Σε περίπτωση, που έψαχνες επιπλέον λόγο να ασχοληθείς με τη Phase 4 του Marvel Cinematic Universe, αυτός μόλις προέκυψε. Χθες, 19 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Eternals. Από τους δημοσιογράφους, που βρίσκονταν εκεί, έσκασε μία “βόμβα”. Ο Harry Styles μπαίνει στο MCU. 

Τα πράγματα είναι λίγο θολά ως προς το πώς έγινε η αποκάλυψη. Κάποιοι επικαλούνται πηγές από το studio. Κάποιοι άλλοι, όμως, και συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι του Variety, υποστηρίζουν ότι ο Styles εμφανίζεται στην post-credit σκηνή των Eternals. Το σίγουρο είναι ότι η πληροφορία ισχύει, αν και η ίδια η Marvel, προφανώς, δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα. Εξάλλου, η μυστικοπάθειά της είναι γνωστή πλέον. 

Σε τι ρόλο θα δούμε τον Harry Styles;

Σε αυτόν του Eros. Ο Eros είναι τιτάνας, αδελφός του Thanos, οπότε και ξάδερφος της Thena, του ρόλου της Angelina Jolie στο Eternals. Έχει εξαιρετικά πολλή δύναμη, ακριβώς όπως ο αδερφός του, με ένα επιπλέον ατού. Ο Eros, όπως προδίδει και το όνομά του, μπορεί να χειραγωγεί τα αισθήματα των άλλων. Εξάλλου, πηγή έμπνευσης για τον χαρακτήρα ήταν ο αρχαιοελληνικός θεός Έρως. Ο αδερφός του ήταν ο μόνος, που δεν επηρεαζόταν από αυτή τη δύναμη, μιας και έπασχε από Deviant Syndrome. 

Σε γενικές γραμμές, ο Eros δεν είναι ιδιαίτερα αλτρουιστής, τουλάχιστον στα comics. Χρησιμοποιεί την ιδιαίτερη δύναμή του συχνά απλά για να ικανοποιήσει τα δικά του θέλω και τις σεξουαλικές του ορέξεις. Ωστόσο, θεωρείται ένας χαρακτήρας, που νοιάζεται και που, όταν χρειάζεται, παίρνει τα πράγματα στα χέρια του. Συχνά μετατρέπεται στον υπερήρωα Starfox, ειδικά όταν ο villain της υπόθεσης είναι ο Thanos. 

Do you think MCU Starfox outfit will be similar to his comic book one for  The Eternals movie?: marvelstudios

Πότε θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο MCU ο Harry Styles;

Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Αν οι φήμες ισχύουν, στις 5 Νοεμβρίου, που το Eternals ξεκινά τις προβολές στους κινηματογράφους, θα τον δούμε στην post-credit σκηνή, ίσως σε αλληλεπίδραση με την ξαδέρφη του Eros. Μετά, η κύρια υπόθεση των fans είναι ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να τον δούμε να εμφανίζεται στο Guardians of the Galaxy Vol. 3, που μόλις τώρα ξεκίνησε τα γυρίσματά του. Ο λόγος είναι τόσο ότι έχουμε δει τον Eros να εμφανίζεται σε αρκετά Guardians of the Galaxy comics, όσο και ότι εκεί θα δούμε ακόμα μία συγγενή του, την ανιψιά του, Gamora. 

Πάντως, αν το θέμα σου είναι απλά να δεις τον Styles στη μεγάλη οθόνη, ανεξάρτητα του MCU, θα περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2022. Τότε αναμένεται ότι θα κάνει πρεμιέρα το θρίλερ Don’t Worry Darling σε σκηνοθεσία Olivia Wilde, όπου πρωταγωνιστεί. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!