Κριός

Ο γέρο χρόνος που μόλις έκλεισε πίσω του την πόρτα, δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν σπουδαίος, όμως άνοιξαν κάποιες χαραμάδες. Με χαρά σου ανακοινώνω ότι τους επόμενους μήνες οι χαραμάδες θα μεγαλώσουν, θα μπει το φως το αληθινό και θα λουστείς με αισιοδοξία που δεν είναι άσχετη με τα όσα θα προκύψουν. Βασικές επιλογές θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, ετοιμάσου για ιδρώτα και δουλειά που δεν θα πάει χαμένη. Τα άστρα είναι ευνοϊκά διότι ο Δίας με τον Ποσειδώνα συναντώνται στους ιχθύες, φαντάζομαι ότι έχεις μάθει ότι απ’ αυτό το ραντεβού προκύπτουν επιτυχίες, αλλά χρειάζονται κόπο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσεις ως φυλαχτό για ολόκληρο το 2022. Σε πολλές δραστηριότητες σου, ακόμα και στις πιο αθώες, ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης, οπότε ας θυμάσαι πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, μπορεί να είναι και τενεκές. Αυτό μπορεί να αφορά και στα αισθηματικά, οπότε κράτα μία δυσπιστία στις νέες γνωριμίες που θέλουν να σε θαμπώσουν, άλλωστε εκεί γύρω στο Μάιο, θα έρθουν τα καλά. Τον ίδιο μήνα μην ασχοληθείς με μεγαλόπνοα οικονομικά και επαγγελματικά σχέδια, στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων και υπάρχει κίνδυνος να πας για τα πολλά και να χαθούν τα λίγα, όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά, το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο, το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.

Ταύρος

“Καλή χρονιά, χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά”, σου τραγούδησε ο Μουζουράκης σε καμιά δεκαριά εκπομπές, άλλος στο σπίτι δεν μπήκε, αλλά δεν φταις εσύ, έτσι είναι οι τρέχουσες υγειονομικές συνθήκες. Γενικά θα σε συμβούλευα να μη βάζεις συνεχώς τον εαυτό σου στη θέση του κατηγορουμένου, μερικές φορές φταίνε και οι άλλοι. Ο Ουρανός για παράδειγμα ήρθε στο ζώδιό σου για να τα κάνει ελαφρώς μαντάρα, θα κλονιστούν κάποιες σχέσεις γιατί απλώς τελειώσανε, δες το ψύχραιμα παρόλο που οι εκλείψεις του Μαΐου και του Νοεμβρίου δεν αποτελούν καλό σύμβουλο. Πριν μελαγχολήσεις, περνάω στο ζουμί του νέου χρόνου που ονομάζεται Σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθύες και δεν είναι σαν αυτές τις συνόδους για το κλίμα όπου μαζεύονται 100 άνθρωποι, τρώνε πίνουν και δεν αποφασίζουν τίποτε, εδώ έχουμε σημαντικές αλλαγές. Έχεις επιτέλους τον τρόπο να μην κολλάς στα μικρά και να βλέπεις τα μεγάλα, τα οποία σου παραθέτω για να ξέρεις τι σου γίνεται. Έρχονται νέες γνωριμίες που μπορεί να φέρουν τα κάτω-πάνω, φαντάζομαι πως πρόσεξες ότι δεν λέω τα πάνω-κάτω, ανοίγουν ευνοϊκές προοπτικές για επαγγελματική άνοδο που αυτή τη στιγμή δεν μπορείς ούτε να φανταστείς και τώρα πάμε στο βασικό. Το 2022 θα ωριμάσεις με αξιοθαύμαστο τρόπο, ο νέος εαυτός σου θα είναι η πηγή όλων των καλών που καταφθάνουν, η αυτοπεποίθηση είναι το νόμισμα και επιτέλους βρίσκεται στο κομμάτι σου.

