Είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, είτε ντυνόμαστε με συνειδητό τρόπο είτε ενστικτωδώς, τα ρούχα μας λένε πολλά για μας. Ακόμα και αν δεν μας παίρνει πάνω από δυο λεπτά κάθε πρωί για να καταλήξουμε στο τι θα φορέσουμε, ακόμα και αν το ντύσιμο είναι κάτι που θεωρούμε δευτερεύον εώς και παντελώς ασήμαντο, αυτό πάλι κάτι λέει για τον χαρακτήρα μας, βλέπε την απόλυτη pop culture meets fashion στιγμή του The Devil Wears Prada, όπου η θρυλική ¨κακιά” της μόδας στο σινεμά Miranda Priestly αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία της Andy σχετικά με την εν λόγω βιομηχανία, μέσα από ένα πουλόβερ. Ενα πουλόβερ που δεν ήταν μπλε, δεν ήταν τυρκουάζ, ήταν κυανό (duh!).  Δεδομένης λοιπόν της σύνδεσης που έχουν τα ρούχα με τον χαρακτήρα μας, και του πώς άθελά μας και μη, μιλούν πριν από εμάς για εμάς, σήμερα είπαμε να σας δείξουμε το ιδανικό καλοκαιρινό σας outfit σύμφωνα με ένα βασικό σας χαρακτηριστικό. Άντε και καλή αυτοεξερεύνηση!

H Ήρεμη Δύναμη

Είσαι άνθρωπος πράος, ήσυχος, και συνήθως δεν λες πολλά, πολλοί σε χαρακτηρίζουν εσωστρεφή. Στην πραγματικότητα, δεν είσαι ακριβώς λιγομίλητη απλά εκφράζεις την γνώμη σου μόνο όταν πρέπει. Και όταν το κάνεις έχεις το θάρρος της γνώμης σου ενώ παράλληλα διατηρείς ένα μυστήριο. Το στυλ που σου ταιριάζει είναι ακριβώς αυτό, όχι loud αλλά ξεκάθαρα προσωπικό, κλασσικό αλλά με ιδιαίτερες πινελιές.

 

Good with People

To νούμερο ένα ατού σου είναι η επικοινωνία με τους ανθρώπους. Είσαι ανοιχτή και ξέρεις πώς να τους κάνεις να νιώσουν άνετα κατευθείαν και να ανοιχτούν και εκείνοι. Αγαπάς την ανθρώπινη σύνδεση και παίρνεις χαρά από αυτήν. Αντίστοιχα το στυλ σου είναι αυτό που λέμε “ευπρόσδεκτο”. Με έντονα φωτεινά χρώματα και χαρούμενους fun συνδυασμούς δείχνεις ότι είσαι προσβάσιμη και πάντα έτοιμη για μια ωραία κουβέντα.

 

Career Woman

To βασικό σου χαρακτηριστικό είναι η απόλυτη αφοσίωσή σου στην καριέρα σου. Το επαγγελματικό σου προφίλ και η δουλειά σου είναι ο πυρήνας της προσωπικότητάς σου και αυτό σε έχει βοηθήσει να καταφέρεις πολύ σημαντικά πράγματα. Και βέβαια δεν μπορείς παρά να κουβαλάς αυτή την ταυτότητα σε κάθε τομέα της ζωής σου. Έτσι και οι ενδυματολογικές σου επιλογές φέρουν τον δυναμισμό και την επιβλητικότητα που χαρακτηρίζουν κάθε σου βήμα. Είτε είναι λοιπόν χειμώνας είτε καλοκαίρι εσύ πάντα βρίσκεις τρόπο να ενσωματώσεις το λεγόμενο power suit στην καθημερινότητά σου.

Η καρδιά της παρέας

Δεν υπάρχει φορά που θα βγεις με τους φίλους σου και δε θα περάσετε όλοι τέλεια. Είσαι αυτό που λέμε η καρδιά της παρέας, και παρ’ ότι σου είναι δύσκολο να ανοιχτείς σε νέους ανθρώπους, όταν βρίσκεσαι με τα δικά σου “άτομα¨ κάνεις κυριολεκτικό χαμό δίνοντας αναζωογωνητική ενέργεια και γέλιο σε κάθε σας έξοδο. Το στυλ που σου ταιριάζει είναι fun κομμάτια που φωνάζουν good times, όπως ακριβώς κι εσύ.

 

Για πλάκα

Όπως και αυτή η περιγραφή σε Instagram bio λογαριασμούς, έτσι κι εσύ δεν παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά. Βλέπεις το κάθετι ανάλαφρα, σαν παιχνίδι και αυτό σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις λίγο πιο εύκολα στις εκάστοτε δυσκολίες. Και το στυλ σου το αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο. Παίζεις, πειραματίζεσαι και τελικά το πιο σημαντικό δεν είναι να έχεις ένα άψογο outfit αλλά να περάσεις καλά φτιάχνοντάς το, όπως ακριβώς και το παραπάνω σύνολο.

 

Απόλυτη Σιγουριά

Ξέρεις πολύ καλά που πας και τι θέλεις. Η αμετάκλητη σιγουριά σου είναι το βασικό σου χαρακτηριστικό και η γοητεία που φέρει μαζί της είναι ακαταμάχητη. Αντίστοιχα το στυλ σου είναι πολύ συγκεκριμένο και φοράς ό, τι θέλεις όποτε θέλεις, ανάλογα με τα κέφια σου με έναν τρομερά ελκυστικό unapologetic τρόπο. Πχ. αν κάνει ζέστη, θα βγεις έξω κυριολεκτικά με το σουτιέν, και θα νιώθεις τέλεια με αυτό σε κάθε βήμα.