Αυτή την περίοδο κάποια ζευγάρια ή δεν συναντιούνται καθόλου ή συναντιούνται πολύ σπανιότερα από το συνηθισμένο τους. Πρέπει, λοιπόν, να βρουν τρόπους να κρατήσουν τη σεξουαλική τους σπίθα ζωντανή μέχρι να βρεθούν ξανά μαζί. Η κλασική λύση; Το sexting.  

Όσο κλασική λύση κι αν είναι, ούτε ξέρουν όλα τους “κώδικές” του, ούτε έχουν όλοι την ίδια άνεση να “βουτήξουν” σε αυτό. Εμείς, λοιπόν, θα σε βοηθήσουμε με έναν οδηγό, για να τα πας όσο το δυνατόν καλύτερα.  

Βρες τη σωστή στιγμή 

Ή, μάλλον, εντόπισε τη λάθος. Για παράδειγμα, θα ήταν κάπως αμήχανο αν άρχιζες να στέλνεις ερωτικά μηνύματα στον σύντροφό σου ενώ έχει επαγγελματικό meeting ή ενώ τρώει με τους γονείς του. Αν δεν ξέρεις σίγουρα τι κάνει εκείνη την στιγμή, το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να τους στείλεις ένα μήνυμα, για να τον ρωτήσεις.  

Sexting GIFs | Tenor

Μην μπεις κατευθείαν στο κυρίως 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι, όταν κάνεις σεξ, προηγείται μία διαδικασία ώστε να σας βάλει στο σωστό mood, τα προκαταρκτικά. Κάπως έτσι πρέπει να γίνει και με το sexting. Ακόμα κι αν εσύ αισθάνεσαι 100% έτοιμος να μπείτε στα πιο “πικάντικα”, δώσε λίγο χρόνο για να βάλεις και τον άλλον στο παιχνίδι. Αρκούν μερικά μηνύματα που αναφέρεσαι σε προηγούμενες φορές που κάνατε σεξ ή μία πιο ερωτική σου φωτογραφία, συνοδευόμενη με ένα απλό “γεια σου”.  

Best Sexting GIFs | Gfycat

Κράτα την φαντασίωση ζωντανή 

Μέσω των μηνυμάτων, δημιουργείς ουσιαστικά μία φαντασίωση στο μυαλό του συντρόφου σου. Φρόντισε, λοιπόν, να μείνεις πιστός σε αυτήν σε όλα τα στάδια. Τα μηνύματά σου θα πρέπει να παραμείνουν ερωτικών και να έχουν όλα τουλάχιστον την υπόνοια του σεξ. Τα ηχητικά σου μηνύματα δεν θα πρέπει να έχουν ειρωνική φωνή ή γελάκια. Ούτε, όμως, και να ακούγεσαι επιτηδευμένα σεξουαλικός, μιας και αυτό μάλλον θα έχει ένα περισσότερο αστείο παρά σέξι αποτέλεσμα. Τυχόν φωτογραφίες ή βίντεο θα πρέπει να είναι προσεγμένα και επικεντρωμένα στο σημείο του σώματός σου, που θες να κατευθύνεις την σκέψη του.  

Sexyvoice GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Δώσε χώρο και στη δική σου φαντασίωση 

Όπως στο σεξ, έτσι και στο sexting σημασία έχει να περάσουν και οι δύο καλά. Αυτό εν μέρει είναι δουλειά που πρέπει να φροντίσει και ο σύντροφός σου. Μην ντραπείς να πεις οτιδήποτε σου έρθει στο μυαλό και θεωρείς ότι μπορεί να ανεβάσει την θερμοκρασία. Και μην ντραπείς να χρησιμοποιήσεις όποια “βρώμικη” λέξη νιώθεις ότι θα εξυπηρετήσει περισσότερο την κατάσταση. Μάλιστα, αν live είσαι πιο συνεσταλμένος, το sexting μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία, ώστε να μοιραστείς πράγματα που θα ήθελες να δοκιμάσεις στο κρεβάτι.  

