Κριός

Καθώς τραγουδάνε τα τζιτζίκια κοσκινίζεις τις παλιές σου σκέψεις, ξανασκέφτεσαι τις επιλογές σου και στο τέλος βλέπεις ότι λίγα έκανες από αυτά που επιθυμούσες. Ήρθε η ώρα να ξαναπρογραμματιστείς, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έχουμε έκλειψη στις 10 του μήνα που δημιουργεί προβληματάκια σε συμφωνίες και συμβόλαια, στις 22 έρχεται ο ανάδρομος Ερμής με λυμένο το ζωνάρι για παρεξηγήσεις. Δεν είναι δράμα, ιδιαιτέρως αν συνυπολογίσεις ότι στα αισθηματικά έρχεται το πάθος, δεν είναι ανάγκη να χάσεις τη λογική. Τα επαγγελματικά δεν είναι στην καλύτερή τους φάση, μην τα κάνεις χειρότερα με έναν καυγά, δώσε τόπο στην οργή.


Ταύρος

Το νέο σε τρομάζει, αλλά δυστυχώς είναι λεωφορείο που αν το χάσεις δύσκολα θα ξαναγίνει το δρομολόγιο, οπότε προχώρα μπροστά και πάλεψε με τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς. Η έκλειψη ηλίου και ο ανάδρομος Ερμής δεν δημιουργούν φιλικό περιβάλλον, αλλά μην τα βάψεις μαύρα, υπάρχει και ο αντίποδας, δηλαδή η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου. Όπως θυμάσαι και από το παρελθόν, αυτό σημαίνει ταξίδια, χαρά, ξεκούραση και ωραίες στιγμές που μετά θα τις βλέπεις στο Instagram  και θα αναπολείς. Θα προκύψει και μια νέα γνωριμία, κοίταξε να την αφήσεις να εκφραστεί χωρίς να κολλάς στο παρελθόν. Στα οικονομικά θέλει παραπάνω προσοχή, έχεις τον τρόπο.

Δίδυμοι

Ο Ερμής κυβερνάει το ζώδιό σου και επειδή είναι ανάδρομος θέλει να σου δημιουργήσει μπελάδες, αλλά εσύ έχεις μεγαλύτερη δύναμη, στη χειρότερη να σε πάει λίγο πίσω σε κάποιους τομείς, αλλά γενικότερα τραβάς μπροστά και θέλεις να τα αλλάξεις όλα. Σοφή επιλογή, απλά μην κάνεις απότομες κινήσεις τόσο στα επαγγελματικά  όσο και στα αισθηματικά. Στα τελευταία, ο Ερμής σε σπρώχνει σε μία επιπολαιότητα, μην τον αφήσεις να πάρει το πάνω χέρι, πολύ θα ήθελε να σου βαρύνει το καλοκαίρι. Τα οικονομικά που σε απασχολούν δεν είναι ρόδινα, αλλά μετά τις 11 του μήνα θα φανεί φως στην άκρη του τούνελ, όπως λένε και οι τηλεοπτικοί συνάδελφοι.

Καρκίνος

Νωρίς νωρίς, δηλαδή στις πέντε του μήνα σχηματίστηκε  αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα και την πληρώνει ο άμαχος πληθυσμός, δηλαδή εσύ. Βυθίζεσαι στις ενοχές, νοσταλγείς ακόμη και τα τραύματα του παρελθόντος, αλλά έχεις τα όπλα για να περάσεις την αντεπίθεση, με κυριότερο την Αφροδίτη που κινείται στο ζώδιό σου και δημιουργεί μόνο θετικές επιπτώσεις. Με νέα δύναμη θα προχωρήσεις σε αλλαγές, με τα αισθηματικά σου να περιλαμβάνονται σε αυτές. Απαραίτητη προϋπόθεση να πάνε στην ευχή τα παλιά, το κακό παρελθόν δεν γίνεται παράδεισος επειδή περνούν τα χρόνια. Για τα οικονομικά, λέω να μην επεκταθούμε, καλό καλοκαίρι.

