Το τελευταίο επεισόδιο του Saturday Night Live συζητήθηκε για αρκετούς λόγους, από την παρωδία των ταινιών εποχής με λεσβίες πρωταγωνίστριες μέχρι την cameo εμφάνιση του Timothee Chalamet. Όμως τις εντυπώσεις κατάφερε να κερδίσει ο καλλιτέχνης της βραδιάς Kid Kudi, με την εξαιρετική παρουσία του καθόλου την διάρκεια της βραδιάς. Ανεβαίνοντας στην σκηνή του talk show, o γνωστός ράπερ τίμησε την μνήμη του τραγουδιστή των Nirvana, Kurt Cobain, λίγες ημέρες μετά την 27η επέτειο θανάτου του, στις 5 Απριλίου.

Για το performance του τραγουδιού του Tequila Shots, ο Kid Kudi φόρεσε ένα oversized πράσινο cardigan, παρόμοιο με εκείνο που φορούσε ο Kurt στην θρυλική πλέον εμφάνιση του συγκροτήματος στο MTV Unplugged, το 1993. Το όλο λουκ συμπληρώθηκε με ένα T-Shirt που λειτούργησε επίσης ως φόρος τιμής, καθώς είχε τυπωμένη την φωτογραφία του κωμικού ηθοποιού Chris Farley, ο οποίος ανήκε στο cast του SNL και επίσης πέθανε στα 90s.

Για το δεύτερο τραγούδι της βραδιάς, το Sad People, o Kid Cudi φόρεσε ένα φλοράλ, Off-White φόρεμα, το οποίο έμοιαζε με το outfit του Kurt Cobain σε συναυλία του ’93, όταν οι Nirvana εκτέλεσαν το The Face.
O διάσημος designer Virgil Abloh, ο οποίος πρόσφατα επιμελήθηκε και την Amanda Gorman για το ιστορικό της εξώφυλλο στην Vogue, υποστήριξε κάθε επιλογή του νεότερου καλλιτέχνη, ενθαρρύνοντας τον να αισθάνεται πάντα ελεύθερος.

Iδού και τα δύο εξαιρετικά perfomances: