Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας γεμάτος καλά πράγματα. Διακοπές, ξεγνοιασιά, ταξίδια και καλοκαιρινοί έρωτες έχουν την τιμητική τους, οπότε και λίγη τύχη δεν θα πάει χαμένη, όποιο κι αν είναι το ζώδιό μας. Με τον ανάδρομο Δία να σκορπάει συλλογική αφθονία και την εποχή του Λέοντα να ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας, φαίνεται ότι θα υπάρχει κάτι περισσότερο από καλή τύχη, ιδιαίτερα για αυτά τα 6 ζώδια.

Κριός

Διανύετε μια εποχή αλλαγών το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα τον Ιούλιο με τον ανάδρομο Χείρωνα. Αυτές οι μεγάλες αποκαλύψεις θα κλείσουν εντυπωσιακά έως τις 29 Αυγούστου, όταν ο βόρειος δεσμός του Ταύρου σας βοηθάει να βάλετε ένα τέλος στην αυστηρή αυτοκριτική αλλά και σε άλλα αρνητικά μοτίβα σκέψης.

Ταύρος

Στην 1η Αυγούστου, ο παθιασμένος Άρης, ο επαναστάτης Ουρανός και ο νότιος δεσμός της μοίρας θα μετακινηθούν στον πρώτο οίκο σας, βοηθώντας έτσι να θέσετε νέα όρια και να είστε δυναμικοί και αποφασιστικοί. Μπορείτε να αναμένετε μια έκρηξη δημιουργικής έμπνευσης με τον ερχομό του Παρθένου στις 22 Αυγούστου.

Καρκίνος

Το σύμπαν υποστηρίζει και ενισχύει τα πάθη σας αυτόν τον μήνα. Ο τυχερός Δίας και ο έντονος Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτόν τον Αύγουστο και δίνουν νέα ώθηση σε όλα τα δημιουργικά σας σχέδια. Επιπλέον, ο συνδυασμός μεταξύ του ήλιου και της ερωτικής Αφροδίτης δίνουν νέα ώθηση στα οικονομικά σας αλλά και στην αυτοπεποίθησή σας.

Λέων

Είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και είστε φυσικά γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ενέργεια, ενώ τα καλά vibes δεν δείχνουν σημάδια μείωσης. Με την Αφροδίτη, τον πλανήτη των χρημάτων να μπαίνει στο ζώδιό σας στις 11 Αυγούστου, τα πράγματα γίνονται πολύ ευνοϊκά για εσάς στο θέμα των οικονομικών. Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για νέες ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας και των οικονομικών.

Παρθένος

Αυτός ο μήνας είναι αφιερωμένος στην αυτοβελτίωση και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης για τους Παρθένους. Ο αγγελιοφόρος Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας στις 4 Αυγούστου και σας δίνει την αίσθηση της σταθερότητας να υποστηρίξετε τις υποθέσεις σας και να πείτε την γνώμη σας ανοιχτά. Θα νοιώσετε έντονη ενδυνάμωση όταν και ο ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας στις 22 Αυγούστου.

Αιγόκερως

Μπορεί να βιώσατε μερικές δυσκολίες αυτόν τον μήνα, η σύνοδος όμως μεταξύ του παθιασμένου Άρη, του Ουρανού και του βόρειου δεσμού της μοίρας την 1η Αυγούστου, θα αλλάξουν τις προοπτικές σας με εντυπωσιακό τρόπο. Η 12η Αυγούστου αυξάνει τις πιθανότητες για ένα παθιασμένο ρομάντζο. Ετοιμαστείτε ανάλογα.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!