Οι σκιές ματιών που πρωταγωνιστούν αυτό το φθινόπωρο έρχονται να ικανοποιήσουν τόσο όσους  θέλουν να ξεχωρίσουν με το βλέμμα τους, όσο κι εκείνους που θέλουν να κινηθούν πιο διακριτικά. Η παλέτα τους χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: στα ζεστά χρώματα του φθινοπώρου, στις πιο έντονες αποχρώσεις και στα μάτια γεμάτα λάμψη.

Ανοιχτό μωβ
Με αυτό το χρώμα, θα βάλεις λίγη άνοιξη στο φθινόπωρο σου. Γέμισε με αυτό όλο σου το άνω βλέφαρο χρησιμοποιώντας είτε ένα πιο φουντωτό πινέλο, είτε το δάχτυλό σου. Αν θες να το “ανεβάσεις” περισσότερο, συνδύασε το με ένα μολύβι σε άλλο χρώμα ή πρόσθεσέ του λίγη λάμψη.

Ρετρό γαλάζιο
Ίσως σου φανεί υπερβολικό ή παλιομοδίτικο, αλλά είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος. Πάρε ένα πινέλο, φρόντισε να είναι νωπό -έτσι το χρώμα θα βγει ακόμα πιο λαμπερό-, βούτα το στη γαλάζια σκιά, γέμισε με αυτήν το άνω βλέφαρό σου και πέρνα την και από κάτω.

Ζεστό ροζ
Το μεγάλο ατού αυτή της σκιάς είναι το γεγονός ότι ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Ο ιδανικότερος τρόπος να τη δοκιμάσεις είναι περνώντας με αυτήν όλο το άνω βλέφαρό σου, αλλά και την γραμμή του κάτω, χρησιμοποιώντας την ως eyeliner.

Χάλκινη
Βρίσκεται πολύ κοντά στη ζεστή ροζ, αλλά με περισσότερη λάμψη. Μπορείς να κινηθείς είτε διακριτικά και να την βάλεις ως συμπληρωματική λεπτομέρεια, είτε να αποτελέσει αυτή τον πρωταγωνιστή. Εμείς σου προτείνουμε να τολμήσεις το δεύτερο και να περάσεις και το πάνω μέρος του άνω βλεφάρου σου με μία πιο σκούρα χάλκινη απόχρωση, για να δώσεις μεγαλύτερο βάθος.

Παλέτα ζωγραφικής
Με αυτή την τάση τα μάτια σου θα μοιάζουν κυριολεκτικά σαν να τα έχεις βάψει με νερομπογιές. Ακριβώς γι’ αυτό δεν υπάρχει κανένας απολύτως περιορισμός ούτε ως προς το ποια χρώματα θα χρησιμοποιήσεις, ούτε ως προς το πόσα, ούτε ως προς το πού.

Σοκολατί
Η τάση που φωνάζει φθινόπωρο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Για το τέλειο αποτέλεσμα, μην το παρακάνεις με την ποσότητα, αλλά ούτε και να τσιγκουνευτείς. Η λύση βρίσκεται κάπου στο μέσο και η “απογείωση” θα έρθει με ένα μαύρο ή σκούρο καφέ eyeliner.

Φλούο smokey eye
Αντί να μείνεις και αυτή τη σεζόν στο κλασικό μαύρο ή γκρι smokey eye σου, αντικατάστησέ το με κάτι πιο διασκεδαστικό. Χρησιμοποίησε μία φλούο σκιά κατά προτίμηση ροζ ή μπλε, ενώ αν θες να κάνεις το απόλυτο, τότε διάλεξε μία υγρή πορτοκαλί σκιά.

View this post on Instagram

i love you

A post shared by thomas halbert (@thomashalbert) on

Απαλό πράσινο
Μπορούμε να την ανακηρύξουμε την απόλυτη τάση της σεζόν. Προβλέπουμε ότι θα δούμε παντού την πράσινη σκιά τόσο μόνη της, όσο και συνδυασμένη με πιο λαμπερές σκιές που θα δώσουν σχήμα και θα τραβήξουν ακόμα περισσότερο τα βλέμματα.