Υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν το highlighter που υπόσχεται μεν να μας φωτίσει άμεσα, μας κάνει όμως τελικά να λάμπουμε σαν χριστουγεννιάτικα δέντρα αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά (ιδιαίτερα αν έχει μέσα του glitter). Το παρακάτω τρικ όμως, μπορεί να μας δώσει πίσω όσα μας έχει στερήσει η αϋπνία και να μας κάνει να φαινόμαστε σαν να έχουμε κοιμηθεί ένα γεμάτο οκτάωρο. Επιπλέον είναι πανεύκολο και δεν χρειάζεται ένα σωρό προϊόντα για να προσφέρει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Επειδή η ευκολία δεν είναι αμελητέα έννοια όσο κάνουμε το μακιγιάζ μας, ρουτίνες περιποίησης που επιστρατεύουν ένα σωρό μπουκαλάκια και σωληνάρια για να μας προσφέρουν ετούτο ή εκείνο το αποτέλεσμα, είναι μάλλον άκυρες, ιδιαίτερα στις διακοπές μας που η επιθυμία για βαρύ μακιγιάζ μειώνεται σημαντικά. Θέλουμε απλά πράγματα που γίνονται εύκολα και με λιγότερα προϊόντα.

Ένα τέτοιο τρικ μοιράστηκε με τους ακολούθους της η influencer Madi Prettyman, επιστρατεύοντας δύο προϊόντα μακιγιάζ που συνήθως δυσκολευόμαστε περισσότερο να χρησιμοποιήσουμε: το υγρό ρουζ και το υγρό highlighter. Βάζοντας μια μικρή ποσότητα υγρού ρουζ στην αντίστροφη της παλάμης της και προσθέτοντας μια ακόμα μικρότερη από highlighter, ανακατώνει καλά τα δύο προϊόντα και απλώνει στο πρόσωπο, δίνοντας στην επιδερμίδα μια αίσθηση πρωινής φρεσκάδας σε λίγα μόλις λεπτά.

@chooseyourglow

#blushhack #dewyblush #bestblushfind

♬ Paro – Speed Up – Nej

Το έξυπνο αυτό τρικ έχει πράγματι την δυνατότητα να δώσει στο δέρμα μια αίσθηση φρεσκάδας και πρωινής λάμψης, άσχετα αν έχουμε κοιμηθεί πολύ λιγότερο από όσο θα θέλαμε την προηγούμενη νύχτα. Δοκιμάζοντάς το θα δείτε ότι είναι πράγματι εύκολο, θα χρειαστεί όμως ίσως λίγες δοκιμές όσο αφορά στην ποσότητα του κάθε προϊόντος ώστε να μην γίνει πολύ έντονο ή περισσότερο λαμπερό από όσο θα θέλαμε, ιδιαίτερα αν κάνουμε πρωινό μακιγιάζ.

Τελικά, ακόμα κι αν δεν το βρείτε τόσο σπουδαίο ώστε να το καθιερώσετε, είναι ένα εύκολο huck για τις διακοπές μας όπου δεν θέλουμε να κουβαλάμε διακόσια προϊόντα μαζί μας.

@chloemorello

The glow gets me every time! @rarebeauty hope blush with mesmerise illuminator #makeuptutorial #makeuphacks #blushtrend #beautytips #makeuptips

♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

@iconic.london

We’re seeing this ICONIC #Glowyblush look e-v-e-r-y-w-h-e-r-e…✨ Our Sheer Blush & Illuminator together are a dream come true! ✨😍 #ICONICLONDON #blushtrend #highlight #glowyskin #skinroutine #flawlessskin #usa #makeuptutorial #makeuphacks

♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

@rarebeauty

You have to see this 😱 Share with your BFF who should try this hack! #rarebeauty #rarebeautyblush #viralblush #glowyblush #blushhack

♬ original sound – Rare Beauty

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!