Όταν έχουμε να πάμε σε πάρτι, περνούν πολλά πράγματα από το μυαλό μας. Από το τι ρούχα θα φορέσουμε μέχρι το τι μακιγιάζ θα κάνουμε. Ωστόσο, τα μαλλιά ίσως είναι το σημείο, που κολλάμε περισσότερο. Ειδικά τις μέρες, που θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το απλά να λουστούμε και να χτενιστούμε, αλλά δεν θέλουμε και να πληρώσουμε κομμωτήριο. Ευτυχώς, επιλογές υπάρχουν. Σού έχουμε βρει χτενίσματα εύκολα, stylish και μέσα στα πράγματα για το 2022. 

Liquid hair

Η απόλυτη τάση του χειμώνα απαιτεί ουσιαστικά ένα καλό ίσιωμα και ένα σπρέι με λάμψη.

Bubble κοτσίδες

Είναι fun, ξεχωρίζει, δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο και δεν πρόκειται να σε δυσκολέψει. Το μόνο, που θα χρειαστείς, είναι μπόλικα λαστιχάκια.

Μισά πάνω-μισά κάτω

Η βασική ιδέα είναι εξαιρετικά απλή, αλλά εσύ μπορείς να το κάνεις όσο περίτεχνο θες. Το επιπλέον ατού του; Μπορεί να κρύψει άνετα το ότι δεν πρόλαβες να λουστείς σήμερα.

Χοντροκομμένη στέκα

Η πιο απλή λύση, αφού απλά χτενίζεσαι και την τοποθετείς στα μαλλιά σου.

Βάλε πέρλες

Μπορείς απλά να χτενίσεις τα μαλλιά σου και να τις τοποθετήσεις, όπως θες, ή μπορείς πρώτα να κάνεις ένα από τα άλλα χτενίσματα, που σου έχουμε προτείνει.

Κότσος

Τρομερά απλό και συνηθισμένο, αλλά από τις καλύτερες επιλογές. Θυμήσου να ρίξεις μερικά τουφάκια μπροστά.

Βάλε έναν statement φιόγκο

Με άλλα λόγια, πάρε έναν τεράστιο φιόγκο και δέσε ή κλίπαρε με αυτόν τα πιασμένα μαλλιά σου.

Statement clips

Επίσης μία εύκολη και απλή λύση, που μπορείς να βάλεις είτε στα απλά χτενισμένα μαλλιά σου, είτε συνδυασμένα με κάποιο άλλο από τα υπόλοιπα χτενίσματα. Τα μεγάλα chunky clips είναι η καλύτερη επιλογή για το ερχόμενο έτος.

Έντονες μπούκλες bantu

Στο προτείνουμε αν έχεις από φυσικού σου πολύ σγουρά ή άφρο μαλλιά. Ο τρόπος να τις πετύχεις είναι έχοντας κάνει πρώτα bantu knot-out.

Κότσος με στεφάνι πλεξούδα

Ίσως είναι η πιο περίπλοκη επιλογή. Ωστόσο, αν ξέρεις να κάνεις πλεξούδα, τότε δεν θα σε δυσκολέψει ιδιαίτερα. Φρόντισε να είναι τα μαλλιά σου αρκετά ενυδάτωμενα, ώστε να μη σου δυσκολέψεις τη ζωή.

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!