Είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι τα εσώρουχά μας είναι από τα βασικά θέματα, που μάς απασχολούν, όταν ασχολούμαστε με την υγιεινή μας. Ένα από τα ερωτήματα, που μπορεί να προκύψουν; Το πόσο συχνά πρέπει να πετάμε τα χρησιμοποιημένα εσώρουχα μας και να αγοράζουμε καινούργια. Όχι, η απάντηση δεν θα αδειάσει την τσέπη σου. 

Ίσως έχεις ακούσει ότι πρέπει να αγοράζεις νέα εσώρουχα ανά έξι μήνες ή ανά χρόνο. Αυτό, όμως, δεν ισχύει. Στην πραγματικότητα, παίρνοντας ως δεδομένο ότι τα πλένεις, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αντικαταστήσεις τα παλιά σου εσώρουχα, εκτός κι αν δεν κάνουν την καλυπτική δουλειά τους, έχουν τρύπες, έχουν ξεχειλώσει ή έχουν λερωθεί ανεπανόρθωτα. 

Top 20 Underwear GIFs | Find the best GIF on Gfycat

Φυσικά, αυτό ισχύει αν πλένεις τα εσώρουχά σου, όπως πρέπει, και ενισχύεις την απολύμανσή τους. Αυτό δεν μεταφράζεται σε κάτι τρομερό. Απλά βάλε το πλυντήριο στη μάξιμουμ θερμοκρασία, που προτείνεται στην ετικέτα τους. Ιδανικά προτίμησε και ένα απορρυπαντικό, που να περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου aka οξυζενέ. Θα απομακρυνθούν όλα τα βακτήρια; Όχι, αλλά θα απομακρυνθεί η τεράστια πλειοψηφία τους, οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα πρόκλησης λοίμωξης. Αν θες να είσαι ακόμα πιο σίγουρος, πάντως, μπορείς και μηνιαία να βάζεις το πλυντήριο σου να δουλεύει, έχοντας ρίξει μέσα μόνο χλωρίνη, έτσι ώστε να το απολυμάνεις και να αποφύγεις τη συγκέντρωση πολλών βακτηρίων.

I Dont Have Underwear For Tomorrow No Underwear GIF - I Dont Have Underwear For Tomorrow No Underwear - Discover & Share GIFs