ταύρος

Οι Ταύροι αγαπούν το πάθος αλλά και τις αγκαλίτσες. Με πλανήτη τους την Αφροδίτη, αυτόν της αγάπης, τούτο το ζώδιο είναι ο βασιλιάς της αισθησιακής αγάπης και του ρομάντζου. Ωστόσο η libido τους είναι μάλλον των άκρων. Είτε θα θέλουν να σεξ που θα κρατήσει όλο το βράδυ, είτε να κάνουν αγκαλίτσες και spooning αλλά τίποτα άλλο.

Making Love Passionate Kiss GIF

 

Ιχθύς

Σαν τον ονειροπόλο του ζωδιακού κύκλου, ο Ιχθύς λατρεύει τις ρομαντικές σεξουαλικές εμπειρίες που τον συνεπαίρνουν και τον κάνουν να ξεχνά την πραγματικότητα, ως μια στιγμή ύστατης απόδρασης. Μπορούν να δοθούν ολοκληρωτικά στον ερωτικό τους παρτενέρ, μόνο όμως αν νιώθουν έντονα συναισθήματα για αυτόν. Μάλιστα η σεξουαλική ορμή αυτού του ζωδίου έρχεται συνήθως ως έκπληξη, αφού επιφανειακά μοιάζουν πάντα ντροπαλοί και εσωστρεφείς.

Football Yes GIF by Apple TV

 

Λέων

Όπως είπαμε και παραπάνω, ο Λέοντας θέλει όλη την προσοχή πάνω του. Αυτό προφανώς δεν αλλάζει σε ότι έχει να κάνει με το κρεβάτι, αλλά μάλλον ενισχύεται. Για να παραμείνουν όμως σεξουαλικά στα κόκκινα, χρειάζονται και ένα παρτενέρ που να τους ματσάρει. Αν τον βρουν θα κάνουν τα πάντα για να τον γοητεύσουν αλλά και να ανεβάσουν και την δική του libido στα ύψη, μπουστάροντας το εγώ τους.

Juno Temple Boss GIF by Apple TV

 

Καρκίνος

Να λέμε την αλήθεια, από το ευαισθητούλι Καρκινάκι δεν περιμέναμε πολλά πολλά. Όμως να που μας εκπλήσσει, αφού για αυτούς το σεξ είναι κάτι φυσικό. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά που λέει ότι για να νιώσουν αυτό το ζωώδες σεξουαλικό ένστικτο και να δώσουν το εκατό τοις εκατό τους πρέπει οπωσδήποτε να εμπιστεύονται απόλυτα τον παρτενέρ τους, και να νιώθουν μια στενή συναισθηματική σύνδεση.

Loving In Love GIF

 

Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο είναι η επιτομή του ρητού “work hard, play hard”. Με την φήμη του απόλυτα αφοσιωμένου στην δουλειά του, ο Αιγόκερως μεταφέρει αυτή την πειθαρχία και το πάθος και στο κρεβάτι. Μάλιστα το κίνητρό του να γίνεται πάντα καλύτερος, είναι αυτό που κάνει την αντοχή του να κρατάει παραπάνω από κάθε ζώδιο, και υπόσχεται ολονυχτίες το δίχως άλλο.

Work Hard Lets Go GIF by VH1

 

Τοξότης

Ο τοξότης, ως ζώδιο της φωτιάς, είναι πολύ παθιάρης και ερωτικός εν γένει, ενώ μπορεί να φλερτάρει έτσι απλά για να περάσει την ώρα του. Συνεπώς το σεξ είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές του και του βγαίνει φυσικά. Καθώς ωστόσο για αυτόν ο έρωτας είναι ένα τόσο συχνό δεδομένο στην καθημερινότητά του, μπορεί εύκολα να βαρεθεί. Το αντίδοτο; Σεξουαλικά παιχνίδια, φαντασιώσεις, sex toys, και γενικά ότιδήποτε καινούργιο και διαφορετικό, εγγυάται να κρατήσει την libido του στα ύψη.

Recaps of Sex and the City - Television of Yore

 

Δίδυμος

Με πλανήτη του τον Ερμή (που μας ταλανίζει όταν είναι ανάδρομος αναθεμάτονε), αυτόν της επικοινωνίας, ο Δίδυμος είναι ο βασιλιάς του σεξουαλικού διαλόγου. Ενημερώνει τον παρτενέρ του για το τί του αρέσει, τί όχι και γενικά δεν υπάρχει κάτι που να μην τολμάει να πει για να ανεβάσει στα κόκκινα την κατάσταση. Ταυτόχρονα είναι ή του ύψους ή τους βάθους, την μια στιγμή μπορεί να θέλει σαν τρελός και την επόμενη να μην το ζητάει καθόλου. Όταν όμως είναι σε φάση, είναι ασταμάτητος.

Oh Yeah GIF by Adult Swim

 

Παρθένος

Παρ’ ότι ο Παρθένος είναι ένα βαθιά σεξουαλικό ζώδιο, η ανάγκη του να τα έχει όλα σε σειρά μπορεί ανά στιγμές να τον αποπροσανατολίσει και να μην του επιτρέπει να επικεντρωθεί ολοκληρωτικά στο σεξ. Αυτό κάνει την δουλίτσα δύσκολη για τον παρτενέρ του, που ενδεχομένως σε αυτές τις περιπτώσεις να αισθάνεται μπερδεμένος. Αν ωστόσο χαλαρώσει και αφεθεί, το στοιχείο τελειομανίας του Παρθένου, που του δίνει την ορμή να κάνει όλα τα υπόλοιπα άψογα, υπόσχεται καυτές σεξουαλικές στιγμές άνευ προηγουμένου.

Lonely Valentines Day GIF by Interscope Records

 

Ζυγός

Οι Ζυγός ταιριάζει μάλλον περισσότερο στην περιγραφή του αθεράπευτα ρομαντικού και όχι τόσο σε αυτή της μηχανής του σεξ. Είναι μεν σεξουαλικοί, αλλά ως το ζώδιο της ισορροπίας, κρατούν πάντα και μια μπαλάντζα μεταξύ συναισθήματος και σεξ, και έτσι συνήθως δεν τα δίνουν όλα. Όταν όμως το κάνουν, όπως έλεγε και η Carrie για τον Mr Big, σπάνια μένουν μέσα στις γραμμές, κάνοντας το κρεβάτι να τρίζει.

Sex And The City Flirting GIF

 

Υδροχόος

Σαν ζώδιο του αέρα, ο ονειροπόλος υδροχόος βρίσκεται συνήθως χαμένος στον κόσμο του. Έτσι το σεξ είναι σπάνια προτεραιότητα για αυτούς, ρίχνοντας έτσι χαμηλά την libido τους όταν κάτι τους απασχολεί. Προτιμούν να ερωτεύονται πρώτα με τα λόγια, ενώ ένας διάλογος με μεγάλη ένταση μάλλον τους ανάβει πιο πολύ απ’ ότι μια εικόνα. Αφού πρώτα γοητευτούν σε πνευματικό επίπεδο, τότε μπορεί και να θελήσουν να προχωρήσουν και στο σεξ.

Season 5 Flirt GIF by Friends

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!