Έχουμε μιλήσει πολύ για τον The Weeknd τον τελευταίο χρόνο. Μάς έκανε όλους να απορούμε με τις γάζες, τις μελανιές και τα αίματα που κυκλοφορούσε. Έσπασε το ρεκόρ, που για 22 χρόνια κρατούσαν οι Goo Goo Dolls με το Iris, μένοντας για 19 εβδομάδες στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών charts με το Blinding Lights. Πραγματοποίησε ένα τρομερό show στο ημίχρονο του Super Bowl. Και, φυσικά, άνοιξε το θέμα της διαφθοράς των Grammys, μετά το σνομπάρισμά του από τα βραβεία

Τώρα μάς απασχολεί με το νέο του επαγγελματικό βήμα. Ο μουσικός ετοιμάζει το The Idol. Μία σειρά, της οποία ο ίδιος είναι εν μέρει αρχικός δημιουργός, αλλά και θα πρωταγωνιστεί, θα γράψει μέρος του σεναρίου και θα αναλάβει μέρος της παραγωγής. Μάς κάνει εντύπωση; Όχι ιδιαίτερη. Κατ’ αρχάς, όλα του τα video clips μοιάζουν με ταινίες, με όλο το After Hours να αποτελεί την κορύφωση. Επιπλέον, ο ίδιος έχει βρεθεί παλιότερα στη μεγάλη οθόνη, στο Uncut Gems, όπου έπαιζε μία παλιότερη εκδοχή του εαυτού του. Όσο για το σενάριο, είχε υπογράψει ένα επεισόδιο του American Dad, όπου και συμμετείχε. 

Τι ξέρουμε για τη σειρά; 

Πρόκειται για δράμα, που θα παιχτεί στο HBO. Πρωταγωνίστρια είναι μία ποπ τραγουδίστρια, η οποία μπλέκεται ερωτικά με έναν αινιγματικό ιδιοκτήτη club στο Λος Άντζελες, οποίος είναι και αρχηγός μίας μυστικής αίρεσης. 

Για το καστ δεν ξέρουμε ουσιαστικά τίποτα περισσότερο, πέρα από το γεγονός ότι ο The Weeknd θα πρωταγωνιστεί, ίσως στον ρόλο του αρχηγού της αίρεσης. Γνωρίζουμε, όμως, περισσότερα για τους πίσω από την κάμερα συντελεστές. Η αρχική ιδέα της σειράς, εκτός του τραγουδιστή, ανήκει και στον Sam Levinson και τον Reza Fahim, σταθερό συνεργάτη του. Κεντρικός σεναριογράφος του The Idol, αλλά και παραγωγός, είναι ο Joseph Epstein. Ο Fahim θα είναι και executive producer, μαζί με τους Ashley Levinson, Kevin Turen και Aaron L. Gilbert.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!