Καλώς ή κακώς, ο τομέας των οικονομικών μας είναι από αυτούς, που σταθερά επηρεάζουν τη ζωή μας και μάς απασχολούν. Οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλουμε να ξέρουμε πώς θα μάς πάνε. Τα ζώδια είναι ένας τρόπος να το ανακαλύψεις. Αν όχι γιατί τα πιστεύεις, τότε σίγουρα απλά για να πιαστείς από κάπου μέχρι να δεις την απτή πραγματικότητα μέσα στο 2022. 

Κριός

Σου αρέσει πρώτα να δρας και μετά να σκέφτεσαι, αλλά φέτος συγκρατήσου. Βάλε πολλή σκέψη στα οικονομικά σου και προσπάθησε να ξεπεράσεις ό,τι ιδέες είχες μέχρι τώρα για την αξία σου. Το να κινηθείς μόνος, αυτόνομα και ανεξάρτητα, είναι το κλειδί της οικονομικής επιτυχίας σου. Γενικά, η χρονιά θα σού φέρει πολλά απροσδόκητα καλά πάνω από μία φορά, αλλά τον Σεπτέμβριο θα δεις η καριέρα σου να αποφέρει επιτέλους οικονομικούς καρπούς. 

When you're a jaded veteran and the overenthusiastic rotc cadet keeps trying to be your friend - Album on Imgur

Ταύρος

Φέτος, θα ξεκινήσει η διαδικασία, που τελικά θα σε οδηγήσει στην πολυτελή ζωή, που πάντα ονειρευόσουν. Θα πάρεις μία σημαντική απόφαση σε σχέση με την καριέρα σου και αυτή θα αποδώσει στο 100% και θα σου εγγυηθεί μία μακροχρόνια οικονομική σταθερότητα. Να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να φοβηθείς να προχωρήσεις μπροστά, να διεκδικήσεις περισσότερα και να αρνηθείς να σε αντιμετωπίζουν ως δεδομένο. Το καλοκαίρι θα είσαι λίγο πιο κρυμμένος, αλλά αυτό θα είναι η αφορμή να σχεδιάσεις κάτι, που μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για εσένα. 

Luxury GIFs | Tenor

Δίδυμος

Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν πολύ καλά μαζί σου. Το 2022 η τύχη θα σού φέρει ευκαιρίες, αλλά από εκεί και πέρα το πράγμα θέλει προσωπική δουλειά και από εσένα, χωρίς όμως να ξεζουμιστείς. Το καλοκαίρι θα δεις πλέον τα χρήματα να ρέουν πολύ περισσότερο στον τραπεζικό σου λογαριασμό και να αποκτάς μία αρκετά πιο υγιή οικονομική ζωή. Αφορμή θα είναι κάτι ξαφνικό, που πιθανώς δεν είχε υπολογίσει καθόλου ότι θα προκύψει. 

Say It Till You Believe It GIF - Devil Wears Prada Mantra I Love My Job - Discover & Share GIFs

Καρκίνος

Μπορεί στις αρχές της χρονιάς να μην το βλέπεις ξεκάθαρα, αλλά τα οικονομικά σου θα ανέβουν σημαντικά στην πορεία. Το μόνο, που χρειάζεται είναι να τολμήσει να μπεις στο επίκεντρο των πραγμάτων, αλλά και να είσαι ανοιχτός σε κάποια επαγγελματικά ευκαιρία, που θα αυξήσει το εισόδημά σου. Η οικονομική επιτυχία σου θα είναι αποτέλεσμα προσωπικής δουλειάς, ωστόσο κάποιος που θα γνωρίσεις μέσα στο 2022 θα συμβάλλει σημαντικά σε αυτήν. 

Idées Pour Gif Challenge Accepted - Abdofolio

Λέων

Το 2022 θα είναι μία περίεργη χρονιά για εσένα. Από τη μία, θα αρχίσεις να βάζεις τη ζωή σου οριστικά σε μία νέα πορεία και θα πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την καριέρα σου. Από την άλλη, η οικονομική ενίσχυση, που έχεις πάρα πολλή ανάγκη, θα έρθει ξαφνικά εκεί, που δεν την περιμένεις. Παράλληλα, στη ζωή σου μπαίνει κάποιος, σύντροφος ή συνεργάτης, ο οποίος θα βοηθήσει σημαντικά το πορτοφόλι σου στους τομείς, που το έχεις πραγματικά ανάγκη.

Partnership GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Παρθένος

Η χρονιά δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη. Θα χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο και πιο σκληρά από ποτέ και για καιρό δεν θα βλέπεις κάποιο αποτέλεσμα. Ωστόσο, μην τα παρατήσεις. Στο τέλος, θα δεις όλη σου την προσπάθεια να ανταμείβεται και τίποτα δεν θα πάει χαμένο. Ξεκάθαρα, όμως, το 2022 είναι η κατάλληλη χρονιά να αρχίσεις να αποταμιεύεις για κάποια ώρα ανάγκης. Το καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι κάπως πιο εύκολα.

