Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τις BLACKPINK, είναι ένα K-pop συγκρότημα. Τα μέλη του είναι η Jisοο, η Jennie, η Rosé και η Lisa. Θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα girl groups παγκοσμίως. Δημιουργήθηκαν το 2016 και έχουν καταφέρει να κερδίσουν συνολικά ήδη 35 μουσικά βραβεία. Παράλληλα, ήταν το πρώτο K-pop συγκρότημα, που το video clip του κατάφερε να περάσει τα ένα δις views στο YouTube, ενώ έχουν καταφέρει να σπάσουν πέντε ρεκόρ Guinness. 

Εκτός από τη μουσική, όμως, τα τέσσερα μέλη των BLACKPINK έχουν καταφέρει να πρωταγωνιστούν και στον χώρο της μόδας. Με το στιλ τους, έχουν γίνει οι απόλυτες fashion influencers, με τις επιλογές του συχνά να επηρεάζουν τις τάσεις της εποχής. Γι’ αυτό άλλωστε μεγάλοι οίκοι τις έχουν επιλέξει, την κάθε μία ξεχωριστά, για να γίνουν τα κύρια πρόσωπα σε καμπάνιες τους. Παραδείγματα; Η Lisa έχει συνεργαστεί με τον οίκο Celine, η Jisoo με τον Christian Dior, η Jennie με τον Calvin Klein και η Rosé με τον Saint Laurent.  

Η νέα συνεργασία της Rosé 

Τώρα η Rosé υπέγραψε ακόμα ένα μεγάλο συμβόλαιο μόδας και πόζαρε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό. Η τραγουδίστρια πλέον συνεργάζεται με την Tiffany & Co.. Συγκεκριμένα, είναι το νέο πρόσωπο της HardWear, μίας σειράς κοσμημάτων εμπνευσμένης από την πολυπλοκότητα και τις ασυμμετρίες της Νέας Υόρκης. Έτσι, έχουμε ήδη δει διαδικτυακά πέντε φωτογραφίες της με χρυσά και ροζ κοσμήματα, χοντρές αλυσίδες και κρίκους, διαμαντένια δαχτυλίδια και σκουλαρίκια και κρεμαστές σφαίρες και λουκέτα. Οι ίδιες εικόνες θα βρεθούν τον Μάιο και στη βιτρίνα του καταστήματος του Μανχάταν, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει και πολλές εμφανίσεις της Rosé με τα κοσμήματα.  

© Tiffany & Co.

Ο τελευταίος όρος μόνο βάρος δεν θα φανεί στην τραγουδίστρια. Όπως η ίδια δήλωσε στην Teen Vogue, φοράει κοσμήματα από την εταιρεία ήδη από το λύκειο, ενώ η αισθητική τους της θυμίζει τρομερά το προσωπικό της fashion icon, τη μητέρα της. “Φοράω κοσμήματα Tiffany από όταν πήγαινα λύκειο. Το να είμαι μέρος ενός τόσο εμβληματικού brand, που αποτελεί μέρος της ζωής μου για τόσο καιρό, κάνει (τη συνεργασία) ακόμα πιο ιδιαίτερη για εμένα. Με τιμάει και νιώθω ενθουσιασμένη.  

Η κλασική αίγλη της Tiffany μου θυμίζει το προσωπικό μου style icon, τη μαμά μου. Ακόμα θυμάμαι, όταν δούλευε full time στη Νέα Ζηλανδία. Πώς ντυνόταν με το πιο chic εφαρμοστό μαύρο σακάκι και μία pencil φούστα. Την θαυμάζω με πολλούς τρόπους, ειδικά για το πόσο υπεύθυνη, γεμάτη σεβασμό και ευγενική είναι με τους ανθρώπους γύρω της. Πάντα έμοιαζε σαν αφεντικό, με το σκούρο κόκκινο κραγιόν της και τα τέλεια χτενισμένα μαλλιά της. Ήταν πάντα το είδωλό μου. Ήθελα να της μοιάσω όταν μεγαλώσω”.  

© Tiffany & Co.

© Tiffany & Co.

© Tiffany & Co.