Δίδυμοι

Próspero año y felicidad, σου ευχόμαστε μαζί με τον Χοσέ Φελισιάνο, είναι εντυπωσιακό αλλά ενώ υπάρχουν εκατομμύρια τραγούδια για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά την έχει τραγουδήσει μόνο ο εν λόγω, άντε και οι One. Πάντως αυτη τη felicidad να την κρατήσεις, η νέα χρονιά θα έχει πολύ από δαύτη, παρακαλώ να αρχίσει η παρέλαση των δώρων που φέρνει ο Άγιος Βασίλης. Τέρμα οι ταλαιπωρίες που προκάλεσαν οι εκλείψεις στο ζώδιό σου. Όλα ξαναρχίζουν με νέες προοπτικές, οι οποίες δεν αποτελούν κενό γράμμα, γιατί πλέον αφυπνίστηκαν οι πολλές σου ικανότητες. Τα επαγγελματικά θα εκτοξευτούν, μέσω συνεργασιών τις οποίες εσυ θα κατευθύνεις στο δρόμο της επιτυχίας. Τα οικονομικά θα τακτοποιηθούν κυρίως σε θέματα που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό, τι θα έλεγες να περάσουμε στα αισθηματικά σου; Εφόσον έχω την άδεια σε πληροφορώ ότι καταφθάνουν χαρούμενες αλλαγές, τα άστρα έχουν καταλάβει το άσχημο παιχνίδι που έπαιξαν τα προηγούμενα χρόνια, τώρα θέλουν να επανορθώσουν, καλώς τα κι ας αργήσανε. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες περίοδοι που θα ορθώνονται εμποδιάκια, θα γίνουν περισσότερο ορατά στο δεύτερο μισό της χρονιάς, αλλά εφόσον το χειμώνα ετούτο τον πηδήσουμε, για άλλα 10 χρόνια -άιντε- θα καθαρίσουμε. Κάτι τελευταίο πριν πέσει το κύκλωμα. Δώσε βάση στην υγεία σου, εκτίμησε σωστά τις αντοχές σου. Επίσης διαχειρίσου την πίεση που ασκούν οι καταστάσεις τις οποίες βλέπεις σαν γίγαντες, ενώ είναι του χεριού σου.

Καρκίνος

Όπως ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε από το μακρινό Βόρειο Πόλο όπου πρωτεύουσα είναι η Καισάρεια, μπορεί και όχι, έτσι κι εσύ πρέπει να προετοιμάζεσαι για μεγάλα ταξίδια, μοναχά για πάρτη σου. Οι παλιοί κύκλοι έσβησαν, αρχίζουν νέα αστρικά στροβιλίσματα, φέρνουν αλλαγές και επιτυχίες κάθε είδους, από μορφωτικές, μέχρι επιχειρηματικές, ο τουρισμός για παράδειγμα πως σου φαίνεται; Οι δίνη θα συνθλίψει και όλα τα προβλήματα που ταυτίστηκαν με την ερωτική σου ζωή, θα μείνεις στη σχέση μόνο αν υπάρχουν εγγυήσεις θεαματικής βελτίωσης, αλλιώς έχει κι άλλους φούρνους που κάνουν πανετόνι. Αν δεν υπάρχουν δεσμοί και δεσμά (καλό;), ετοιμάσου να βλέπεις ταινίες με ένα ταίρι που έχει πολλά να σου προσφέρει, θα έλεγα ότι μπορεί να κάνεις μαζί του και ταξίδια, αλλά όποτε το γράφω πέφτει απαγορευτικό. Σε αυτή τη χρονιά που χωρίς περιστροφές αποκαλώ κομβική, πρέπει να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου. Δεν μπορεί να τα περιμένεις όλα από τα τον Πλούτωνα που είναι στον Αιγόκερω και αυτό σε βολεύει, καβάλησε το άλογο της έμπνευσης, τρέξε με προσοχή και μέτρα ασφαλείας. Ιδιαιτέρως τον Μάιο και  τον Νοέμβριο πρέπει να είσαι σε διαρκή επιφυλακή, αλλά θα τα πούμε και τότε, καλά να είμαστε, καλές δουλειές και υγεία εύχομαι. Επι τη ευκαιρία: Μη φοβηθείς να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό, κάτι καλό είναι στα σκαριά. Για την υγεία, συγγνώμη αλλά δεν είσαι γιατρός.