Λέων

Τα θέλεις όλα και αμέσως, αλλά δεν ξέρεις ποια ακριβώς, φταίει η ηλιακή έκλειψη που μπερδεύει στόχους και προσανατολισμούς. Έχεις  κάτι το ανικανοποίητο, θέλεις να ξαναδείς το έργο από την αρχή, τελικά καταλήγεις να κάνεις ολημερίς και ολονυχτίς αυτοκριτική, χαλάρωσε και πάρτο αλλιώς. Στην πραγματικότητα έχεις μπροστά στον ευκαιρία να διεκδικήσεις τις επιθυμίες σου, βοηθάει και ο ανάδρομος Ερμής (ναι!) που ξαναφέρνει στο δρόμο σου ένα πρόσωπο από τα παλιά το οποίο κάτι έχει να σου πει, ίσως και ερωτικό. Το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς έχει όλες τις προϋποθέσεις να μείνει αξέχαστο από αισθηματική άποψη, μην αφήσεις να πάει χαμένος ο ερωτισμός που εκπέμπεις. Επαγγελματικά ο άνεμος είναι ούριος, μη δίνεις σημασία στους μικρόψυχους.

Παρθένος

Ταλαιπωρήθηκες λίγο με την έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, θα επηρεαστείς και από την ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους που σηματοδοτεί το τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Όλη αυτή η αναμπουμπούλα  δεν είναι υποχρεωτικά δυσάρεστη, αλλά αν αγχωθείς θα επιδεινώσεις την κατάσταση και δεν είμαστε για τέτοια. Πάμε τώρα στα ωραία που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή, η Αφροδίτη φρόντισε να είσαι δημοφιλής και αν ψάχνεις για νέο αίσθημα, βρίσκεται στο δρόμο, αντιμετώπισε το με ωριμότητα γιατί όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Τα οικονομικά είναι σε ομαλή κατάσταση, θα τα λέγαμε ευνοϊκά αν δεν είχες την διάθεση για κάποια περιττά έξοδα.

Ζυγός

Εσύ θέλεις, αλλά τα άστρα έχουν αντιρρήσεις. Σε χαρακτηρίζει μία εξωστρέφεια, ένα άνοιγμα προς τον κόσμο, αλλά για να επιτύχεις το σκοπό πρέπει να ξεπεράσεις έναν μακρύ κατάλογο από παγίδες. Έχουμε και λέμε: Η έκλειψη ηλίου φέρνει ανακατωσούρα στις συμφωνίες, τα ταξίδια, γενικότερα σε ότι θεωρούσες ότι αυτό τον καιρό είναι του χεριού σου. Ο ανάδρομος Ερμής επιδιώκει να τορπιλίσει και τα πιο μακροπρόθεσμα σχέδια σου, οπότε πρέπει να αφήσεις για αργότερα οτιδήποτε υποψιάζεσαι πως εμπεριέχει ρίσκο. Πριν όμως απογοητευτείς, έρχονται οι καλές ειδήσεις. Στα επαγγελματικά θα εκφράσεις ένα κρυφό σου ταλέντο κι αυτό θα φέρει αλλαγές και αναβαθμίσεις. Στα αισθηματικά αν περιμένεις μέχρι το τέλος του μήνα, να ξέρεις ότι θα προκύψει κάτι πολύ δυνατό.

Σκορπιός

Στις 10 του μήνα έχουμε έκλειψη ηλίου στους Δίδυμους, όπως καταλαβαίνεις το φαινόμενο δεν είναι για να πανηγυρίσεις λες και υποδέχεσαι τον Τριαντάφυλλο, καλύτερα να αφήσεις τις συνηθισμένες σου πρωτοβουλίες για αργότερα. Κυρίως να αποφύγεις τις αγορές που δεν καλύπτουν άμεσες ανάγκες, ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση. Υπάρχουν όμως και πιο αισιόδοξες προοπτικές. Από τις 10 του μήνα που ο Άρης περνάει στο Λέοντα τα εργασιακά ανθίζουν, λίγο αργότερα θα προκύψουν και σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά. Έρχονται νέες γνωριμίες, θα προκαλέσεις καρδιοχτύπια, από σένα εξαρτάται αν θα προχωρήσεις στην δημιουργία ενός δεσμού που δεν θα τελειώσει μαζί με τα πεπόνια.