Money Savings GIF - Money Savings My Future - Discover & Share GIFs

Ζυγός

Το 2022 ό,τι αγγίζεις δεν θα γίνεται χρυσός, αλλά θα έχει τη δυνατότητα να γίνει στο μέλλον. Τι σημαίνει αυτό; Βρες κάτι, με το οποίο είσαι παθιασμένος και άρχισε να δουλεύεις παράλληλα και σε αυτό. Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι που θα σου αποφέρει τη μεγαλύτερη οικονομική επιτυχία. Διεκδίκησε ό,τι ξέρει πως αξίζεις και μέχρι τον Νοέμβριο θα δεις τα οικονομικά σου να έχουν μία αρκετά σημαντική βελτίωση. 

Passion Kiss GIF - Passion Kiss - Discover & Share GIFs

Σκορπιός

Σκοπός σου είναι ξεκάθαρα και σταθερά να αφήσεις πίσω σου ένα είδος κληρονομιάς. Γι’ αυτό και σού προτείνουμε να βάλεις τα οικονομικά σου σε ένα πρόγραμμα και μία τάξη. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα δείχνουν αρκετά αισιόδοξα για εσένα. Αρκεί να αποδεχτείς ότι αλλάζεις, οπότε και να τολμήσεις μερικές αλλαγές στην καθημερινή σου ρουτίνα. Κάπου στον Ιούνιο θα δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό να φτάνει στο πικ του και θα καταευχαριστηθείς το πόσο απροσδόκητα θα γίνει. 

Count Money Fast GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Τοξότης

Τα οικονομικά σου φέτος μπορούν να βελτιωθούν εξαιρετικά και να σε βοηθήσουν μέχρι και να πιάσεις στόχους, όπως να αγοράσεις το δικό σου σπίτι. Υπάρχει, ωστόσο, μία προϋπόθεση. Θα πρέπει να καταλαγιάσεις την ταξιδιάρικη φύση σου και πραγματικά να αφοσιωθείς σε ένα πλάνο, κάνοντας όλες τις απαραίτητες επαγγελματικές και προσωπικές αλλαγές στη ζωή σου. Αν το κάνεις αυτό, το οικονομικό σου μέλλον αργά και σταθερά θα γίνεται όλο και καλύτερο. 

Slow It Down GIFs | Tenor

Αιγόκερως

Μία ευχάριστη προσωπική αλλαγή θα έρθει φέτος να αλλάξει τις προτεραιότητες σου και να σε κάνει να διεκδικήσεις ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. Στον δρόμο σου θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, αλλά σού προτείνουμε να κινηθείς με το ένστικτό σου και σε καμία περίπτωση να μη δεχτείς την πρώτη, που θα σου έρθει. Η οικονομική βελτίωση θα έρθει, αλλά μην την περιμένεις στις αρχές της χρονιάς. Τα πράγματα θα ξεκινήσουν να γίνονται καλύτερα από το καλοκαίρι και μετά. 

I Wanna Offer You A Job Sarah Wright GIF - I Wanna Offer You A Job Sarah Wright Mandy Davis - Discover & Share GIFs

Υδροχόος

Αυτή θα είναι η καλύτερη οικονομικά χρονιά της μέχρι τώρα ζωής σου. Μπορείς να περιμένεις περισσότερα απ’ όσα συνήθως και είναι η κατάλληλη στιγμή να αναγνωρίσεις την αξία σου και να διεκδικήσεις. Η αρχή της χρονιάς θα είναι πιο αργή, αλλά μέσα στην άνοιξη θα έρθει μία επαγγελματική βελτίωση, που θα διανθίσει τα οικονομικά σου. Στην πραγματικότητα, θα δεις ένα επαγγελματικό όνειρό σου να παίρνει ζωή. Προς το τέλος του 2022, πάντως, να είσαι προετοιμασμένος να δώσεις κάποιο μεγάλο ποσό. 

Dream Job? | MiceForce Forums

Ιχθύς

Θυμάσαι τη μεγαλύτερη οικονομική φαντασίωση, που έχεις; Ε, φέτος θα γίνει πραγματικότητα. Το καλοκαίρι τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν τρομερά, απαιτώντας ίσως να δουλέψεις λίγο παραπάνω σε κάποιο project σχετικό με το πάθος σου, χάνοντας χρόνο από τις διακοπές σου. Στο τέλος, θα δεις να επιβραβεύεσαι στο μάξιμουμ και να έρχονται σε εσένα όλα όσα δικαιωματικά σου αξίζουν. 

New trending GIF tagged work working worth topshelf… | Trending Gifs

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!