Λέων

Αρχή καλός μας χρόνος, εσύ θα κάθεσαι στο θρόνο και θα γλυκαίνεσαι από ζαχαροκάντιο ζυμωτή, μη με κοιτάς παράξενα, ελληνικά μιλάω. Το απορημένο ύφος κράτα το για τη νέα χρονιά, όπως βλέπω στα κιτάπια μου, θα σηματοδοτήσει την καθιέρωση σου στον τομέα που έχεις επιλέξει ως κυρίαρχο της ζωής σου, αλλά μπορεί να προκύψουν και εκπλήξεις που θα είναι μια χαρά, στο λέω υπευθύνως. Μια που μιλάμε ειλικρινά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι το 2021 ήταν κάπως δύσκολο, θύμισε τους αχινούς που θέλεις να τους χαϊδέψεις αλλά σε τσιμπάνε. Όμως ακόμη και έτσι τα κατάφερες, σου αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για να δρέψεις καρπούς. Πάμε τώρα στα συγκεκριμένα, γιατί μιλάμε σαν να είμαστε στην Βουλή. Λοιπόν, έχουμε τον Κρόνο στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι σε πρώτη φάση θα κρατήσεις ισορροπία, αλλά ετοιμάσου από τον Ιούνιο και μετά για τόσο θεαματικά άλματα που θα τα θυμάσαι για πολύ καιρό. Πριν σου μιλήσω για τα αισθηματικά, βάλε να παίζει το αγαπημένο σου τραγούδι προτείνω το επίκαιρο New year’s day με την Taylor Swift. Μια κουβέντα μόνο θα πω: Συναρπαστικές καταστάσεις. Ζήσε τις χωρίς σχέδια, μην αγχώνεσαι, η διάρκεια δεν έχει σημασία. Αν τώρα είσαι σε σχέση, το ξέρεις ότι χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα, συγγνώμη που ενοχλώ αλλά εξαρτάται και από εσένα. Άφησα τελευταία τα οικονομικά, γιατί μιλάμε για θρίαμβο. Τους πρώτους μήνες θα δεις σταδιακή βελτίωση και στο τελευταίο δίμηνο του ‘22 θα σκέφτεσαι να αγοράσεις ότι επιθυμούσες για πολλά χρόνια και δεν το έφερνε ο Άγιος Βασίλης.

Παρθένος

Οι καμπάνες χτύπησαν χαρούμενα, τα βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό, έχω πάρει χαρτί και καλαμάρι που ξέμεινε από το Squid Game για να σου γράψω τα μελλούμενα. Λοιπόν Παρθένε, σε προτρέπω να ελέγξεις τις αποθήκες σου. Όχι εκείνες που βάζεις τα ξύλα, όλοι ξέρουμε ότι τα έχεις τακτοποιήσει, εννοώ τις αποθήκες με την Υπομονή και την Αισιοδοξία. Θα δεις ότι έχουν αδειάσει, ότι χρειάζεται να κάνεις νέες προμήθειες και σου έχω ευχάριστα νέα, αυτό θα συμβεί το 2022. Μην αρχίσεις τα χοροπηδητά, πρέπει να προσέχεις τα βήματα σου γιατί υπάρχει μια αστρική δυσαρμονία που και να στην πω δεν θα την καταλάβεις, τελοσπάντων προέρχεται από τον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Ταύρο. Το παιχνίδι το κάνει ο Κρόνος που είναι στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις τα μάτια σου 14 (θα σε κερδίζουν μόνο όσοι έχουν 31), να μην θα πτοηθείς από τα μικρά εμπόδια, έχεις το κύρος και την εξυπνάδα για να βγεις από πάνω. Ιδιαιτέρως από τον Ιούνιο και μετά θα προκύψουν θεαματικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. Τα αισθηματικά συμπεριλαμβάνονται, μάλιστα οι αδέσμευτοι θα κάνουν βόλτες στην αμμουδιά με ένα αστέρι για συντροφιά. Για τους δεσμευμένους βλέπω μία καθησυχαστική ηρεμία, θα χαρείτε την ζεστασιά που επιθυμείτε χωρίς τις περισσότερες φορές να το παραδέχεστε.

