Το 2020, τα σεξουαλικά του μέσου ανθρώπου ήταν ένα από τα δύο άκρα. Είτε έκανε καραντίνα μόνος και δεν γνώριζε νέο κόσμο, οπότε υπήρξε μία ξηρασία. Είτε έμεινε σπίτι με παρέα και χωρίς πολλά να κάνει, οπότε η συχνότητα του σεξ αυξήθηκε κατά πολύ στην καθημερινότητά του.  

Πώς θα πάνε, όμως, τα πράγματα το 2021; Οι αστρολόγοι μάς λένε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, αλλά και ότι φυσικά δεν περιμένουν όλους μας ακριβώς τα ίδια. Και είτε πιστεύεις είτε όχι στα ζώδια, το να μάθεις τι προβλέπουν για τα ερωτικά σου τη νέα χρονιά, απ’ ότι φαίνεται μόνο αισιοδοξία μπορεί να σου χαρίσει.  

Κριός 

Τα σεξουαλικά σου θα πάνε πολύ καλύτερα αυτή την χρονιά. Ο Μάρτιος, πάντως, φαίνεται ότι θα είναι ο καλύτερός σου μήνας. Όχι μόνο γιατί θα είσαι πιο ενεργητικός, ελκυστικός και ερωτικός από ποτέ, αλλά και γιατί θα έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση και σεξουαλική επιθυμία, ώστε να κυνηγήσεις όποιον θέλεις και να τον κατακτήσεις.  

Page 3 of 6 -

Ταύρος 

Από την αρχή του χρόνου μέχρι τον Μάρτιο θα ζήσεις την πιο ερωτική σου περίοδο για το 2021. Θα γεμίσεις αισθησιασμό και ένας “αχόρταγος” πόθος θα αρχίσει να σε διακατέχει. Πόθος για την απόλαυση της σωματικής επαφής. Η καλύτερη σου μέρα θα είναι στις 9 Ιανουαρίου, όταν η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στο 100% και “μνηστήρες” θα εμφανίζονται από παντού.  

Paige Bookdragon's review of A Curious Beginning

Δίδυμος 

Ξέρουμε ότι το 2020 ήταν μία βαριά χρονιά για εσένα. Τόσο σεξουαλικά, όσο και ευρύτερα κοινωνικά. Περίμενε μέχρι τον Μάρτιο, για να περάσεις έξι εβδομάδες τρομερού φλερτ και ανεβασμένης σεξουαλικής ζωής. Εκείνες τις μέρες δεν θα έχεις απλά μεγαλύτερη επιθυμία να προσεγγίσεις νέα πρόσωπα, αλλά και οι ικανότητες σου στο φλερτ θα αγγίξουν το maximum. Η σεξουαλική σου φαντασία θα φτάσει επίσης το ζενίθ της. 

7 Topics Of Conversation That Shouldn't Be A Taboo In Your Relationship | Hauterfly

Καρκίνος 

Δεν θα ξεκινήσεις να αναζητάς τη σεξουαλική ικανοποίηση πριν από τα τέλη του Απρίλη. Τότε θα ξεκινήσει για εσένα μία περίοδος γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό και ενέργεια όσον αφορά το σεξ. Οι πιθανότητές σου να τα εκτονώσεις ανεβαίνουν κατά πολύ τις πρώτες δύο βδομάδες του Ιουνίου, οπότε και η δική σου ερωτική διάθεση θα έχει φτάσει πλέον στα ύψη.  

Malum Sexual Tension GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Λέων 

Αν υπάρχει κάποιος που σχεδόν σίγουρα θα ξεκινήσει την χρονιά με σεξ, τότε αυτός είσαι εσύ. Όλος ο Ιανουάριος θα είναι γεμάτος σεξ, ρομαντική διάθεση και αυτοπεποίθηση -περισσότερη απ’ όση συνήθως- για εσένα. Εκείνες τις μέρες θα είσαι έτοιμος να εκφραστείς και να διεκδικήσεις στο 100% αυτό που θες. Και είναι σχεδόν σίγουρο ότι το 2021 θα βάλεις στο επίκεντρο την αναζήτηση ενός σταθερού συντρόφου. 

