Οι περισσότεροι από εμάς, χάρη στο Star, έχουμε δει εξαιρετικά πολλές φορές σχεδόν όλα τα επεισόδια από το Friends. Τόσες, ώστε να θυμόμαστε αρκετές λεπτομέρειες από την πλειοψηφία τους. Βέβαια, κάποιες σκηνές ήταν τόσο χαρακτηριστικές, που έχουν καταγραφεί μέσα μας πολύ πιο έντονα. Μία από αυτές ήταν όταν η Monica έκανε ένα αρκετά λεπτομερές σχέδιο του γυναικείου σώματος και εξήγησε στον Chandler ότι οι γυναίκες έχουν επτά κύριες ερωτογενείς ζώνες. Μάλιστα, του εξήγησε ακριβώς με τι σειρά πρέπει να πάει στην κάθε μία καταλήγοντας σε μία κορύφωση φωνάζοντας “επτά, επτά, επτά”.

Εντάξει, όλοι πιστεύω καταλάβαμε ποιο ακριβώς σημείο είναι το επτά. Ωστόσο, η Monica δεν μάς εξήγησε ποια είναι τα υπόλοιπα. Δεν είδαμε ποτέ ούτε το σχέδιο της, ούτε τα ονομάτισε. Ωστόσο, το στοιχείο ότι μιλάει για τις κύριες ερωτογενείς ζώνες είναι αρκετό, μιας και αυτές όντως υπάρχουν και είναι γνωστές.

Ποιες είναι οι 7 κύριες ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος; 

Οι πιθανότητες λένε ότι κάποιες ήδη τις υποπτευόσουν. Για να είσαι σίγουρος, πάντως, οι κύριες ερωτογενείς ζώνες είναι τα χείλη, ο λαιμός, οι λοβοί των αυτιών, το στήθος (είτε όλο είτε μόνο οι ρώγες), το εσωτερικό των μηρών, τα οπίσθια και τα γεννητικά όργανα. Σε περίπτωση που απορείς, ναι, τα γράψαμε με τη σειρά, που λογικά αντιστοιχεί στην αρίθμηση της Monica. Οπότε αν θες να ακολουθήσεις τις οδηγίες της, μπορείς. 

Βέβαια, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τρία πράγματα. Το ένα είναι ότι τα παραπάνω δεν λειτουργούν για όλους. Είναι εξαιρετικά πιθανό ένα από τα παραπάνω ή και περισσότερα να μην έχουν καμία επίδραση σε κάποιους. Οπότε δεν χρειάζεται να νιώθεις περίεργος αν, για παράδειγμα, δεν αισθάνεσαι τίποτα ό,τι κι αν κάνει ο άλλος στον λαιμό σου. Το δεύτερο είναι ότι δεν πιάνουν όλα πάντα. Με άλλα λόγια, μπορεί η ενασχόληση με το στήθος σου να λειτουργεί ως αφορμή να μπει σε λειτουργία η ερωτική σου διάθεση. Η ενασχόληση με τα οπίσθια σου, όμως, να μη σου “ξυπνάει” τίποτα, αν δεν έχεις αρχίσει από πριν να ερεθίζεσαι. Το τρίτο είναι ότι υπάρχουν αυτές οι κύριες ερωτογενείς ζώνες, αλλά υπάρχουν και οι δευτερεύουσες. Αυτές μπορεί να μην πιάνουν στην τεράστια πλειοψηφία, αλλά κάνουν τα πράγματα πιο διασκεδαστικά για εσένα. Όπως ακούμε και τη Rachel να λέει στην ίδια σκηνή, τα δάχτυλα των ποδιών κάνουν τη δουλειά για κάποιους ανθρώπους. 

Πώς θα βρεις τις δικές σου ερωτογενείς ζώνες;

Από την στιγμή, που δεν πιάνουν όλα σε όλους, θα ήταν τεράστιο λάθος να περιοριστείς απλά στις επτά κύριες ερωτογενείς ζώνες. Τόσο γιατί κάποια ίσως σε εσένα δεν κάνει τίποτα, όσο και γιατί ίσως παραμελήσεις έτσι κάποια, που θα έκανε τα πράγματα πολύ πιο ενδιαφέροντα. Εξάλλου, είναι εξαιρετικά απλό να τις βρεις. Είτε μόνος σου, είτε με τη βοήθεια του παρτενέρ σου.

Όπως είναι λογικό, σου προτείνουμε να ξεκινήσεις με το τεστάρισμα των κύριων ερωτογενών ζωνών. Το τεστάρισμα καλό είναι να μην περιοριστεί μόνο στο άγγιγμα, αλλά να βάλει και στην εξίσωση τουλάχιστον την ανάσα, τα φιλιά και τα δαγκωματάκια, μιας και κάθε σημείο μπορεί να αντιδρά σε διαφορετική αίσθηση. Μόλις τελειώσεις με αυτές, συνέχισε με το υπόλοιπο σώμα σου. Από την κορφή ως τα νύχια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ανακαλύψεις, που τόσο καιρό δεν είχες παρατηρήσει. Στο τέλος, βέβαια, δεν θα έχεις μάθει μόνο τι σου αρέσει, αλλά και τι δεν χρειάζεται να ξαναμπεί στη σεξουαλική σου εξίσωση.  

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!