Η Beloved είναι η τελευταία συλλογή με τσάντες του οίκου Gucci. Ο δημιουργικός διευθυντής Alessandro Michele αποφάσισε να αναβιώσει κάποιες από τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες τσάντες του οίκου. Όσο για την καμπάνια προώθησής τους, την ανέθεσε σε εκείνους που τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει την αγάπη τους για τον Gucci. Πώς; Με το The Beloved Show. 

Πρόκειται για ένα late night talk show-παρωδία, με παρουσιαστή τον James Corden. Συνολικά έχουν κυκλοφορήσει έξι επεισόδια, με πρωταγωνιστές τον Corden, τον εκάστοτε διάσημο καλεσμένο και, φυσικά, την αγαπημένη του Beloved τσάντα. Μάλιστα, αν παρατηρήσεις τα σκηνικά του κάθε επεισοδίου, θα δεις ότι το πλατό αλλάζει αισθητική, για να προσαρμοστεί σε αυτήν της τσάντας και της χρονολογίας προέλευσης της original εκδοχής. Βέβαια, όπως είπαμε, πρόκειται για παρωδίες. Οπότε δεν είδαμε κανονικές συνεντεύξεις, αλλά βίντεο με όλες τις αλληλεπιδράσεις παρουσιαστή και καλεσμένου να καταλήγουν αρκετά άβολα.  

Πρώτος καλεσμένος δεν θα μπορούσε παρά να είναι κάποιο από τα σταθερά πρόσωπα του οίκου τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον Harry Styles, που έκανε μία μαξιμαλιστική 60s εμφάνιση, με γούνα, εμπριμέ ριχτό πουκάμισο, τζιν παντελόνι καμπάνα και με την τσάντα Jackie 1961, που έχει ως πηγή έμπνευσης προφανώς την Jackie Kennedy. Στη δική του “συνέντευξη” είδαμε τον Corden να του λέει ότι θα μπορούσε να μιλήσει για τη νύχτα που τον είχε πετύχει τυχαία έξω από ένα diner και να γελάνε και οι δύο, ενώ ο Styles του έλεγε να μην το κάνει. Αμέσως μετά, τους είδαμε στα παρασκήνια να κάθονται δίπλα δίπλα, σε μία άβολη σιωπή, μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο του τραγουδιστή.  

Οι υπόλοιποι καλεσμένοι

Υπάρχουν, βέβαια, ακόμα πέντε βίντεο. Τι βλέπουμε σε αυτά; Τη Serena Williams να μην κάθεται για τη συνέντευξη και να χαιρετάει και να στέλνει φιλιά στον κόσμο που τη χειροκροτεί. Την Diane Keaton να τραγουδάει, γιατί ο μουσικός καλεσμένος ακύρωσε τελευταία στιγμή. Τη Sienna Miller να μην βρίσκει το πλατό και να μην βγαίνει όταν την φωνάζει ο Corden. Την Awkwafina να κατηγορεί τον παρουσιαστεί ότι είναι stalker, γιατί ξέρει πολλά για τη ζωή της. Την Dakota Johnson να μιλάει συνεχώς συγχρόνως με τον παρουσιαστή και να λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα.