Προφανώς, το Euphoria έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις τρομερές ερμηνείες των πρωταγωνιστών και για την ωμή απεικόνιση όλων των δυσκολιών, που μπορεί να περνάει ένα έφηβος στη ζωή του. Παράλληλα, όμως, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι και τα μακιγιάζ του κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις, με αρκετά από αυτά να έρχονται να συμπληρώσουν στην πλοκή. Το πρόσωπο πίσω από αυτά; Η Donni Davy, που το νέο της βήμα μάς φέρνει πιο κοντά στον κόσμο του Euphoria.

© Half Magic

Η makeup artist της επιτυχίας του HBO μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη ολόδική της σειρά καλλυντικών, Half Magic. Αυτή μπορεί να μην έχει ξεκάθαρα το πρόσημο του Euphoria, αλλά είναι εμφανώς εμπνευσμένη από αυτό. Το γκλίτερ και τα στρας, εξάλλου, φαίνεται να πρωταγωνιστούν στα προϊόντα της, ενώ βλέπουμε ανάμεσά τους μέχρι και τα αυτοκόλλητα σύννεφα, με τα οποία είχαμε δει την Jules στην πρώτη σεζόν. Παράλληλα, η ίδια η Davy παραδέχτηκε στο People ότι οι πρώτοι, που περιμένει να αγοράσουν τα νέα της προϊόντα, είναι οι fans της σειράς. 

© Half Magic

Πιθανώς τώρα σκέφτεσαι, “Και τι με νοιάζει; Ακόμα ένα προϊόν, που δεν μπορείς να αποκτήσεις εκτός των ΗΠΑ”. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Η Half Magic έχει κάνει τα προϊόντα της διαθέσιμα σε 34 συνολικά χώρες και ανάμεσά τους βρίσκεται και η Ελλάδα. Μάλιστα, δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε ότι και στην πλειοψηφία τους είναι αρκετά προσβάσιμα από οικονομικής άποψης με τις τιμές να ξεκινούν από τα 9,47 ευρώ και να φτάνουν μέχρι τα 24,63 ευρώ. Δεν ξέρουμε για εσένα, λοιπόν, αλλά εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να γεμίζουμε το “καλάθι” μας. 

Glitter Pills, 18.90€

Decal Set, 17.94€

Face Gems, 11.32€

Light Trap, 18.90€

Liptrik Kit, 24.58€