Ένας χρόνος περίπου έχει περάσει από την τελευταία ταινία To All The Boys, την τριλογία του Netflix, που βασίστηκε στα ομώνυμα βιβλία της Jenny Han. Κάπως έτσι, μείναμε με ένα κενό αναφορικά με περιεχόμενο, που μάς παρουσιάζει την έφηβη ζωή όχι εξωραϊσμένη και με άπιαστα πρότυπα, αλλά με ένα τρόπο αρκετά πιο relevant από αυτόν, που είχαμε συνηθίσει. Βέβαια, μία spin-off σειρά με τον τίτλο XO Kitty ετοιμάζεται στο Netflix και θα μάς βάλει στο επίκεντρο τη μικρή αδερφή της Lara Jean. Ωστόσο, ακόμα γυρίζεται και δεν έχουμε ιδέα πότε θα κάνει πρεμιέρα. 

Ευτυχώς, μία νέα ταινία έρχεται στο Amazon Prime Video, η οποία θα βασιστεί σε μία άλλη σειρά βιβλίων της Han. Ο λόγος για το The Summer I Turned Pretty, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου. Μία έφηβη, η Belly, την οποία θα υποδυθεί η Lola Tung, μπαίνει ξανά στο προσκήνιο, με μία ιστορία που εξερευνά την σχέση μητέρας και κόρης, αλλά και τη δύναμη της γυναικείας φιλίας. Βασικά, οι συντελεστές υπόσχονται μία ταινία, όπου το hot girl summer συναντά το Gilmore Girls και το Parenthood

The Summer I Turned Pretty eBook by Jenny Han - 9781416999171 | Rakuten Kobo Greece

Η πρωταγωνίστρια μας πηγαίνει κάθε καλοκαίρι στο παραλιακό σπίτι της οικογένειάς της. Τότε συναντά ξανά τους καλύτερους της φίλους, τη Susannah και τους αδερφούς Jeremiah και Conrad. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν βλέπει τους δύο τελευταίους απλά ως φίλους, αλλά αρχίζει να τους βρίσκει ελκυστικούς. Κάπως έτσι, μπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο μαζί τους, ενώ παλεύει να αποφασίσει ποιος της αρέσει περισσότερο, σε μία ιστορία για την πρώτη αγάπη, την πρώτη φορά που ραγίζει η καρδιά μας, αλλά και τη μαγεία ενός τέλειου καλοκαιριού.

Για την ώρα, trailer δεν έχει κυκλοφορήσει. Πάντως, αν η ταινία τα πάει καλά, μάς περιμένουν ακόμα δύο sequels, το It’s Not Summer Without You και το We’ll Always Have Summer.