Το HIIT (διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης) έχει γίνει τρομερά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και όχι τυχαία. Είναι η ιδανική γυμναστική για να χάσεις θερμίδες, να κάψεις λίπος και να ενεργοποιήσεις το σώμα σου στο 100%. Αρκεί να ξέρεις να το κάνεις σωστά. Κι αν δεν ξέρεις, τότε είσαι τυχερός, γιατί η Ιωάννα Λαουμτζή είναι εδώ για να σου δείξει τον δρόμο.  

Στο νέο της βίντεο, μάς χαρίζει το ιδανικό HIIT πρόγραμμα γυμναστικής. Αυτό αποτελείται από μόλις έξι ασκήσεις 30 δευτερολέπτων, με 15 δευτερόλεπτα ξεκούρασης ενδιάμεσα, που πρέπει να επαναλάβεις σε τρεις γύρους. Με άλλα λόγια, τα “δεν έχω χρόνο” δεν περνάνε, μιας και όλο το πρόγραμμα θα σου πάρει περίπου 14 λεπτά. 

Ποιες ακριβώς είναι οι ασκήσεις; Ετοιμάσου να ιδρώσεις με squat to jumping jacksside steps (4+4), running high kneesplank jacksback lunges και banded rocket launchers. Το μόνο που θα χρειαστείς, για να κάνεις το πρόγραμμα ακόμα πιο αποτελεσματικό, είναι ένα mini band απευθείας μέσα από το IL Exclusive Fitness Box. Το τελευταίο μπορείς να το αποκτήσεις πολύ απλά, τηλεφωνώντας στο 2109918938, αφήνοντας ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο του HIIT workout ή στέλνοντας ένα μήνυμα στο Instagram, το Facebook ή την ιστοσελίδα της Ιωάννας Λαουμτζή.  

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!