Τοξότης

Για λίγο διάστημα πολλά πράγματα θα έρθουν ανάποδα, αλλά όπως είχε πει ο Πλάτων “κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός”. Η έκλειψη ηλίου έρχεται με φόρα να γκρεμίσει, μην φοβάσαι, ένα ξεκαθάρισμα του τοπίου  θα σε βοηθήσει να στήσεις αργότερα το καινούργιο σκηνικό της ζωής σου. Στα οικονομικά η δυσκολία θα διαρκέσει μέχρι το πρώτο δεκαήμερο, μετά θα μπει μία τάξη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα βρέξει ευρώ. Στα αισθηματικά πρέπει να ξεχάσεις και να προχωρήσεις, μην αφήνεις το μυαλό σου να παίζει παιχνίδια ωραιοποίησης του παρελθόντος, κατέβασε τα ρολά σε όσα σε πληγώνουν, βγάλτα απ’ τη ζωή σου. Χωρίς να θέλω να σε ανησυχήσω, δείξε προσοχή όταν κάνεις δουλειές στο σπίτι.

Αιγόκερως

Αλλάζουν όλα με ορμή κι εσύ κάνεις ότι μπορείς για να στριμωχτείς. Φταίει το άγχος που σε κυριεύει γιατί προκύπτουν αλλαγές στα εργασιακά, συγνώμη που θα στο πω, αλλά έτσι θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Πολύ χειρότερα. Αντιθέτως, αν επιδείξεις ηρεμία και οργανωθείς σωστά, όταν τελειώσει αυτή η κρίσιμη περίοδος θα στέκεσαι στα πόδια σου και μάλιστα πιο γερά από προηγουμένως. Πρόσεξε ιδιαίτερα στις 24 του μήνα που η πανσέληνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, πέρασε όλη την ημέρα παίρνοντας βαθιές αναπνοές. Στα ερωτικά όλα είναι στα κόκκινα, καύσωνας πάθους θα σε παρασύρει σε ξεφαντώματα, κόψε το ρόδο πριν μαραθεί, μια ζωή την έχουμε και αν δεν την γλεντήσουμε τι θα καταλάβουμε, τι θα καζαντίσουμε. Τι σημαίνει το καζαντίσουμε δεν ξέρω,  κάτι καλό είναι πάντως.


Υδροχόος

Τέρμα τα ημίμετρα, τώρα ήρθε η ώρα να σταθείς απέναντι στο μέλλον και να το αντιμετωπίσεις χωρίς να κρύβεις το κεφάλι στην άμμο. Η έκλειψη ηλίου ωθεί στην ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών στα αισθηματικά , άκου μόνο τη δική σου καρδιά αδιαφορώντας για τις φωνές που σε πιέζουν να εξασφαλιστείς σε καταστάσεις οι οποίες γνωρίζεις ότι είναι αδιέξοδες. Το πρόσωπο που έρχεται από τα παλιά θέλει ψύχραιμη αντιμετώπιση, μη παρασυρθείς από τα ωραία λόγια, χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψεις οπωσδήποτε την προοπτική επανασύνδεσης. Στα επαγγελματικά υπάρχει νευρικότητα που θα επιδεινωθεί μετά τις 11 του μήνα, φρόντισε να πάρεις άδεια για να αποφύγεις κόντρες που θα σε στεναχωρήσουν. Στα οικονομικά όπως τα ξέρεις. Καμιά δυσάρεστη έκπληξη, αλλά ούτε και θεαματικά ευχάριστη.


Ιχθύες

Ο μήνας στην ουσία αρχίζει στις 10 και η έκλειψη ηλίου φροντίζει να ανεβάσει την αδρεναλίνη γιατί ξαφνικά χρειάζεται να βουλώσεις πολλές τρύπες. Κάτι θέλει το σπίτι, πρέπει να πάρεις αποφάσεις για την δουλειά, να φροντίσεις τα αισθηματικά σου και γενικά προσπαθείς να χωρέσεις πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη, αλλά αυτά όλο και διογκώνονται, κάποιο θα πέσει και θα σπάσει. Ευτυχώς που περνάει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και έτσι δημιουργείται ένα αντίβαρο αισιοδοξίας η οποία δεν είναι άσχετη, αν αποφύγεις την ένταση θα εισπράξεις σπουδαίες στιγμές σε σχέση με τον δεσμό και την οικογένεια. Αν δεν υπάρχει σχέση, η Αφροδίτη θέλει να περάσεις οπωσδήποτε είναι ερωτικό καλοκαίρι, οπότε κοίτα στο περιβάλλον σου, μπορεί να κρύβει το πρόσωπό που θα πρωταγωνιστήσει στην παθιασμένη υπερπαραγωγή.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!