Το 2022 πλησιάζει και, με το 2020 και το 2021 να είναι αρκετά δύσκολες χρονιές, έχουμε μία αγωνία για το πώς θα πάει. Τα ζώδια, ακόμα κι αν δεν πιστεύεις σε αυτά, μπορούν πολλές φορές να γίνουν ένα σημείο παρηγοριάς και ελπίδας, έστω και πλασματικών. Δεν θα αναλύσουμε, βέβαια, αυτή την στιγμή τι λένε για όλο το νέο έτος. Θα μείνουμε στο να σου πούμε ποια ημερομηνία έχουν προβλέψει οι αστρολόγοι ότι θα είναι η πιο τυχερή σου όλη την χρονιά. 

Κριός: 18 Αυγούστου 

Γενικά, από τις αρχές του Μαΐου έως τα τέλη του του Οκτωβρίου θα δεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Στις 18 Αυγούστου, όμως, θα φτάσεις σε μία κορύφωση της τύχης σου. Συγκεκριμένα, να περιμένεις μεγάλη τύχη σε οτιδήποτε σχετικό με έρωτα, πάθος και δημιουργικότητα. Οπότε πόνταρε στις σχέσεις και τα ραντεβού και δώσε έμφαση στην καλλιτεχνική πλευρά σου. 

The Date Was Amazing GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Ταύρος: 13 Μαΐου 

Να έχεις στο μυαλό σου ότι γενικά το 2022, αλλά και το 2023 θα είναι χρονιές μεταμόρφωσης για εσένα, που θα σε οδηγήσουν στον να εναγκαλιάσεις μία νέα εκδοχή του εαυτού σου. Στις 13 Μαΐου θα το βιώσεις περισσότερο απ’ όλη την χρονιά. Εκείνη τη μέρα θα δεις πιο καθαρά την πραγματική σου κλίση και θα νιώσεις έτοιμος να επιτρέψεις σε νέα κομμάτια της ταυτότητάς σου να αναδυθούν.

New Year New Me GIF - New Year New Me Leonardo Di Caprio - Discover & Share GIFs

Δίδυμος: 30 Μαΐου 

Το 2021 σε ταρακούνησε τόσο αναφορικά με την ταυτότητά σου, όσο και με τις σχέσεις σου. Το 2022 θα δεις το αποτέλεσμα όλου αυτού του ταρακουνήματος. Πλέον θα είσαι έτοιμος να αναγνωρίσεις τις πραγματικές επιθυμίες σου και τα όνειρά σου. Έτσι, στις 30 Μαΐου θα είναι η τέλεια στιγμή να τα κυνηγήσεις, αφού θα έχεις περισσότερο κίνητρο και τύχη απ’ όλη την χρονιά.

Maribeth Monroe GIF by Cbs

Καρκίνος: 17 Ιουλίου

Εκείνη τη μέρα όλα έχουν συνωμοτήσει, για να σε ευνοήσουν. Περιληπτικά τι να περιμένεις; Πιο καθαρές σκέψεις και έκφραση, μεγαλύτερη πνευματικότητα, επιτυχία στα δημιουργικά σου projects, αυξημένη διαίσθηση, επαγγελματική ανάπτυξη και δικτύωση και αναγνώριση στη δημόσια σφαίρα. Επιπλέον, όλος ο Ιούλιος θα ενισχύσει την ομορφιά σου, την ερωτική σου ζωή και θα βάλει την πολυτέλεια στην καθημερινότητά σου. 

Best Day Ever GIFs | Tenor

Λέων: 31 Ιουλίου

Το καλοκαίρι του 2022 θα σου πάει αρκετά καλά, ειδικά αναφορικά με το πάθος και τη δημιουργικότητά σου. Τον Ιούλιο να περιμένεις πολλή διασκέδαση και ρομαντισμό, αλλά ιδιαίτερα στις 31 να είσαι έτοιμος πραγματικά να πιστέψεις στον έρωτα. Ακολούθησε την καρδιά σου, κυνήγησε ό,τι σε εμπνέει και δώσε μία ευκαιρία στον έρωτα και δεν θα σου βγει σε κακό. 

