Το Stranger Things επέστρεψε στο Netflix (επιτέλους!) με την τέταρτη σεζόν Volume 1. Οι πιθανότητες λένε ότι ήδη είδες όλα τα επεισόδια, κυρίως γιατί η σειρά είναι κιόλας πρώτη στο top 10 της πλατφόρμας. Επίσης, οι πιθανότητες λένε ότι γι’ ακόμα μία φορά ταυτίστηκες με κάποιους από τους χαρακτήρες. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να βρούμε αυτόν, με τον οποίον λοιπόν ένιωσες περισσότερο αυτή την ταύτιση. 

Κριός: Jim Hopper

jim hopper gifs | WiffleGif

Είσαι γεννημένος ηγέτης, με τους ανθρώπους να στηρίζονται πάνω σου λόγω της δύναμης και των ικανοτήτων σου. Έχεις την τάση να λές πάντα την ωμή αλήθεια, ενώ το θάρρος σου δεν στερεύει ούτε αν ξέρεις ότι θα σε βάλει σίγουρα σε μπελάδες, ούτε απέναντι στις πιο τρομαχτικές καταστάσεις. 

Ταύρος: Steve Harrington

Stranger Things: 13 Times Steve Harrington Was The Perfect Internet Boyfriend - TV Fanatic

Νοιάζεσαι εξαιρετικά πολύ για το κοινωνικό status σου και για τα υλικά αγαθά σου, με τα τελευταία να αισθάνεσαι ότι πάντα μπορούν να προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Ή έστω την αίσθησή τους. Παράλληλα, είσαι και τρομερά προστατευτικός, σε σημείο που βάζεις δεύτερο ακόμα και τον εαυτό σου για ανθρώπους. 

Δίδυμος: Will Byers

Stranger Things — Stranger Things Ep. 1: The Vanishing of Will Byers

Μπορείς πραγματικά να προσαρμοστείς ακόμα και στις πιο παράδοξες και δύσκολες συνθήκες, αν αυτό σημαίνει ότι θα επιβιώσεις και θα θριαμβεύσεις. Συγχρόνως, είσαι μία ευγενική και τρυφερή ψυχή, που πάντα είναι δίπλα στους φίλους του, μόλις εκείνοι βρεθούν σε ανάγκη. 

Καρκίνος: Joyce Byers

This One HEARTBREAKING Detail About Will's Halloween Costume In Stranger Things Will... - PopBuzz

Η προστατευτικότητα είναι το βασικό σου χαρακτηριστικό, μιας και θα έκανες τα πάντα για τα κυριολεκτικά ή μεταφορικά παιδιά σου. Σού αρέσει να φροντίζεις τους άλλους, ενώ υποδέχεσαι πάντα με αγάπη όποιον το χρειάζεται. Παράλληλα, βέβαια, είσαι και τρομερά ευαίσθητος και γι’ αυτό έχεις μπόλικες άμυνες. 

Λέων: Billy Hargrove 

a hoe for harringrove

Είσαι μία ισχυρή προσωπικότητα, που ξέρεις πώς να επιβάλλεσαι και να παίρνεις τα ηνία. Σε αυτό, βοηθάει τόσο η χαρισματική σου προσωπικότητα, όσο και το γεγονός ότι το έχεις με το να δίνεις εντολές. Παράλληλα, έχεις και μπόλικο θάρρος μέσα σου και, αν τελικά το απαιτήσει μία κατάσταση, είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Παρθένος: Nancy Wheeler

Animated gif about gif in Stranger Things by AsleighMelissa

Τρομερά πεισματάρης και ξεκάθαρα τελειομανής, δουλεύεις σκληρά και αναλύεις κάθε λεπτομέρεια, βρίσκοντας λύσεις εκεί, που οι άλλοι βλέπουν αδιέξοδα. Βέβαια, δεν είσαι μόνο αυτό. Είσαι και ένας τρομερά ευγενικός και γενναιόδωρος άνθρωπος. 

Ζυγός: Bob Newby

Bob superhero” uploaded by Alessia. on We Heart It

Είσαι τρομερά καλόκαρδος, έξυπνος, φιλήσυχος και αισιόδοξος, ενώ προσπαθείς να βοηθήσεις τους πάντες. Η διπλωματία σου είναι η ευχή και η κατάρα σου, αφού σε οδηγεί σε μία αρμονία και μία ηρεμία, αλλά σε κάνει και εξαιρετικά παθητικό σε ό,τι συμβαίνει γύρω σου.

Σκορπιός: Jonathan Byers

𝚜𝚝𝚛𝚊𝚗𝚐𝚎𝚛 𝚝𝚑𝚒𝚗𝚐𝚜 𝚐𝚒𝚏 𝚜𝚎𝚛𝚒𝚎𝚜 - 𝚓𝚘𝚗𝚊𝚝𝚑𝚊𝚗 𝚋𝚢𝚎𝚛𝚜 (1) - Wattpad

Αν και ευαίσθητη φύση, δεν αφήνεις τους γύρω σου να το δουν. Είσαι μοναχικός τύπος, που έκλεται από το οτιδήποτε θεωρείται σκοτεινό και ταμπού. Η μυστικοπάθεια είναι βασικό χαρακτηριστικό σου και θες πολύ καιρό για να καταφέρεις να ανοιχτείς στους γύρω σου.

Τοξότης: Max Mayfield

Max Mayfield Sadie Sink GIF - Max Mayfield Sadie Sink Stranger Things - Discover & Share GIFs

Έχεις μπόλικο ταμπεραμέντο και είσαι η επιτομή του ελεύθερου πνεύματος. Είσαι περιπετειώδης και δυναμικός και γι’ αυτό ποτέ δεν κάνεις πίσω, όταν πρέπει να μπεις μπροστά και να ορθώσεις ανάστημα. Εξάλλου, η αισιοδοξία σου σού λέει ότι όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως: Mike Wheeler

nessa007.tumblr.com - Tumbex

Ευφυής, φιλόδοξος και ρεαλιστής είναι κάποια μόνο από τα χαρακτηριστικά σου, που ξεχωρίζουν. Είσαι πεισματάρης και έχεις μάθει να δουλεύεις σκληρά, ειδικά αν αυτή η δουλειά θα σε βοηθήσει να προστατεύσεις όσους νοιάζεσαι. Εξάλλου, είσαι από τους πιο αφοσιωμένους ανθρώπους στους φίλους και την οικογένειά σου. 

Υδροχόος: Dustin Henderson

Tumblr

Οι παράδοξοι τρόποι σου και ο μεγάλος ιδεαλισμός σου έχουν συχνά αποτέλεσμα να μπαίνεις στο περιθώριο από τους γύρω σου. Εσύ, όμως, αρνείσαι να αλλάξεις. Παραμένεις πάντα γεμάτος φαντασία, καινοτόμος, ευφυής και έτοιμος να αναλύσεις και να χτίσεις θεωρίες γύρω από οτιδήποτε αφορά τον κόσμο μας. 

Ιχθύς: Eleven

Animated gif about girl in ELEVEN. by leave.me.be

Είσαι άνθρωπος τρομερά ευαίσθητος, αλλά και πραγματικά ισχυρός, έχοντας μία έντονη σύνδεση με οτιδήποτε το μεταφυσικό. Έχεις μία πραγματικά δυνατή διαίσθηση, ενώ όλοι ξεχωρίζουν σε εσένα τη ρομαντική, εκφραστική και μερικές φορές κάπως αφελή φύση σου.