Το σώμα μας είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που έχουμε από κάθε άποψη. Αυτό μάς προστατεύει και μάς κάνει να αντέχουμε. Αυτό προσαρμόζεται στις ζωές μας. Αυτό μπορεί να μάς προσφέρει χαρές, αλλά και λύπες. Αυτό μπορεί να γίνει αποδέκτης όλη μας της αγάπης ή και όλης μας της ανασφάλειας. Και πάντα μένει εκεί να μάς βοηθάει να αντέξουμε ακόμα μία μέρα.

Παρά το γεγονός ότι όλα τα παραπάνω τα βιώνουμε καθημερινά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, συχνά ξεχνάμε την αξία του σώματός μας στις ζωές μας. Κι αυτήν ήρθε να μάς θυμίσει η Ζέτα Δούκα με ένα post στο Instagram. Σε αυτό την βλέπουμε με μαγιό, μιας και όπως αναφέρει, το σώμα της αξίζει μία ωραία φωτογραφία με μαγιό. Γιατί; Διότι με αυτό έχει περάσει κάποιες από τις καλύτερες, αλλά και τις χειρότερες στιγμές της ζωής της. Και μαζί τα άντεξαν όλα.

Συγκεκριμένα, είδαμε την ηθοποιό να γράφει: “Αυτό είναι το σώμα μου. Ένα σώμα που έχει παχύνει, αδυνατίσει, βασανιστεί, αρρωστήσει από ανορεξία, γεννήσει τη Θάλεια, έχει χειρουργηθεί, μπαίνει σε κλιμακτήριο, αλλάζει, προσπαθεί να διατηρείται υγιές και δυνατό, κατά καιρούς μισηθεί και αγαπηθεί και πλέον έχει την απόλυτη αποδοχή και σεβασμό μου. Ε, δεν αξίζει μια ωραία σέλφι με μαγιό;

Αγάπησε το σώμα σου, κάν’ το να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακούς κανέναν!”.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!