Ζυγός

Ξεκινάμε με ευχές για καλά Χριστούγεννα. Αν σου φαίνεται παράξενο, προφανώς δεν είδες την υποδοχή του νέου χρόνου από τον Σάκη-Έλβις-Ρουβά, ο οποίος τραγούδησε White Christmas και ευχήθηκε στον Χριστούλη. Εσύ το 2022 θα είσαι πιο επίκαιρος και δημιουργικός, τα έχεις βάλει τα θεμέλια και φέτος θα καμαρώνεις το οικοδόμημα που θα χτιστεί, σου εύχομαι πέτρα να μη ραγίσει. Τα υλικά που χρησιμοποιείς είναι 3Α, δηλαδή  η Απελευθέρωση από παλιές δεσμεύσεις, η Απομάκρυνση από τις τοξικότητες και η Αξεπέραστη δημιουργικότητα σου. Χάρις σε αυτή την τριάδα θα μπεις σε μια γόνιμη περίοδο που δεν θα περιοριστεί στη φετινή χρονιά, αλλά εσένα σ’ ενδιαφέρει το άμεσο μέλλον και όχι το «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι». Λοιπόν ο Μάιος θα είναι ο μήνας που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας εποχής, μάλιστα μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα βρεις το άλλο σου μισό και θα πηγαίνετε στα κουτούκια, όπως γνωστή τραγουδίστρια με γνωστό ηθοποιό. Εκείνες τις μέρες θα προκύψουν και επαγγελματικές προτάσεις ή προσκλήσεις για κοινωνικές δραστηριότητες που θα σε χαροποιήσουν γιατί είναι κρίμα τόσες ικανότητες να πηγαίνουν στράφι, δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το «στράφι», αλλά το έλεγε ο παππούς μου. Βέβαια θα έχουμε και κάποιες εξελίξεις τον Μάρτιο και το Νοέμβριο οι οποίες θα χαλάσουν κάπως το κλίμα, δηλαδή τα οικονομικά δεν θα είναι τόσο ανθηρά, αλλά συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια, αυτό το έλεγε η γιαγιά μου. Αν θες μια συμβουλή, θα σου πρότεινα αυτή τη χρονιά να αποφύγεις τις εκρήξεις θυμού ή παρορμητισμού, αλλά και τις δεσμεύσεις μεγάλης διάρκειας, με άλλους θα κάνεις σχέδια, με άλλους θα τα υλοποιήσεις.

Σκορπιός

Ακούτε, χτυπάνε καμπάνες για σας, καμπάνες που είναι μόνο χαράς, γιατί βρίσκεστε μπροστά σε μία χρονιά που θα είναι αρχή ωραίων αλλαγών. Τις περισσότερες τις βάλατε μπροστά το 2021, κάποιες σας δημιούργησαν αμφιβολίες για την επιτυχία τους, όμως επιμείνατε και καλά κάνατε. Τη νέα χρονιά θα γίνει η απονομή μεταλλίων και θα πάρετε πολλά χρυσά, αν θέλετε τα αραδιάζω. Απογειώνεται το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Παίρνετε τις κατάλληλες αποφάσεις γιατί έχετε κατακτήσει μία θαυμαστή ωριμότητα. Καταστρώνετε σχέδια για ομαλοποίηση των οικονομικών σας. Τα αισθηματικά θέλουν παραπάνω χώρο, οπότε αρχίζω από τα δύσκολα. Μάιος και Νοέμβριος θα είναι μήνες αλλοπρόσαλλοι, οι εκλείψεις θα σκοτεινιάσουν το περιβάλλον, αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα, αν τα επιχειρήσετε οι πιθανότητες είναι εντελώς εναντίον σας. Στο επόμενο διάστημα οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ενδιαφέροντες περιπτώσεις, μπορεί να παίξει και κάτι καλό, αλλά πάλι μη δεσμευτείτε, όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Αν υπάρχει σχέση, θα την ανανεώσετε αλλά χρειάζεται και εκ μέρους σας επένδυση. Δεν είναι δεδομένη γιατί θα σας απασχολήσουν πολύ οι δουλειές σας, σας είπα ότι θα πάνε καλά, δεν χρειάζεται επομένως να αγχώνεστε αλλά και να κουραζόσαστε. Δεν είστε από σίδερο, το καταλάβατε και με κάποια γεγονότα του τέλους της περασμένης χρονιάς.

