Όλοι ανά διαστήματα θέλουμε μία ανανέωση και να αλλάξουμε τα μαλλιά μας. Πολλές φορές, όμως, δεν είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε. Οι τάσεις είναι, εξάλλου, εξαιρετικά πολλές. Εμείς, λοιπόν, σού βρήκαμε τρόπο να επιλέξεις. Εμπιστεύσου το ζώδιο σου και κούρεψε τα μαλλιά σου, ακριβώς με την τάση του 2022, που θα σού ταιριάξει καλύτερα βάσει αυτού.

Κριός: Pixie cut

Το pixie cut aka τα κοντοκουρεμένα μαλλιά επιστρέφουν στις τάσεις. Είσαι από τους λίγους, που έχουν το θάρρος να τα δοκιμάσουν και δεν θα αλλάξουν γνώμη τελευταία στιγμή. Θα δείξεις την φλόγα και το κουράγιο σου, ενώ θα τονιστούν και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Ταύρος: Τα μαλλιά των διακοπών

Τα vacation hair είναι ουσιαστικά απλά μαλλιά, που ξεχωρίζουν με το πόσο υγιή και φροντισμένα είναι. Απλά, λοιπόν, κούρεψέ τα όσο χρειάζεται για την καλή τους υγεία και ενίσχυσέ τα με προϊόντα μαλλιών. Με αυτόν τον τρόπο, θα δείξεις πόσο έχεις αναπτυχθεί ως άνθρωπος και θα εστιάσεις στην αγάπη σου για το self-care.

Δίδυμος: Baby bangs

Από τη μία, είσαι αναποφάσιστος, οπότε εννοείται ότι θες ένα κούρεμα που μπορεί να “κρυφτεί”, αλλά και που γρήγορα μπορεί να μακρύνει και να αλλάξει. Από την άλλη, σού δίνει πολλά punk vibes και “μιλάει” στην πιο επαναστατική πλευρά σου.

Καρκίνος: Αφέλειες “κουρτίνες”

Δεν είσαι μεγάλος φαν των αλλαγών. Γι’ αυτό και δεν θα σού προτείνουμε να κάνεις κάτι τρομερά εναλλακτικό. Αυτές οι αφέλειες θα σε βολέψουν, μιας και δεν θέλουν όση προσοχή χρειάζονται οι κλασικές, ενώ παράλληλα μπορείς εύκολα να παίξεις μαζί τους.

Λέων: Χαίτη

Είσαι πάντα μπροστάρης σε κάθε νέα τάση, ειδικά αν αυτή αμέσως θα σε ξεχωρίσει από το πλήθος. Η χαίτη είναι η ξεκάθαρα σωστή τάση για εσένα και απόδειξη είναι ότι την έχουν ακολουθήσει λίγο πολύ όλα τα πρώτα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος, ανάμεσά τους και η Rihanna.

Παρθένος: Μακρύ καρέ

Για εσένα το πιο σημαντικό είναι η άνεση και η πρακτικότητα. Ωστόσο, δεν είναι στη φύση σου να αδιαφορήσεις και για τις τάσεις εντελώς. Ένα μακρύ καρέ θα σε βολέψει, μιας και είναι πιο διαχειρίσμο σε σχέση με το κλασσικό, ενώ δεν είναι και ιδιαίτερα δεσμευτικό στο styling του.

Ζυγός: Αραιές αφέλειες

Δεν σού αρέσουν τα κραυγαλαία πράγματα και δεν μπορείς τις τεράστιες αλλαγές. Θες κάτι ήπιο, που όμως θα σού δώσει και έναν αέρα ανανέωσης. Μερικές μακριές και όχι εντελώς γεμάτες αφέλειες είναι ακριβώς αυτό, που χρειάζεσαι, και είναι εγγύηση ότι θα σού ταιριάζουν άσχετα με το σχήμα του προσώπου σου.

Σκορπιός: Μοϊκάνα

Είσαι πολύ μπροστά στη μόδα και συνήθως ακολουθείς τις τάσεις πριν καν οι άλλοι τις πάρουν είδηση. Έτσι, δεν θα σού προτείναμε απλά shag ή mullet. Η μοϊκάνα είναι η νέα ανατρεπτική τάση, που θα δούμε να επιστρέφει μέσα στο 2022 και εσύ θα την λατρέψεις.

Τοξότης: Layering

Είσαι συνεχως στο τρέξιμο, οπότε δεν θες τίποτα που να απαιτεί προετοιμασία. Θες να περνάς μια φορά τα μαλλιά σου με την χτένα και να βγαίνεις. Οπότε κάτι απλό, όπως το layering, θα σε βολέψει σίγουρα, αφού μπορείς απλά να στεγνώνεις τα μαλλιά σου και αν τα αφήνεις όπως είναι.

Αιγόκερως: The Rachel

Είσαι τρομερά απασχολημένος με τη δουλειά σου, για να ξοδεύεις ιδιαίτερα πολύ χρόνο στα μαλλιά σου. Χρειάζεσαι ένα κούρεμα, που θα τούς δώσει σχήμα και κίνηση, χωρίς εσύ να πρέπει να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Το The Rachel είναι, προφανώς, η τέλεια επιλογή για εσένα, μιας και είναι διαχρονικό πλέον και επιβεβαιωμένα πετυχημένο.

Υδροχόος: Ξυρισμένα

Είσαι ο ξεκάθαρα πιο γενναίος του ζωδιακού και σού αρέσει πάντα να ξεπερνάς τα όρια σου. Οπότε ξέρουμε ότι σίγουρα δεν θα φοβηθείς να ξυρίσεις εντελώς τα μαλλιά σου και ότι θα λατρέψεις το τελικό αποτέλεσμα.

Ιχθύς: Κοντό καρέ

Από τη μία, δεν πλησιάζεις ποτέ πιο τολμηρά κουρέματα. Από την άλλη, σού αρέσουν οι αλλαγές, μιας και είσαι δημιουργική φύση. Το κοντό καρέ θα σε βολέψει μια χαρά, αφού μέσα σε όλα θα σού επιτρέψει και να παίξεις με αυτό όσο θέλεις και δεν θα σε περιορίσει σε ένα συγκεκριμένο στιλιζάρισμα.