Το επεισόδιο με τα makeovers του Greece’s Next Top Model κερδίζει πάντα επάξια μία θέση στα viral της σεζόν. Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε απλά να το τσουβαλιάσουμε με όλα τα άλλα. Έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και κατ’ εμέ αποτελεί το ξεκάθαρο highlight του ριάλιτι, που όλοι περιμένουμε να δούμε και να σχολιάσουμε. 

Φέτος, λοιπόν, χαρήκαμε που μάς το έβαλαν πιο νωρίς σε σχέση με άλλες χρονιές. Να πούμε, βέβαια, ότι η Βίκυ Καγιά έλειψε σε αυτό το επεισόδιο περισσότερο από ποτέ, μαζί με την διαχρονική πλέον ατάκα της “Θα γίνεις μοντέλο ή θα παραμείνεις η ωραία της γειτονιάς”. Παράλληλα, μάς έλειψαν και οι μεγάλες και έντονες αλλαγές, μιας και στην πλειοψηφία τους οι φετινοί διαγωνιζόμενοι έμειναν ίδιοι με πριν. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι κάποια makeovers δεν ξεχώρισαν. Είτε για καλό είτε για κακό. 

Τα αγαπημένα μας makeovers

Μελίνα

Συνήθως τα κοντά κουρέματα δεν έχουν καλή κατάληξη στο GNTM και ρίχνουν την ψυχολογία και των διαγωνιζόμενων. Ωστόσο, αυτό άρεσε και σε εμάς και στην ίδια τη Μελίνα. Κι ας μην ήξερε ποια είναι η Sharon Stone.

Ναπολέων

Στους περισσότερους άντρες είδαμε σχεδόν μηδενικές αλλαγές, με ουσιαστικά ένα φρεσκάρισμα στο ήδη υπάρχον κούρεμά τους. Ευτυχώς, ο Ναπολέων δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς. Τα μαλλιά του κουρεύτηκαν μερικώς και άλλαξαν χρώμα. Τώρα μάς βγάζει ένα παραπάνω σταριλίκι. 

Κυβέλη

Εντάξει, με κοντά μαλλιά μπήκε στο παιχνίδι, οπότε ήδη ξέραμε ότι θα της πηγαίνουν και ότι δεν θα έχει θέμα με το μήκος. Ωστόσο, οι αλλαγές που της έκαναν στο styling ήταν αρκετά πετυχημένες και δεν γίνεται να μην τις εκτιμήσουμε. 

Βασίλης

Το κακό με την περίπτωσή του είναι ότι φάνηκε να μην αρέσει στον ίδιο το νέο του κούρεμα. Ωστόσο, εμάς μάς αρέσει πολύ περισσότερο έτσι, μιας και τον μεγαλώνει με την καλή έννοια. Βέβαια, αν εκείνος στεναχωριέται, να του πούμε ότι μαλλιά είναι, θα μακρύνουν και θα έχει σύντομα ξανά τις μπούκλες του.

Τα όχι τόσο πετυχημένα makeovers

Κωνσταντίνος

Ένας από τους ελάχιστους άντρες, που πράγματι τους έκαναν αλλαγή. Δεν ήταν, όμως, ιδιαίτερα πετυχημένη αν ρωτάτε εμάς. Νιώθουμε ότι του έκαναν το συγκεκριμένο κούρεμα απλά για να κάνουν κατι και ότι δεν κατάφεραν να προσθέσουν κάτι στην εμφάνισή του. 

Ραφαέλα

Το πρώτο που σκεφτήκαμε; “Γιατί;”. Μην μάς παρεξηγήσετε η κοπέλα όμορφη ήταν και όμορφη παραμένει. Απλά το mullet δεν προσφέρει τίποτα στην εμφάνισή της και μάλλον περισσότερο της παίρνει. Διάλεξαν, μάλιστα, μία εκδοχή του κουρέματος, που δεν είναι τόσο τάση πλέον, όσο πριν ένα με δύο χρόνια. Βέβαια, στην ίδια άρεσε, οπότε εμάς μάς περισσεύει. 

Ειρήνη

Πολλοί διαγωνιζόμενοι έμειναν με σχεδόν το ίδιο μαλλί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, κάπως μάς ενόχλησε ο λόγος, που η Ειρήνη έμεινε με το ίδιο μαλλί. Και, βασικά, η αδικία για όλους όσους πέρασαν από το κομμωτήριο του GNTM τα προηγούμενα χρόνια. Παλιότεροι διαγωνιζόμενοι έκαναν πολύ πιο extreme κουρέματα από το καρέ που ήθελαν να της κάνουν, κλαμένοι και υπό την απειλή της αποχώρησης. Ωστόσο, ξαφνικά για εκείνη δεν ισχύουν οι κανόνες; Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι παρουσιάστηκε ενθουσιασμένη στο φινάλε με την τεράστια αλλαγή (;) που είδε πάνω της.