Πολλές φορές σας έχουμε μιλήσει για το πόσο ωραίο είναι οι άνθρωποι να ζουν την ζωή τους μακριά από στερεότυπα, και άλλες τόσες για celebrities που το κάνουν πράξη. Στο σημερινό μας θέμα λοιπόν σας έχουμε τον συνδυασμό των δυο, με έναν celebrity γάμο που μάλλον διαφέρει από τα συνηθισμένα. Ναι ναι, καλά καταλάβατε (έχει βουίξει ο τόπος, ποιον κοροϊδεύουμε), αναφερόμαστε στον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια, που διεξήχθη την περασμένη Δευτέρα στην Ύδρα. Ο γάμος ήταν πολιτικός και το “μυστήριο” διετέλεσε ο δήμαρχος του νησιού. Μεγάλη ήταν η μυστικότητα με την οποία πραγματοποιήθηκε αυτή η ένωση καθώς οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν την μια ντουζίνα ενώ το νέο μαθεύτηκε μόνο αφότου ολοκληρώθηκε ο γάμος. Στην λίστα των εντελώς κοντινών τους φίλων που τους συνόδευσαν σε αυτή την όμορφη μέρα βρίσκεται ο Πάνος Μουζουράκης, η Κατερίνα Τσαντάλη και ο Δημήτρης Μοθωναίος.

 

 

Όπως λοιπόν έγινε ξεκάθαρο, το ζευγάρι δεν ήθελε επουδενί την παρουσία των μίντια σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή (και καλά έκανε), και μάλλον τα κατάφερε καθώς είναι από τους ελάχιστους celebrity γάμους από τους οποίους δεν διέρρευσε ούτε μισή φωτογραφία. Η πρώτη λοιπόν εικόνα που είδαμε από το μυστήριο, και η οποία επιβεβαίωσε την είδηση, ήταν η ανάρτηση που η έκανε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό, στην οποία φαίνονται οι νεόνυμφοι. Οι λεζάντα κάτω από την φωτογραφία, “Love Actually”, τρυφερή ενώ συνάμα συγκρατημένη και λακωνική, χωρίς φιοριτούρες και κλισεδάκια, χωρίς υποσχέσεις για αιωνιότητες και άλλα τέτοια. Με ένα μόνο παράπονο μείναμε από αυτό το ποστ, δεν φαινόταν καλά το νυφικό. Την λύση έδωσε από τον λογαριασμό του στο Instagram το σχεδιαστικό δίδυμο που επιμελήθηκε το γαμήλιο φόρεμά της, οι MI-RO. Σε δεύτερο χρόνο και μετά την Σωτηροπούλου προφανώς, ανέβασαν μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε το νυφικό σε όλο του το μεγαλείο σε ένα επιβλητικό set-up.

Σα και τον γάμο, αλλά και το χαρακτήρα της ηθοποιού επιτρέψτε μου να πω, το γαμήλιο φόρεμα ήταν classy, με διαχρονική ομορφιά και χωρίς πολλά-πολλά και περιττά. Ήταν σε ίσια ελαφρά γοργονέ γραμμή, με ανοιχτή πλάτη και χαλαρό κορσέ, ενώ οι λεπτομέρειες από υπόλευκη διαφάνεια χωρίς ραφές έφεραν τη δημιουργία στο τώρα. Το μόνο ίσως λίγο extra στοιχείο ήταν η ουρά και το πέπλο από διάφανη αέρινη μουσελίνα, που μέτραγαν σίγουρα δυο μέτρα μήκος.

 

Προφανώς όσοι δεν παρευρέθηκαν στον γάμο, έδειξαν εντόνως την χαρά τους για το νεόνυμφο ζευγάρι μέσα από σχόλια στο Instagram, και εμείς με την σειρά μας τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Είτε πιστεύει κάποιος στο έθιμο του γάμου, είτε όχι, το να βλέπεις δυο ανθρώπους να γιορτάζουν την αγάπη τους παρέα με τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους είναι αν μη τι άλλο συγκινητικό.