Το Bridgerton είναι ξεκάθαρα μία από τις τελευταίες μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix. Οι περισσότεροι είδαν την πρώτη σεζόν του μέσα σε ελάχιστες μέρες (ίσως και ώρες) και τώρα έχουν μείνει με ερωτηματικά και ανυπομονησία για το τι θα ακολουθήσει. Και το βασικότερο ερώτημα: Θα έχουμε πράγματι δεύτερη σεζόν; 

Είναι επιβεβαιωμένο από το Netflix ότι το Bridgerton θα επιστρέψει. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς το πότε θα το δούμε ξανά, αλλά ξέρουμε ότι μέσα στην άνοιξη τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν. Και ξέρουμε πάνω κάτω και το κεντρικό θέμα της σεζόν. Θα βασιστεί στο δεύτερο βιβλίο της σειράς της Julia Quinn, The Viscount Who Loved Me. Όπως ίσως ήδη υποψιάζεσαι από τον τίτλο, λοιπόν, αυτή τη φορά στο επίκεντρο θα είναι ο Anthony. Ελπίζουμε, βέβαια, αυτό να μην σημαίνει ότι θα περνάει επεισόδιο χωρίς να δούμε τον Regé-Jean Page.  

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Bridgerton αποφάσισε να παντρευτεί. Αν και, όπως δήλωσε στο φινάλε της πρώτης σεζόν, δεν ψάχνει για έρωτες, αλλά για την πιο κατάλληλη σύζυγο, τον βλέπουμε να απογοητεύεται. Καμιά δεν τον συγκινεί αρκετά ώστε να κάνει την πρόταση γάμου. Μέχρι που κάποια εμφανίζεται. Όχι, η τραγουδίστρια όπερας Siena Rosso δεν θα είναι η βασική  παρτενέρ του σε αυτή τη σεζόν. Δεν γνωρίζουμε αν θα εμφανιστεί ξανά στην οθόνη μας, αλλά γνωρίζουμε σίγουρα ότι ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή του.  

Η νέα πρωταγωνίστρια του Bridgerton

Η Kate Sharma έρχεται να ταρακουνήσει τον Anthony. Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται για κάποια χαρακτήρα που έχεις ξεχάσει. Η Kate είναι νέα στην πόλη, μαζί με όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις προσδοκίες της καλής κοινωνίας του Λονδίνου. Είναι τρομερά έξυπνη και ανεξάρτητη και αυτό φαίνεται ότι θα κερδίσει το ενδιαφέρον του Anthony. Ωστόσο, δεν θα είναι τόσο εύκολο να κερδίσει και εκείνος το δικό της ενδιαφέρον.  

Πλέον, επιβεβαιωμένα από το Variety, γνωρίζουμε και ποια ηθοποιός θα δώσει σάρκα και οστά στην Kate. Αυτή θα είναι η Simone Ashley. Αν κάτι σου θυμίζει, οι πιθανότητες λένε ότι την έχεις δει ξανά στο Sex Education, όπου έπαιζε την όχι τόσο συμπαθητική Olivia. Κάτι μάς λέει, πάντως, ότι στο Bridgerton θα την δούμε με άλλο μάτι.  

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!