Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που τους αρέσει να προβάλλουν τις συνήθειές τους στο Instagram. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει ταξίδια, προϊόντα για την αποτοξίνωση του σώματος, γυμναστική και φαγητό. Σπάνια όμως μπορεί να συμπεριλαμβάνει ένα προφίλ όλα τα παραπάνω, ιδιαίτερα αν η προσέγγιση είναι πιο εναλλακτική. Όμως ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία.

Έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Αντώνη Καλούδη στη σειρά Dolce Vita. Εκείνη την εποχή, και για αρκετά χρόνια αργότερα, θεωρούταν ένας από τους πιο πολυζήτητους ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης. Παντρεύτηκε την Άννα Δημητρίεβιτς, ηθοποιό και μοντέλο από τη Σερβία, με την οποία έχουν δύο κόρες. Έχει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, μερικές από τις οποίες είναι οι τηλεοπτικές σειρές Λόλα, Το Πιο Γλυκό Μου Ψέμα και την ταινία I Love Καρδίτσα. Από το 2011 και μετά έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση επικεντρώνοντας την προσοχή του στο θέατρο. Βέβαια τον τελευταίο καιρό ασχολείται εντατικά με το Instagram, με έναν τρόπο που διαφέρει αρκετά από τα υπόλοιπα προφίλ.

Υπάρχουν αρκετά πράγματα στο προφίλ του που δεν θα πρέπει να περιμένεις να δεις. Για παράδειγμα, δεν θα δεις φωτογραφίες του από κάποιο επίσημο event. Επιπλέον δεν θα τον δεις να διαφημίζει προϊόντα γνωστών εταιρειών ή να ανεβάζει το outfit της ημέρας. Αυτό που κάνει είναι να μας μαθαίνει τα κόλπα μίας άλλης ζωής, φέρνοντάς μας πιο κοντά στη φύση.

Τα πιο ενδιαφέροντα post του

Δυστυχώς για τον κύριο Ευθυμιάδη, έπεσε θύμα hacker χάνοντας έτσι τον έλεγχο του προηγούμενου προφίλ του. Παρόλα αυτά δεν έχασε την όρεξή του για μάθημα, ανοίγοντας αμέσως ένα δεύτερο κάνοντας ακριβώς τα ίδια με πριν. Ανεβάζει καινούργιες αναρτήσεις σε συνδυασμό με παλαιότερες τι οποίες θεωρεί σημαντικές.

1)Βελονισμός

Μέσα από τον βελονισμό, βρήκε τον δικό του τρόπο θεραπείας. Παλαιότερα φοβόταν τις βελόνες μέχρι λιποθυμίας, όπως γράφει στην περιγραφή. Πλέον καταφεύγει στον βελονισμό για να λύσει τους ενεργειακούς κόμπους, οι οποίοι με την σειρά τους δημιουργούν τους σωματικούς κόμπους.

2)Διαλογισμός

Για 11-15 λεπτά μας συμβουλεύει να καθίσουμε στην γνωστή θέση οκλαδόν, να κλείσουμε τα μάτια, να αφουγκραστούμε τ@ ευατ@ μας. Σύμφωνα με τον Ευθυμιάδη, με το πέρας της άσκησης, θα πρέπει να ξαπλώσουμε ανάσκελα και να δούμε τι αλλαγές υπάρχουν πάνω μας. Καθησυχάζει δε τον κόσμο λέγοντας ότι όσα κάνει δεν έχουν  σχέση με κάποια θρησκεία.

3) Νερό

Μας συμβουλεύει επίσης για το πώς να πιούμε το νερό μας. Θεωρεί πως το νερό, όταν βγει από την βρύση, πρέπει να κάτσει λίγο στο ποτήρι και ύστερα να το πιούμε. Πρέπει να ηρεμήσει από όλη την πίεση που έχει δεχτεί μέσα από τον σωλήνα παροχής.

4)Αφόδευση

Κανένας δεν πίστευε ότι θα μιλούσε για αυτό, αλλά να που το έκανε. Σε ένα από τα viral post του που μετέφερε στον νέο του λογαριασμό, μαθαίνει σε όλους πώς πρέπει να γίνεται η σωστή εκκένωση του οργανισμού μας. Υποστηρίζει ότι η σωστή στάση του σώματος κατά την αφόδευση πρέπει να είναι το βαθύ κάθισμα, γεγονός που έχει αποδειχθεί και επιστημονικά. Είναι μία πρόταση δύσκολη στην πράξη , μα εξαιρετικά ευεργετική για τον οργανισμό μας, σύμφωνα με τον ίδιο.

5) Φασκόμηλο

Δε λέει να το πιούμε, αν και πιστεύουμε ότι δε θα είχε αντίρρηση. Ουσιαστικά μας παροτρύνει να καθαρίσουμε όλο το σπίτι (ξεσκόνισμα, σκούπισμα, σφουγγάρισμα) με την “τελεία” να αποτελεί το κάψιμο φασκόμηλου. Αφού το έχουμε μαζέψει και αποξηράνει σε ματσάκια, το καίμε και κάνουμε μία βόλτα από δωμάτιο σε δωμάτιο του σπιτιού μας. Με αυτόν τον τρόπο θα διώξουμε τα κακά πνεύματα, κάτι το οποίο έκαναν οι ιθαγενείς της Αμερικής μα και Έλληνες σε κάποια χωριά της χώρας μας. Αυτό μάλλον αποτελεί την πιο σημαντική πρότασή του, αφού θέλουμε ξορκίσουμε το κακό που μας έφερε το 2020.

 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!