◾️Ο δημοφιλέστερος Έλληνας, ο κοσμαγάπητος Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, βάρυνε από τις ευθύνες, λύγισε σαν την λυγαριά στη ζούγκλα και, αποκαμωμένος από τους πολλούς αγώνες και κυρίως τις απανωτές άδειες που του εξασφάλισαν οι ντόπιοι μεγαλογιατροί, ζήτησε από το κοινό της Αυστραλίας, του Βελγίου, της Κύπρου, της Βομβάης, του Τόκιο και της Μπαρμπαριάς, να τον στείλει στο σπίτι του. “Έχω βαρεθεί να βλέπω τόση προσπάθεια να πηγαίνει χαμένη, με στεναχωρεί, με ρίχνει, για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω”, είπε στην κάμερα που του έχουν ενσωματώσει, αλλά δυστυχώς ο κόσμος είναι κακός, δεν σεβάστηκε την ειλικρινή επιθυμία του και τελικά τον κράτησε στο παιχνίδι. Ο καλλιτέχνης στεναχωρήθηκε αλλά επειδή ο λόγος του είναι συμβόλαιο και πιστεύει ότι μόνο η απομάκρυνσή του θα βελτιώσει τις αποδόσεις της ομάδας, δεν του μένει παρά να πει “τετέλεσται” και να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Θα πάρει στον ώμο την οδοντογλυφίδα του Κόρο και τραβήξει τον δύσβατο δρόμο της θυσίας.
◾️Ο κοσμαγάπητος Ντάφυ, πριν αγωνιστεί φροντίζει να κάνει την καλύτερη προετοιμασία. Η κάμερα που του έχουν παραχωρήσει αποκλειστικά οι Γραμματείς της  Acun Medya τον δείχνει να κάνει διατάσεις, να σηκώνει βάρη, να αυτοσυγκεντρώνεται, να προσεύχεται, να διώχνει τα κακά πνεύματα, αλλά στη τελική ευθεία κάτι πάει στραβά και δεν σταυρώνει νίκη για την ομάδα του. Όμως κάνει την αυτοκριτική του, όπως την τελευταία εβδομάδα όπου φωνάζοντας “γιατί Θεέ;”, ζήτησε τα ρέστα γιατί ο Θεός δεν τον βοήθησε να γκρεμίσει εγκαίρως κάτι κυβάκια που σημάδευε με ένα είδος μπάλας. Στην επόμενη συμμετοχή, έριξε τους κύβους πονηρά με τον αγκώνα, τη στιγμή που δήθεν είχε σκύψει για να μαζέψει τις μπάλες, γιατί “συν Αθηνά και χείρα κίνει”, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες, χαιρετισμούς στην Αθήνα, την Σπάρτη, την Θεσσαλονίκη μας τη μεγάλη φτωχομάνα.
◾️Μπορεί ο Θεός  να ήταν κάπου απασχολημένος όταν ο Τριαντάφυλλος Τον χρειαζόταν για να πέσουν οι κύβοι, όμως ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν το κράτησε μανιάτικο και, λίγο πριν κοιμηθεί, φώναξε την κάμερα για να κάνει τον σταυρό του. Δέος.
◾️Ο Τριαντάφυλλος άνοιξε την ψυχή του και, καθώς έπεφταν κεραυνοί σε ένα σκοτεινιασμένο ουρανό,  με σπαραγμό κοίταξε ψηλά (την κάμερα που λέγαμε) και ψιθύρισε ότι δεν αντέχει άλλες πισώπλατες μαχαιριές από κάποιους που τον φοβούνται γιατί απλώς επιμένει να λέει την Αλήθεια του. Το αξιοσημείωτο είναι ότι, όπως έχουν καταγράψει οι γραφές, η Αλήθεια του Τριανταφύλλου έχει πολλές εκδοχές. Η Σαλαγκούδη ήταν καλό παιδί, αλλά ταυτόχρονα κακό, ο Παππάς δολοπλόκος αλλά και πολύ ειλικρινής, ο Κόρο  μισητός αντίπαλος αλλά και αδελφός κ.ο.κ.