Παρθένος 

Για εσένα το 2021 θα είναι μία χρονιά που θα αναζητήσεις τη βελτίωση. Αυτό αφορά και το σεξ. Η δική σου, λοιπόν, προσέγγιση θα είναι να το μελετήσεις πραγματικά. Να ανακαλύψεις τι σου προσφέρει και τι παραπάνω μπορεί να σου προσφέρει, αλλά και πώς μπορεί να το αναζητήσεις και να το εξελίξεις όσο περισσότερο γίνεται. 

Global Condom Shortage Feared As Coronavirus Shuts Down Production

Ζυγός 

Για εσένα το 2020 ήταν μία αρκετά έντονη χρονιά. Ειδικά το δεύτερο μισό του ήταν γεμάτο πάθος τόσο ερωτικό, όσο και επιθετικό. Αυτό θα αλλάξει το 2021. Από τις πρώτες μέρες του νέου έτους, τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλάνε πιο ομαλά και αρμονικά. Ναι, το πάθος στη δική σου ζωή θα ελαττωθεί, αλλά νομίζω χρειαζόσουν ένα διαλειμματάκι. 

Comfy Bed GIFs | Tenor

Σκορπιός 

Θα περάσεις αρκετά καλά, ειδικά τους τρεις πρώτους μήνες του 2021. Όλα δείχνουν ότι θα είσαι γεμάτος πάθος και διάθεση για σεξ. Και όλα δείχνουν επίσης ότι θα καταφέρεις να τα εκτονώσεις. Ειδικά από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά στη σεξουαλική σου ζωή, η οποία θα ενισχυθεί από την ανεβασμένη ενέργεια και δημιουργικότητά σου. 

discussions – The Infinite Library

Τοξότης 

Η αρχή της νέας χρονιάς είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα. Θα νιώθεις περισσότερο περιπετειώδης, απερίσκεπτος και έτοιμος για διασκέδαση. Και μέσα σε όλα αυτά θα είσαι έτοιμος να αναλύσεις τι ζητάς από τη σεξουαλική σου ζωή και τελικά να το διεκδικήσεις. Αν έχεις απέναντι σου τον σωστό παρτενέρ, η επικοινωνία αυτή θα φέρει και μεγάλη βελτίωση στο κρεβάτι σου (ή στο όποιο έπιπλο εσύ προτιμάς).  

SEX POLITICS (BACHELORETTE RECAP) — HEAUXS

Αιγόκερως 

Τα τελευταία τρία χρόνια ένιωθες έναν περιορισμό να σε καταπιέζει. Όχι μόνο από τους άλλους, αλλά και -κυρίως- από τον εαυτό σου. Ήταν μία τριετία που ένιωθες ότι έπρεπε τα πάντα να γίνονται με πρόγραμμα και “όπως πρέπει”. Ευτυχώς για εσένα αυτό τελείωσε και για τα ερωτικά σου σημαίνει ότι πλέον δεν θα “κρατάς” τον εαυτό σου. Το 2021 θα σου επιτρέψεις να αφεθείς σε one night stands και σε πιο ανοιχτές σχέσεις, που μέχρι τώρα απέφευγες. Προς τα τέλη, βέβαια, του έτους θα επιστρέψεις στις συνήθειές σου.  

samantha jones satc gif | WiffleGif

Υδροχόος 

Η χρονιά ξεκινάει για εσένα με αρκετή εσωστρέφεια. Θα περάσεις ένα διάστημα με τον εαυτό σου, προσπαθώντας να καταλάβεις τι πραγματικά θες. Τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν από Μάρτιο, οπότε το σεξ θα αρχίσει να μπαίνει σε πρώτο πλάνο και αυτός ο τομέας της ζωής σου θα γεμίσει ενέργεια.  

Kris Jenner Cannot Stop Thinking About Boning - The Hollywood Gossip

Ιχθύς 

Η χρονιά ξεκινάει για εσένα με μία σέξι διάθεση, ενώ από τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τέλη Μαρτίου η διάθεση θα γίνει πράξη. Ο ίδιος θα νιώσεις μία μεγάλη ανάγκη να συνδεθείς με έναν άλλον άνθρωπο τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά. Θα είναι η ιδανική περίοδος να κάνεις κάθε σου επιθυμία/πόθο πραγματικότητα, ενώ βοηθάει και το γεγονός ότι εκείνες τις μέρες οι θαυμαστές σου θα αυξηθούν σημαντικά.   

lust gifs | WiffleGif

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!