Follow Your Heart GIF - Love Epic Heart - Discover & Share GIFs

Παρθένος: 16 Φεβρουαρίου

Ο πρώτος μήνας της χρονιάς θα σε ταρακουνήσει εσωτερικά αναφορικά με τα ερωτικά σου. Πιθανώς θα θες να επιστρέψεις σε κάτι από το παρελθόν σου ή θα προβληματιστείς γύρω από τις μέχρι τώρα επιλογές και προτιμήσεις σου στο σεξ και τις σχέσεις. Στις 16 Φεβρουαρίου αυτά θα παύσουν. Είναι η μέρα, που θα σηματοδοτήσει έναν νέο κύκλο στα ερωτικά σου, με νέες ρομαντικές γνωριμίες και την ευκαιρία να εφαρμόσεις όλα όσα έμαθες από το παρελθόν σου. 

17 Tweets That Prove "Meet Cutes" Aren't Just For Romantic Comedies

Ζυγός: 22 Οκτωβρίου 

Όλος ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας γεμάτος πολυτέλεια και αγάπη. Στις 22 Οκτωβρίου αυτό θα φτάσει σε μία κορύφωση, που θα φέρει μαγεία και ρομαντισμό στη ζωή σου. Να περιμένεις μία νέα αρχή με επίκεντρο την απόλαυση, το πάθος και τη δημιουργικότητα. Είναι η τέλεια μέρα να φλερτάρεις και να γίνεις πιο σέξι. 

Flirty Eyes GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Σκορπιός: 15 Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας σου, αφού θα γίνει πιο έντονη η glamorous πλευρά σου και παράλληλα το πάθος και ο έρωτας στη ζωή θα έχουν μπόλικη τύχη. Στις 15 του μήνα όλο αυτό θα φτάσει στο πικ του, με την ερωτική σου ζωή να ρέει με τρομερή ευκολία και άνεση και να σου επιτρέπει το μπόλικο φλερτ. 

Joey Tribbiani How You Doin GIFs | Tenor

Τοξότης: 23 Νοεμβρίου

Το 2021 ήταν μία περίεργη χρονιά για εσένα. Κατά 50% χτυπήθηκες αρκετά και κατά το υπόλοιπο 50% κατάφερες να αναπτύξεις τον εαυτό σου. Στις 23 Νοεμβρίου θα καταφέρεις να πάρεις αυτή την ανάπτυξη και να την θέσεις σε εφαρμογή, κυνηγώντας τις επιθυμίες σου και ξεκινώντας νέες περιπέτειες. Παράλληλα, θα συζητήσεις πολύ πιο καθαρά νέα projects και σχέσεις. 

Nuevo novo abenteuer GIF - Find on GIFER

Αιγόκερως: 8 Ιανουαρίου

Η χρονιά θα ξεκινήσει με εσένα να μπαίνεις σε ένα βαθύ ταξίδι επανεξέτασης του τι έχει αξία για εσένα και τι θες να έχει προτεραιότητα στις σχέσεις σου. Αυτό θα οδηγήσει σε τεράστια βελτίωση των ερωτικών σου. Μάλιστα, στις 8 Ιανουαρίου θα βοηθηθείς επιπλέον, με αυξημένη αυτοπεποίθηση, νέες ερωτικές ευκαιρίες και μία καθαρή ματιά ως προς το τι αναζητάς. 

Low self confidence GIFs - Get the best gif on GIFER

Υδροχόος: 6 Μαρτίου

Στις 6 Μαρτίου θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε έναν νέο κύκλο γύρω από τον έρωτα και το σεξ. Αυτό σημαίνει νέες αρχές στις σχέσεις σου, τη σεξουαλική σου έκφραση και τα εκφραστικά σου μέσα. Αυτός ο συνδυασμός δεν θα εμφανιστεί ξανά στο ζώδιο σου για τα επόμενα δύο χρόνια, οπότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να ζήσεις μία ερωτική περιπέτεια ή να δώσεις μία ευκαιρία σε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα σου. 

Try Something New GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Ιχθύς: 12 Απριλίου

Αυτή η χρονιά θα είναι μία από τις σημαντικότερες της ζωής σου από κοσμική άποψη. Αυτό θα το νιώσεις περισσότερο από ποτέ στις 12 Απριλίου. Τότε η δημιουργικότητά σου θα φτάσει το πικ της, το μυαλό σου θα γεμίσει με νέες πρωτότυπες ιδέες, θα ενστερνιστείς την πιο glamorous πλευρά σου και θα βιώσεις μία πνευματική αφύπνιση, που θα σε οδηγήσει σε μία υψηλότερη εκδοχή του εαυτού σου. 

Creativity GIFs - Get the best GIF on GIPHY

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!