Δεν έχει τόση σημασία αν πιστεύεις όντως στα ζώδια. Καμιά φορά απλά έχει πλάκα να τα διαβάζεις. Και ξέρεις ποιο είναι το πιο διασκεδαστικό μέρος για αστρολογία; Το Instagram. Οι αστρολογικοί λογαριασμοί όλο και αυξάνονται, γίνονται πιο ενδιαφέροντες και σε αρκετές περιπτώσεις ξεκαρδιστικοί. Βέβαια, είναι εύκολο να “χαθείς” μέσα στην ποσότητά τους. Είμαστε εμείς, όμως, εδώ να σε βοηθήσουμε. Βρήκαμε τους αγαπημένους μας αστρολογικούς λογαριασμούς και τους μοιραζόμαστε μαζί σου.  

@zodiac_signss_13 

Memes, φωτογραφίες διάσημων, σκηνές από σειρές και από ταινίες. Σε αυτόν τον λογαριασμό, θα βρεις όλα αυτά συνδυασμένα με τα ζώδια. Όχι πάντα με τον ίδιο τρόπο. Κάποιες φορές πιο κυριολεκτικά και άλλες -αρκετές- φορές πιο συμβολικά. Πάντα, όμως, με χιούμορ. 

@costarastrology 

Εδώ θα βρεις λίστες και καταστάσεις. Στο επίκεντρο; Ο συναισθηματικός κόσμος κάθε ζωδίου στις διαφορετικές κοινωνικές συνθήκες της ζωής του. Εσένα, αλήθεια, ποιοι είναι οι αμυντικοί μηχανισμοί σου;  

View this post on Instagram

brb, unlearning these ✌️check Moon

A post shared by Co – Star (@costarastrology) on

@zar_athrou_stra 

Εδώ τα πράγματα γίνονται πιο εξειδικευμένα. Από τη μία, απαντάει με posts σε ζωδιακά σχόλια των ακολούθων. Από την άλλη, κάνει δημοσιεύσεις για τα αστρολογικά φαινόμενα της κάθε περιόδου. Στοιχείο που συνδέει τα πάντα -εκτός από τα ζώδια-; Το χιούμορ.  

@astrolollipop 

Θες λίστες; Θες να ανακαλύψεις πώς αντιδράει το δικό σου ζώδιο σε διαφορετικές καταστάσεις; Θες να μάθεις σε ποιες κατηγορίες ανήκεις; Αυτός είναι ο λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσεις. Φυσικά, δεν λείπουν και τα memes 

@sanctuarywrld 

Κατ’ αρχάς, το feed του είναι γεμάτο με παστέλ χρώματα. Κατά δεύτερον, όλα είναι πολύ οργανωμένα, με διαγράμματα, “πίτες”, στήλες και στοιχισμένα εικονίδια. Κατά τρίτον, αν έχεις κουραστεί να διαβάζεις μόνο για τον εαυτό σου, πήγαινε στα highlights. Εκεί θα βρεις τους αστρολογικούς χάρτες διάσημων προσώπων, όπως οι Frida KahloDavid Bowie και Taylor Swift. 

@zodia_greece_ 

Εδώ θα βρεις τα βασικά. Ποια είναι, για παράδειγμα, τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου και ποιο ζώδιο ταιριάζει με ποιο. Θα ανακαλύψεις, όμως, και ποιος είσαι σε διαφορετικά chats, καταστάσεις, ταινίες και σειρές.  

 

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!