Keira knightley 4 GIF - Find on GIFER

Να είσαι περιγραφικός 

Τις πρώτες φορές ίσως σου είναι πιο δύσκολο, αλλά είναι αναγκαίο για να ζήσετε και οι δύο στο φουλ την εμπειρία. Περιέγραψε το κάθε τι με λεπτομέρειες. Από το πώς αισθάνεσαι και το τι θα ήθελες να σου κάνει ή να του κάνεις, μέχρι το τι φοράς και ποια σημεία του σώματός σου ακουμπάς. Έτσι, θα πάρει θάρρος και ο σύντροφός σου να μοιραστεί μαζί σου ακριβώς τις ίδιες λεπτομέρειες. Σου προτείνουμε, πάντως, να αποφύγεις τους πολύ τεχνικούς-ιατρικούς όρους, μιας και είναι πιθανό να “ρίξουν” την κατάσταση. 

Women wanting to sext. Women wanting to sext.

Κάνε ερωτήσεις

Ναι, μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες, αλλά έχει σημασία να ξέρεις τι ακριβώς θέλει και ο σύντροφός σου. Οι ερωτήσεις δεν θα πρέπει να είναι αμέτρητες ούτε πιεστικές, αλλά να δίνουν κάποιες κατευθυντήριες γραμμές, όπως “Τι φαντασιώνεσαι τώρα;”, “τι θες να κάνω;”, “τι θα ήθελες να σου κάνω αν ήσουν εδώ” και “ποιο σημείο του σώματός μου θες να δεις;”. Είναι πιθανόν να ανακαλύψεις και κάτι που δεν ήξερες ότι ήθελε, ώστε να το εφαρμόσετε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε ξανά.  

Does this look like a positive? | Benedict cumberbatch, Sherlock holmes bbc, Sherlock holmes benedict

Βάλε τα σωστά emojis 

Αν στην αρχή δεν είσαι έτοιμος να γράψεις πολύ σεξουαλικά πράγματα, εκμεταλλεύσου τα emojis. Φρόντισε να βάλεις τα κλασικά, που όλοι γνωρίζουμε τι σεξουαλικά υπονοούμενα φέρουν, ώστε ο σύντροφός σου να πιάσει σίγουρα το νόημα. Στα γρήγορα να σου πούμε ότι η μελιτζάνα και η μπανάνα συμβολίζουν το πέος, η γάτα το αιδοίο, το ροδάκινο τα οπίσθια, η γλώσσα τον έντονο πόθο και οι σταγόνες είτε ότι κάποιος είναι υγρός, είτε ότι εκσπερμάτωσε. Άλλα emojis σου προτείνουμε να βάλεις μόνο αν εσύ και ο σύντροφός σου έχετε κάποια που λειτουργούν ως προσωπικός σας κώδικας.  

ILLUSTRATION — Alex Citrin

Memes και gifs 

Ίσως σου ακούγεται περίεργο, αλλά μπορούν να σε βοηθήσουν να οπτικοποιήσεις πράγματα, που είτε δεν ξέρεις πώς να περιγράψεις με λέξεις, είτε δεν αισθάνεσαι άνετα να πεις ξεκάθαρα. Με άλλα λόγια, μπορούν σε έναν βαθμό να λειτουργήσουν, όπως τα emojis. Φυσικά, μιλάμε για memes και gifs που περιλαμβάνουν σεξουαλικό περιεχόμενο ή έστω την υπόνοιά του. Άσε τα χιουμοριστικά για άλλες συζητήσεις σας. 

Pin on Love N Stuff

Μην κάνεις κάτι που σου φαίνεται άβολο 

Ναι, στο sexting έχει αξία να βγεις λίγο από τη ζώνη άνεσής σου. Τονίζουμε, όμως, το “λίγο”. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις ή να στείλεις κάτι, που θα σε κάνει την επόμενη στιγμή να θες να πετάξεις το κινητό σου στη θάλασσα και να μεταναστεύσεις.  

Δεν έχει σημασία αν το κάνεις για να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου και αν αυτός σε παρακάλεσε. Πρέπει και οι δύο να περάσετε καλά, πράγμα που δεν θα γίνει για εσένα αν πιεστείς σε κάτι που σου προκαλεί άγχος/ντροπή/αμηχανία. Είτε μιλάμε για ένα πιο “πιπεράτο” ή περιγραφικό μήνυμα, είτε για γυμνή σου φωτογραφία ή βίντεο, είτε για ηχητικό μήνυμα με εσένα να έρχεσαι σε οργασμό. Στο τέλος τέλος, είναι πιο σημαντικό εκείνος να σέβεται τα όρια σου, από το εσύ να του εκπληρώνεις τις φαντασιώσεις.  

Lily GIF by The Dungeon Run - Find & Share on GIPHY

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!