Σε άλλα TikTok νέα, αν αναρωτιόσουν ποιο είναι το επόμενο beauty hack που έχει να προσφέρει η δημοφιλής πλατφόρμα, το βρήκαμε. Πρόκειται για ένα νέο trend παύλα challenge, χάρη στο οποίο θεωρητικά μπορείς να βρεις ακριβώς τη nude απόχρωση κραγιόν που σου ταιριάζει, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσεις οποιδήποτε προϊόν χειλιών.

Πώς στο καλό θα το κάνεις αυτό; Η Kenzie B, η TikTok creator που επινόησε το συγκεκριμένο hack δίνει τις εξείς οδηγίες. Πάρε το μολύβι των φρυδιών σου και κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου με αυτό. Αν έχεις πολύ σκούρα φρύδια και άρα έξτρα σκούρα απόχρωση μολυβιού, τότε φρόντισε να κάνεις την γραμμή πιο αχνή. Στην συνέχεια πάρε το ρουζ που φοράς πιο συχνά, με το βασικό make-up look σου και πέρασέ το πάνω στα χείλη σου. Αν είναι σε κρεμώδη μορφή κάνε το με τα δάχτυλά σου ενώ αν είναι σε μορφή πούδρας, ταμπόναρέ μια πλούσια στρώση. Για το κλείσιμο πέρνα ένα γκλος ή ένα lip balm από πάνω και μπλένταρέ τα όλα μαζί. Αν ακόμα αμφιβάλλεις κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει αυτό, και αν όντως έχει το αποτέλεσμα που υπόσχεται, δες τις παρακάτω TikTokers που το έχουν δοκιμάσει και πάρε ιδέες.

 

@yokenzieb

Shout out to all the gworls

♬ original sound – Kenzie B 🐝

@hudabeauty

Had to try this hack by @Kenzie B 🐝 #foryou Using #hudabeauty #bombbrows pencil #glowishbyhuda Cheeky Blush & Silk Balm lip balm #xyzbca

♬ original sound – Kenzie B 🐝

 

@addisonre

♬ original sound – Kenzie B 🐝

@_ryanhannah

Major game changer

♬ original sound – Kenzie B 🐝

@kamgregory

WAITTT because i didn’t expect to like it😳

♬ original sound – Kenzie B 🐝

@stxph.h

what do we think?? #lipcombotiktok #lipcolourchallenge

♬ original sound – Kenzie B 🐝

@heirofglee

#makeuphacks #makeupartist #makeup

♬ original sound – Kenzie B 🐝

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!