Πρόσφατα περιδιάβαινα τα ίντερνετς  και έπεσα για άλλη μια φορά, προς μεγάλη μου ευχαρίστηση πάνω σε ένα YouTube βίντεο της Ashley Graham, του πασίγνωστου και εκθαμβωτικού μοντέλου που ερχόμενη στο προσκήνιο έφερε μαζί της ένα κύμα αλλαγής.

Για να καταλάβεις, εάν ζεις κάτω από κάποιο βράχο δηλαδή και δεν ξέρεις την ιστορία της, η Ashley Graham είναι ίσως το πρώτο μοντέλο με μέγεθος παντελονιού Large και πάνω που έγινε τόσο γνωστή στα mainstream media και περπάτησε για τους πιο μεγάλους οίκους. Και ως τέτοια, δεν άφησε, προς μεγάλη της τιμή, την επιρροή που φέρει πλέον το όνομά της να πάει στράφι, αντ’ αυτού εκμεταλλεύεται από τότε την φωνή που της δόθηκε, και ίσως χρωστάμε ένα πολύ μεγάλος μέρος της προόδου που έχουμε κάνει σχετικά με το Body Positivity -μεταξύ άλλων- σε εκείνη. Τώρα λοιπόν που ξέρουμε όλοι περί τίνος θεϊκού πλάσματος πρόκειται, ας μπω στο ψητό. Το βίντεο ήταν από το YouTube κανάλι της αμερικανικής Vogue και θέμα είχε τις στυλιστικές επιλογές του μοντέλου-powerhouse κατά την διάρκεια μιας συνηθισμένης εβδομάδας. Βλέπουμε λοιπόν την φίλη μας -πολύ θα θέλαμε- την Ashley, να ντύνεται και να γδύνεται, να βάζει και να αλλάζει και ταυτόχρονα να περιγράφει τα ρούχα, γιατί τα επέλεξε και πως νιώθει μέσα σε αυτά. Τέτοια αυτοπεποίθηση λοιπόν έχω και πολύ καιρό να δω, τόσο αυθεντική και τόσο μεταδοτική, τόσο απόλυτη και αμετάκλητη. Για το σεξαπίλ δε και την γοητεία που ενέπνεε, για την άνεση που ένιωθε με το σώμα της και για τον θαυμασμό της προς αυτό δε θα μιλήσω καν.

Με έμπνευση λοιπόν όλα τα παραπάνω, θέλαμε να δώσουμε κι εμείς με την σειρά μας λίγο αγάπη και φροντίδα προς το σώμα μας, και τι καλύτερο από ένα καινούργιο σετ εσωρούχων -ή και baby doll εν όψει καραντίνας για μέσα στο σπίτι- για να τονωθεί η αυτοπεποίθηση και να νιώσουμε όλες ανεξαρτήτως μεγέθους, αυτό που μας αξίζει! Παρακάτω λοιπόν θα βρεις πολλές επιλογές για να διαλέξεις ότι σου ταιριάζει και σίγουρα budget friendly. Enjoy!

 

  1. Baby Doll νυχτικό Elegrina , 2. Σετ πυζάμας baby doll Elegrina 3.Τοπ με δαντέλα Violeta Mango

    4. σορτς baby doll Asos  5. σορτς baby doll Asos  6. τοπ lingerie Violeta Mango

 

  1. βελουτέ bralet Asos  2. , σετ lingerie We Are We Wear Curve Evolve, Asos  3. δαντελωτό bralet Asos  4.δαντελωτό bralet Happy Sizes

    5.  διάφανο σλιπ Public Desire, Asos  6. δαντελωτό σουτιένIvory Rose, Asos  7. δαντελωτό brazilian Celestino  8. balconette σουτιέν Ann Summers, Asos  9. Δαντελωτό σλιπ Celestino