Τοξότης

Είχαμε 2021 αλλά μας τελείωσε, του χωρισμού ο πόνος ας κοιμάται στην καρδιά, εσύ δεν πόνεσες και πολύ γιατί η προηγούμενη χρονιά σου τα είχε κάνει κουραμπιέδες (τα τσουρέκια είναι για το Πάσχα). Οι εκλείψεις σε είχαν ρίξει στο καναβάτσο, μόλις σηκωνόσουν κάτι θα σε ξανάριχνε, θέλω να σου πω συγχαρητήρια που τα έβγαλες πέρα. Τόση ταλαιπωρία δεν την αντέχουν ούτε στο Survivor, αυτοι τουλάχιστον βάζουν ένα δεκαρικάκι στην τσέπη, όμως φτου ξελευτερία, με χαρά σου ανακοινώνω ότι το 2022 θα είναι τόσο δημιουργικό και χαρούμενο όσο δεν φαντάζεσαι. Υπεύθυνος είναι ο Κρόνος που βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι λαμποκοπάς σαν τα δεντράκια της πλατείας Συντάγματος, τέτοια δημοφιλία δεν είχες ποτέ τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει και συνέχεια. Ο Δίας περνάει στους Ιχθύες, ενώ συναντά τον Ποσειδώνα και όλο αυτό θα έχει επιπτώσεις στη ζωή σου, δηλαδή τα όνειρα, αυτά τα πουλιά τα ταξιδιάρικα, θα γίνουν πραγματικότητα σε κάθε τομέα, των αισθηματικών συμπεριλαμβανομένων. Σου δίνω μία ημερομηνία για να είσαι αλερτ, από τον Μάιο και για το επόμενο πεντάμηνο ο ερωτάς θα σε τριγυρίζει και αποκλείεται να του ξεφύγεις, παρόλο που τα τελευταία χρόνια νόμιζες ότι έχει χάσει το σημάδι του. Για τους δεσμευμένους έρχονται αγάπες και λουλούδια, ίσως και να ακούσουν κλάμα μωρού, τι άλλο να πω, το ‘22 θα σας μείνει αξέχαστο. Μέχρι και λαχείο μπορεί να κερδίσετε.

Αιγόκερως

Ας γιορτάσουμε παιδιά! Εσύ βέβαια άρχισες τα πανηγύρια από το τέλος του 2021, γιατί είχες  αντιληφθεί τα σημάδια ότι τελειώνει η ταλαιπωρία που έσπασε κάθε ρεκόρ, για μερικούς διέρκησε μέχρι και 10 χρόνια, σας αξίζει ένα χειροκρότημα. Ότι συνέβη συνέβη, νερό κι αλάτι, η νέα χρονιά είναι φορτωμένη με δώρα, κάνε χώρο για να τα τακτοποιήσεις γιατί είσαι άμαθος/άμαθη/άμαθο. Να πεις ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Αφροδίτη που κάνει ό,τι μπορεί για να προκύψουν ραγδαίες αισθηματικές εξελίξεις, ο έρωτας σου χρωστάει πολλά και θα στα δώσει με τόκο. Ιδανική περίοδος είναι αυτή που διανύουμε μέχρι τον Μάρτιο, για το επόμενο διάστημα πάλι καλά νέα σου έχω. Ο Δίας είναι με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μέχρι τις αρχές Ιουνίου και θα νιώσετε τόσο δυνατοί που θα πιάνεται την πέτρα και θα της βγάζετε ζουμί, το λέω μεταφορικά, μην το προσπαθήσετε γιατί θα προκύψουν τραυματισμοί και το σύστημα υγείας είναι επιβαρυμένο. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν αναβαθμιστεί οι συνθήκες εργασίας, η δημιουργικότητα θα δώσει μια μεγάλη ώθηση στην εξέλιξη σας, δικαιολογημένα θα ενθουσιαστείτε και ο ενθουσιασμός θα προσθέσει άλλο ένα σύν στην επιτυχία σας. Δεν θέλω να σας προσγειώσω, άλλο καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε από τις εύκολες λύσεις που έχετε στο τσεπάκι σας, αλλά ούτε και από τον παρορμητισμό σας, το αποτέλεσμα το γνωρίζετε από προηγούμενη εμπειρία. Όλα λοιπόν είναι σαν ελληνικό μιούζικαλ και όπως ξέρετε, τα περισσότερα τελειώνουν με γάμο.

