Η drag σκηνή στην Ελλάδα κάνει σταθερά και αποφασίστηκα βήματα στο να εδραιωθεί για τα καλά, χαρίζοντας εντυπωσιακές performances που δύσκολα θα βρούμε αλλού. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της είναι ξεκάθαρα τα drag looks, που στα καλύτερά τους είναι αποτέλεσμα πολλής φαντασίας, δουλειάς και ταλέντου. Εμείς βρήκαμε τα ελληνικά προφίλ στο Instagram που δημιουργούν και μοιράζονται μαζί μας φανταστικές drag εικόνες και μάς κάνουν να μην μπορούμε να σταματήσουμε να σκρολάρουμε.

Reject aka LEX
Δηλώνει club kid, performer, make up artist, μοντέλο και visual artist και μια βόλτα στο Instagram του μάς βοηθάει να τα δούμε όλα. Τα drag looks συνδυάζουν ξεκάθαρα μόδα και μακιγιάζ, ενώ η γκοθ αισθητική του κάνει συχνά πιο dark τις εμφανίσεις του.

Blue Boy
Φωτογράφος και make up artist, ο Blue Boy βρίσκεται κάπου στη Θεσσαλονίκη και είναι το ιδανικό προφίλ για να ακολουθήσεις στο Instagram, αν θες το feed σου να ξεχειλίσει από drag looks γεμάτα χρώματα και φαντασία.

Kiwi 007
Είναι σίγουρα πολυτάλαντος. Εκτός από εντυπωσιακά meta drag looks που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, μπορεί να σε συνεπάρει και με τις ικανότητές του στο μόντελινγκ, στον χορό, στον σχεδιασμό και στη μουσική.

Chraja Kareola
Κάθε της εμφάνιση διαφέρει και καταφέρνει να μάς συναρπάσει. Στο προφίλ της συναντάμε looks εξωγήινα, μεταφυσικά, πρωτότυπα, με πολύ φαντασία και ξεκάθαρα πολύ καλά δουλεμένα. Κάθε της εικόνα μάς κάνει να νομίζουμε ότι βλέπουμε άλλον άνθρωπο, ή μάλλον -πιο σωστά- άλλο εντελώς πλάσμα.

Marianah Grindr
Έχει ξεχωρίσει για τις φωνητικές της ικανότητες, αφού είναι από τις λίγες drag queens που τραγουδάνε live και δεν κάνουν lip sync, ενώ πριν έναν χρόνο την είδαμε στη σκηνή τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού. Εξίσου, όμως, αγαπάμε και τα drag looks της, με τα μαλλιά της κάθε φορά να κλέβουν την παράσταση.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!