Μάλλον, πρέπει να ξεκινήσουμε με το βασικό. Τι είναι χρώμα ισχύς; Δεν θα μάς φανεί παράξενο, αν ήδη το θεωρείς το αγαπημένο ή το τυχερό σου χρώμα. Ουσιαστικά πρόκειται για εκείνο το χρώμα, την απόχρωση ή τον συνδυασμό χρωμάτων, που όποτε με κάποιον τρόπο σε περιβάλλει, βγαίνουν προς τα έξω στο μέγιστο τα καλύτερα στοιχεία σου. Πώς θα βρεις το δικό σου; Αρκεί το ζώδιο σου.

Κριός: Κόκκινο

Το έντονο χρώμα της φωτιάς σε συνδέει με την ένταση, τον ρομαντισμό, τον εορτασμό, τον ενθουσιασμό, αλλά και τον κίνδυνο. Ταιριάζει τέλει σε έναν δυνατό άνθρωπο σαν εσένα και ξεκάθαρα σού προτείνουμε να το βάλεις πάνω σου με ένα κραγιόν. 

Ταύρος: Πράσινο

Ένα χρώμα συνδεδεμένο με τη φύση, θεωρείται αξιόπιστο και με συνοχή. Θα φέρει στη ζωή σου ανάπτυξη, σύνδεση, γαλήνη και αθωότητα. Βάλ’ το στη ζωή σου μέσα από τα ρούχα σου.

Δίδυμος: Κίτρινο

Ένα φωτεινό χρώμα, που πάντα προκαλεί έμπνευση, χαρά και αισιοδοξία. Επιπλέον, θα τονώσει την εξωστρέφεια σου, την ευφυΐα σου, αλλά και το πόσο χαλαρός άνθρωπος είσαι γενικά στη ζωή σου.

Καρκίνος: Λευκό και ασημί

Ο συνδυασμός αυτός θυμίζει λαμπερά διαμάντια και λευκούς καμβάδες. Γι’ αυτό και ταιριάζει τέλεια με την πίστη σου, την διαισθητικότητά σου, την ευαισθησία σου και την αθωότητά σου. Φόρεσέ τον και θα γεμίσεις ηρεμία, άνεση και ελπίδα.

Λέων: Χρυσό

Πέρα από το ότι το φοράς και αμέσως ξεχωρίζεις, αυτό το χρώμα είναι συνδεδεμένο με την αριστοκρατία, τον πλούτο, την επιτυχία και την υπερβολή. Οπότε δεν θα σε βοηθήσει μόνο να τονωθείς, αλλά και να γίνεις πιο γενναιόδωρος.

Παρθένος: Πράσινο και καφέ

Η γη μοιάζει να έχει την τελειότητα, που αναζητάς, οπότε τα βασικά της χρώματα είναι απαραίτητα για εσένα. Από τη μία, έχουμε το καφέ της αξιοπιστίας και της σοφίας. Από την άλλη, το πράσινο της φρεσκάδας, της υγείας και της αναζωογόνησης. 

Ζυγός: Ροζ και μπλε

Είναι δύο χρώματα φαινομενικά αντίθετα, που όμως εξισορροπούν το ένα το άλλο. Το ροζ είναι η ηρεμία, η αγάπη, η θηλυκότητα, η αισιοδοξία και η ευγένεια. Το μπλε είναι η ανάρρωση, η ειλικρίνεια, η διανόηση και ο συλλογισμός. 

Σκορπιός: Μαύρο

Φόρεσε αυτό το πιο δυναμικό χρώμα, που συνδέεται με τη γενναιότητά, τη μυστικοπάθεια και τη κατηγορηματική φύση σου. Θα νιώσεις τη δύναμη και τη διαίσθησή σου να αυξάνονται.

Τοξότης: Μωβ

Ένα χρώμα, που συνδέεται με την πολυτέλεια, τον ιπποτισμό, τη σοφία, την αξιοπρέπεια, τη χάρη, τον μυστικισμό και την ηρεμία. Γέμισε τον χώρο σου με αυτό και θα νιώσεις πιο θετικός, ανοιχτός και κοινωνικός. 

Αιγόκερως: Καφέ και γκρι

Από τη μία, το καφέ σχετίζεται με τη σοβαρότητα και την σταθερότητά σου. Από την άλλη, το γκρι είναι κάτι πιο ουδέτερο, τακτικό, ώριμο, αλλά και λίγο μυστήριο. Παράλληλα, και τα δύο είναι μακριά από κραυγαλέες υπερβολές.

Υδροχόος: Μπλε

Είναι ένα φωτεινό και όμορφο χρώμα, που φέρνει ηρεμία και χαρά σε όποιον το κοιτάζει. Εκτός αυτού, συνδέεται και με στοιχεία, όπως η τέχνη, το νερό, η ενσυναίσθηση και η γαλήνη.

Ιχθύς: Ανοιχτό πράσινο

Το ανοιχτό πράσινο συνδέεται με την αναγέννηση, την υγεία, τη φύση, τη χαλάρωση, τη ζωτικότητα και γενικότερα τη σύνδεση. Ο καλύτερος τρόπος για εσένα, για να το βάλεις στη ζωή σου, είναι με βόλτες στη φύση.