Υδροχόος

Σου εύχομαι “Ευτυχισμένο το 2023”, όχι δεν πρόκειται περί λάθους, αυτή θα είναι η χρονιά της μεγάλης ανατροπής προς το εντυπωσιακά καλύτερο, το 2022 θα παίξει το ρόλο του support group και καλά θα κάνεις να μην το υποτιμήσεις. Θα συνεχιστούν όλα τα καλά που συνόδευσαν τον παλιό χρόνο το οποίο τα οποία OK, δεν ήταν πολλά, αλλά τη δουλειά τους την έκαναν. Επίσης τις επόμενες 365 μέρες θα ωριμάσεις και έτσι ότι ωραίο προκύψει θα στεριώσει, άσε που θα απολαύσεις την εύνοια της τύχης που τον εδώ και καιρό σε είχε στην απέξω. Το τελευταίο θα αρχίσει από τον Μάιο και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο και, μια που λέμε για ημερομηνίες, ακούτε και σημειώνετε. Το πρώτο τετράμηνο, αλλά και το τελευταίο δίμηνο, δηλαδή έξι μήνες τους δώδεκα, θα υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες για κερδοφορία. Δεν εννοώ ότι θα βρέξει λεφτά, αντιθέτως να είστε πολύ επιφυλακτικοί  σε όσους υπόσχονται δέντρα γεμάτα ευρώ. Εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ωριμότητα που λέγαμε. Όλα δηλαδή είναι στο χέρι σας, ακόμη κι αυτά που σε πρώτη ματιά φαίνονται δυσάρεστα. Αν, λέμε αν, μία σχέση έχει φθαρεί, ο χωρισμός δεν θα πρέπει να σας τρομοκρατήσει, “καλύτερα να έρθει μια νέα επαφή, παρα 40 χρόνιά σκλαβιά και φυλακή”, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα επιταχύνει τις σχετικές εξελίξεις, ο ίδιος θα φταίει και για κάποιες ακατανόητες συμπεριφορές που θα εισπράττετε χωρίς να καταλαβαίνετε το γιατί. Μη φορέσετε μαύρες πλερέζες, είναι η ώρα να ξεπεράσετε τις συνταγές του παρελθόντος, σας είπα ότι πρέπει να κάνετε ασκήσεις για το 2023 που θα είναι πανηγυρικό, ίσως την Πρωτοχρονιά να έχει και κόσμο στο Λυκαβηττό.

Ιχθύες

Η περασμένη χρονιά ξεκίνησε σαν εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, δηλαδή μέσα στη μίρλα, όμως σύντομα έπαιξαν διαφημίσεις που προκάλεσαν μια σχετική αισιοδοξία. Με χαρά και υπερηφάνια σου ανακοινώνω ότι η νέα χρονιά θα είναι έτσι και καλύτερη, αν ήσουν Οδυσσέας θα έφτανες στην Ιθάκη σου, η Πηνελόπη, ή όποιος εσυ επιθυμείς, θα σου έχει έτοιμη κουβερτούλα για τις κρύες νύχτες. Με την εμπειρία του δύσκολου ταξιδιού θα αντιληφθείς τους βαθύτερους στόχους των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και τελικά θα επιλέξεις τους χρήσιμους και όχι τους ευχάριστους. Η Άνοιξη θα σε κάνει να ανθήσεις, μία ωραία ημέρα θα ξυπνήσεις και θα είσαι άλλος άνθρωπος, δηλαδή θα αλλάξεις προς το θεαματικά καλύτερο και επιτέλους θα διεκδικήσεις την γωνιά του κόσμου που σου ανήκει. Μη σε μπλέκω με αστρικά φαινόμενα, σου εγγυώμαι ότι είσαι από τα ζώδια που φέτος θα απολαύσουν εύνοια , αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες εδώ τις έχω. Στα επαγγελματικά θα βρεις εντυπωσιακές λύσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από τους ξερόλες. Στα οικονομικά θα μειωθεί η ψαλίδα μεταξύ των ικανοτήτων και της αμοιβής σου. Στα αισθηματικά έρχονται πουλάκια που τραγουδούν “άκου την καρδιά μου πως χτυπάει, σ’ αγαπάει βρε κουτό, σ’ αγαπάει”.
κάτι νέο είναι στον ορίζοντα, αλλά αν επιμένεις στο παλιό και αυτό θα ανανεωθεί γιατί επιτέλους αντιλαμβάνεστε ότι ο έρωτας είναι σαν το λουλούδι, θέλει συνεχή φροντίδα. Κάτι σημαντικό: Φρόντισε με περισσότερη προσοχή την υγεία σου, μην βασίζεσαι στα μαντζούνια.