Νομίζω θα συμφωνήσουμε ότι τα λουλούδια μόνο χρώμα και χαρά μπορούν να φέρουν στο σπίτι σου. Είτε τα έχεις σε κάποιο βάζο, είτε στο μπαλκόνι σου, είτε στον κήπο σου. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τα αγοράσεις και να τα ποτίζεις ή να τους αλλάζεις νερό. Για τα τελευταία δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς. Στην αγορά, ωστόσο, κάπως θα βοηθήσουμε. Θα προτείνουμε ακριβώς το λουλούδι που θα ταιριάξει καλύτερα στο ζώδιο σου. 

Κριός: Αγιόκλημα

Ανθίζει στις αρχές της άνοιξης, την περίοδο που είναι ταυτισμένη περισσότερο με την αναγέννηση και το καινούργιο. Εσύ είσαι το πρώτο “παιδί” του ζωδιακού, που σηματοδοτεί τη γέννηση, ενώ ξέρουμε ότι πάντα κυνηγάς τις νέες εμπειρίες. 

Ταύρος: Παπαρούνα

Είναι ένα λουλούδι που έχει ταυτιστεί με την ομορφιά και, ακόμα περισσότερο, με τη θετική ενέργεια και τη χαρά. Παράλληλα, μοιάζει να μένει πάντα αμετακίνητο στη θέση του, αψηφώντας καιρικά φαινόμενα. Ως άνθρωπος εσύ έχεις μία μεγάλη αγάπη για οτιδήποτε όμορφο, που σου προκαλεί θετικά συναισθήματα, ενώ είσαι υπερβολικά στέρεος σε όσα πιστεύεις. 

Δίδυμος: Λεβάντα

Δεν ενδιαφέρεσαι για τα λιτά, μίνιμαλ και απέριττα πράγματα. Γι’ αυτό ακριβώς λατρεύεις ένα μπουκέτο λεβάντας. Επειδή είναι τρομερά πληθωρικό και γεμάτο και νιώθεις ότι ταιριάζει τέλεια στην τρομερά ενεργητική και επίσης πληθωρική φύση σου. 

Καρκίνος: Λευκό τριαντάφυλλο

Θες να νιώθεις ασφαλής με τα πράγματα και γι’ αυτό προσπαθείς να μην απομακρύνεσαι από τα κλασικά και διαχρονικά. Από λουλούδια, τα χαρακτηριστικά αυτά ταιριάζουν ξεκάθαρα στα τριαντάφυλλα. Όσο για το χρώμα, σου προτείνουμε ξεκάθαρα το αγαπημένο σου, αθώο λευκό. 

Λέων: Ηλίανθος

Κατ’ αρχάς, έχουμε το προφανές. Είσαι παιδί του Ήλιου, οπότε δεν γίνεται να σνομπάρεις το ομώνυμό του λουλούδι. Επιπλέον, βγάζει μία καλοκαιρινή αισιοδοξία και χαρά, που ταιριάζει υπέροχα σε έναν άνθρωπο σαν εσένα, που πάντα θες να χαρίζεις ένα χαμόγελο στους γύρω σου. 

Παρθένος: Νεραγκούλα

Κατά έναν παράξενο τρόπο, η προσωπικότητά σου είναι τρομερά ταυτόσημη με αυτό το λουλούδι. Έχεις μία ντροπαλή και διακριτική φύση, που συχνά σε οδηγεί στο να επιλέγεις να κρύβεσαι κάπου στο παρασκήνιο. Όταν κάποιος σε παρατηρήσει, όμως, και σε γνωρίσει καλύτερα, μαγνητίζεται από την τρομερά χρωματιστή και έντονη προσωπικότητά σου.

Ζυγός: Τριαντάφυλλο

Όλοι όταν σε γνωρίζουν σε λατρεύουν, ακριβώς όπως γίνεται με τα κλασικά ροζ και κόκκινα τριαντάφυλλα. Παράλληλα, αποτελούν σύμβολο της ειρήνης και της αγάπης, δύο εννοιών δηλαδή πολύ σημαντικών στη ζωή σου και στην κοσμοθεωρία σου. 

Σκορπιός: Γεράνι

Το γεράνι έχει πολλά πέταλα, τοποθετημένα έτσι ώστε να καλύπτουν το ένα μέρος του άλλου και που αν τους δώσεις λίγη παραπάνω προσοχή, θα παρατηρήσεις πάνω τους ακόμα περισσότερες όμορφες λεπτομέρειες. Κάπως έτσι, είσαι κι εσύ ως άνθρωπος. Με πολλές διαφορετικές πλευρές, αρκετές κρυμμένες και με στοιχεία που λίγοι καταφέρνουν να γνωρίσουν.

Τοξότης: Γαρίφαλο

Το δυνατό “δέσιμο” των πετάλων του θυμίζει την επίσης δυνατή προσωπικότητά σου. Το ίδιο, όμως, και η ομορφιά που έχει μέσα σε αυτή τη δυναμικότητα. Επιπλέον, ταιριάζει αρκετά με την επαναστατική και “ακάθιστη” φύση σου. 

Αιγόκερως: Πανσές

Ο πανσές είναι από αυτά τα λουλούδια, που ξεκινούν δειλά και διακριτικά και μέχρι το τέλος της άνοιξης, που έχουν φτάσει στην πλήρη άνθισή τους, έχουν να μάς δείξουν τα πιο όμορφα πέταλα και χρώματα. Έτσι είσαι και εσύ, που όσο μεγαλώνεις μοιάζεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος, με όλους του κόπους σου σταδιακά να αποφέρουν καρπούς. 

Υδροχόος: Ορχιδέα

Είναι ένα λουλούδι με αρκετά κομψή και μίνιμαλ εμφάνιση, αλλά την ίδια στιγμή τρομερά εντυπωσιακό και “δυναμικό”. Σου ταιριάζει, λοιπόν, μιας και εσύ έχεις αποδείξει ότι παρά τη διακριτική και μερικές φορές ντροπαλή φύση σου, κοντά στους ανθρώπους που σε γνωρίζουν, μπορείς να δείξεις όλη την ενέργεια και τη μοναδικότητά σου. 

Ιχθύς: Νούφαρο

Έχεις μία τρομερά βαθιά σύνδεση και σχέση με το νερό. Οπότε δεν μάς κάνει εντύπωση, που το τέλειο λουλούδι για εσένα είναι το πιο συσχετισμένο με αυτό. Επιπλέον, έχεις τρομερή φαντασία και εκτιμάς οποιαδήποτε ένδειξη στοργής ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Με άλλα λόγια, αν κάποιος θέλει να σου φέρει λουλούδια, θα εκτιμήσεις τα νούφαρα πολύ περισσότερο από τα τριαντάφυλλα.