◾️Αδερφός του Τριανταφύλλου είναι και ο Περικλής Κονδυλάτος. Περιοδεύει στις εκπομπές και συγκινείται καθώς θυμάται ότι έτρωγε από το ίδιο κουτάλι με το “ανθρωποειδές”, όπως τον είχε χαρακτηρίσει. Θαύμα.
◾️Ο Ασημακόπουλος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, αλλά οι ψηφοφόροι εκτίμησαν την θετική του στάση απέναντι στις κρίσεις και την εν γένει καλή του διάθεση και μετά βαϊων και κλάδων τον κράτησαν στο παιχνίδι. Την επόμενη ημέρα, πηγή που έχει πληροφόρηση από το ιερατείο της Acun, ανακοίνωσε ότι ο Ασημακόπουλος πήρε περισσότερες ψήφους από τον Τριαντάφυλλο, αλλά πριν αλέκτορα φωνήσαι, άλλη αξιόπιστη πηγή ανακοίνωσε ότι ότι Ντάφυ εισέπραξε τριάντα φορές περισσότερες ψήφους από τον Ασημακόπουλο. Όσα και τα αργύρια.
◾️Όσο το Survivor ήταν προφορικό, ενοχλούσε που οι ψήφοι είχαν γίνει αρσενικοί και οι πρωταγωνιστές έλεγαν “τους ψήφους”. Η κατάσταση επιδεινώθηκε τώρα που έχουν μπει στη διαδικασία των γραπτών μηνυμάτων. Τα ορθογραφικά λάθη του διδύμου Παππά-Τριανταφύλλου ήταν περισσότερα από τις λέξεις που έγραψαν.
◾️Τα πονηρά πνεύματα των συμμαθητών στο Δημοτικό δεν επέτρεψαν στον Τριαντάφυλλο να παρακολουθήσει το μάθημα της Γραμματικής και έτσι δεν αφομοίωσε τους δίφθογγους. Γι’ αυτό και το “ιατρείο”, το γράφει “ιατρίο”.
◾️Ο Λιανός αποτελεί την αποκάλυψη του φετινού Survivor. Ότι και να γίνει, αυτός θα είναι ο νικητής και θα στεφθεί Superstar.
◾️Λίγο πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και το κοινό επιλέξει Ασημακόπουλον ή Παππάν, ο Τριαντάφυλλος απέδειξε ότι διαθέτει και το κληρονομικό χάρισμα. “Ο Παππάς είχε 0% πιθανότητες να φύγει”, είπε αλλά φωνή βοώντος, ο Θεός είχε ξανά άλλου στραμμένη την προσοχή Του και έτσι το όνομα που βγήκε από τα χείλη του επιτρόπου Λιανού, ήταν αυτό του άχαστου.
◾️Τα τελευταία λόγια του Παππά  ήταν αντάξια της μακράς πορείας και διδασκαλίας του. “Εγώ δεν καλλιέργησα το μίσος για κανένα”, διαβεβαίωσε ενώ φανταζόταν ότι άγγελοι πετούν γύρω του. Τα υπέροχα αυτά λόγια αποκαλύπτουν το ύπουλο παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος του. Οι Φαρισαίοι της παραγωγής είχαν βρει έναν κομπάρσο που του έμοιαζε και τον έβαζαν να χαρακτηρίζει τους συμπαίκτες του “σαθρά μυαλά”, “κατσαρίδες”, “καρκινώματα” και λοιπά.
◾️Ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο Παππάς μόλις βγήκε απ’ το Survivor δεν ήταν κάποιος από τους γονείς, ο αδερφός, ή το κορίτσι στο οποίο είχε υποσχεθεί γάμο την 25η Μαρτίου, αλλά ο δικηγόρος του.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!