Νομίζω όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ο Harry Styles είναι ένα από τα πιο hot και επιδραστικά πρόσωπα της γενιάς μας. Είτε μιλάμε για την εμφάνισή του, είτε για τη μουσική του, είτε για τις κινηματογραφικές εμφανίσεις του. Ό,τι κι αν κάνει γίνεται σχεδόν αμέσως τάση, με τα κομμάτια του να φτάνουν στις κορυφές των παγκόσμιων charts. Δεν μπορούμε, λοιπόν, παρά να απορούμε: Ποιο τραγούδι του είναι σαν να έχει γραφτεί για εμάς; 

Κριός: Kiwi

Εκπέμπεις παντού vibes ενός ανεξάρτητου hot τύπου γεμάτου αυτοπεποίθηση. Είσαι η προσωποποίηση του rock star και γι’ αυτό τρελαίνεις (με την καλή έννοια) όποιον σε γνωρίζει. Φυσικά, είσαι και τρομερά χαώδης άνθρωπος και πάντα μοιάζει κάτι να συμβαίνει στη ζωή σου και να μην κάθεσαι ποτέ ήσυχος. 

Ταύρος: Love of My Life

Από τη μία, λατρεύεις τον ήχο αυτού του κομματιού, που σε μεταφέρει απευθείας νοητά σε έναν χώρο και μια εποχή πολυτέλειας, για να απολαύσεις τα καλύτερα αυτής της ζωής. Από την άλλη, είσαι τόσο ρομαντικός, σταθερός και πιστός, που είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια στιγμή (ίσως και τώρα) είσαι πεπεισμένος ότι ο σύντροφός σου ήταν ο έρωτας της ζωής σου. 

Δίδυμος: Falling

Όσο κι αν κάποιοι το αμφισβητούν, είσαι πραγματικά πιστός και γνήσιος άνθρωπος. Ωστόσο, είσαι και πολύ αναποφάσιστος, πράγμα που κάνει τα συναισθήματά σου να μην έχουν καμία συνοχή. Σίγουρα κι εσύ έχεις βρεθεί να θες κάποιον πίσω, ενώ τον έχασες από δικό σου λάθος. Είναι η σταθερή σου κατάσταση να αναζητάς την στοργή, από φόβο μη μείνεις μόνος σου. 

Καρκίνος: Late Night Talking

Δεν μισείς τίποτα περισσότερο από το να βγαίνεις από τη ζώνη άνεσης σου και να πιέζεσαι για πράγματα και καταστάσεις. Με μία μοναδική εξαίρεση. Για όποιον αγαπάς, θα το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αγαπάς, εξάλλου, βαθιά και για εσένα τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να κάνεις χαρούμενο όποιον νοιάζεσαι.

Λέων: Cinema

Θα ήθελες να είσαι ξεκάθαρα το άτομο, στο οποίο απευθύνεται αυτό το κομμάτι. Όχι μόνο για το προφανές, ότι δηλαδή θα στο αφιέρωνε ο Styles, αλλά και γιατί λατρεύεις να είσαι το επίκεντρο της προσοχής, να τραβάς όλα τα βλέμματα και ο εκάστοτε σύντροφός σου να σού δίνεται με όλο του το είναι. Εξάλλου, είσαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από εσένα.

 

Παρθένος: She

Συχνά δίνεις τόση σημασία στη λεπτομέρεια και στην οργάνωση, ώστε να καταλήγεις να είσαι επικριτικός με τον εαυτό σου και με τους πάντες γύρω σου. Όχι από κακία, αλλά ως μέσο να καταλάβεις λίγο καλύτερα την ταυτότητά σου και τον κόσμο, που σε περιβάλλει. Κι αυτό το κομμάτι μιλά ακριβώς γι’ αυτή τη μάχη να ανακαλύψουμε το ποιοι είμαστε. Επιπλέον, είναι και αρκετά σέξι, ακριβώς όπως κι εσύ. 

Ζυγός: Only Angel 

Σε αυτό το κομμάτι, ο Styles μιλάει για μία γυναίκα, στην οποία έχει εθιστεί, δεν μπορεί να της αντισταθεί και αγνοεί κάθε red flag πάνω της, ώστε να είναι μαζί της. Κάπως έτσι είσαι κι εσύ. Θες τόσο πολύ να έχεις κάποιον δίπλα σου και να μην είσαι μόνος, που καταλήγεις να αγνοείς οτιδήποτε σού υποδεικνύει ότι κάποιος δεν είναι και η καλύτερη περίπτωση. 

Σκορπιός: Cherry

Το τραγούδι αφορά τη ζήλια προς μία πρώην τόσο επειδή είναι με κάποιον άλλον, όσο και επειδή εκείνη κατάφερε να προχωρήσει πρώτη. Εννοείται, λοιπόν, ότι σού ταιριάζει. Εξάλλου, η ζήλια είναι δεύτερη φύση σου, μιας και το πάθος, που κουβαλάς μέσα σου, σε κάνει και τρομερά ζηλιάρη, κτητικό και πεισματάρη. 

Τοξότης: Daylight

Αισιόδοξος και περιπετιώδης, αυτό το τραγούδι σού ταιριάζει ταμάμ. Ό,τι κι αν συμβαίνει, εσύ περιμένεις ότι όλα θα πάνε καλά και δεν ανησυχείς ιδιαίτερα. Όνειρο ζωής σου είναι ξεκάθαρα το να καταφέρεις να πετάξεις, τόσο γιατί αυτό θα σού έδινε την απόλυτη ελευθερία, όσο και για να βρίσκεσαι όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται δίπλα σε όσους αγαπάς. 

Αιγόκερως: As It Was

Προσπαθείς να μην το δείχνεις, αλλά είσαι βαθιά συναισθηματικός. Αυτό σε κάνει και να φοβάσαι τρομερά τις αλλαγές και να δυσκολεύεσαι εξαιρετικά να προσαρμοστείς σε αυτές. Δεν είναι τυχαίο, που πολλές φορές καταλήγεις κολλημένος στο παρελθόν, αρνούμενος με όλο σου το είναι να προχωρήσεις με τη ζωή σου.

 

Υδροχόος: Treat People With Kindness

Και μόνο ο τίτλος του κομματιού είναι το μότο της ζωής σου, ακριβώς όπως και του Styles. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι όταν έγραφε το κομμάτι ένιωσε άβολα, αλλά με καλό τρόπο, επειδή βγήκε εκτός της comfort zone του. Εσύ είσαι ο βασικός άνθρωπος, που επίσης θα το τολμούσε, αφού παραμένεις σταθερά εκκεντρικός και αντισυμβατικός, με τη δημιουργικότητα να ρέει συνεχώς στη ζωή σου. 

Ιχθύς: Matilda

Αν κάναμε ένα γκάλοπ, λογικά θα μαθαίναμε ότι το Matilda έχει κάνει την πλειοψηφία όσων το έχουν ακούσει να κλάψουν. Είσαι ο πιο συναισθηματικός του ζωδιακού και γι’ αυτό θα ήταν παράλογο να μη σε ταιριάξουμε μαζί του. Επιπλέον, έχεις μία τεράστια ενσυναίσθηση και νιώθεις σαν δικό σου τον πόνο των άλλων.