Οι ανταύγειες είναι σταθερή επιλογή όσο ανοίγει ο καιρός. Για κάποιον λόγο, κάπως μάς ταιριάζουν απίστευτα με τον ήλιο του καλοκαιριού και τις βουτιές μας στις παραλίες. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολη απόφαση να τις τολμήσεις. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί. Από το ότι δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να τις αποκτήσεις και τις συντηρήσεις μέχρι το ότι βαριέσαι να κάθεσαι ώρα στην καρέκλα του κομμωτή σου ή και γενικά να πας στο κομμωτήριο. 

Ευτυχώς, φέτος υπάρχει μία εναλλακτική, με την τελευταία τάση των μαλλιών να μάς έρχεται απευθείας από τα 00s. Ο λόγος για τις braided highlights, τις ψεύτικες ανταύγειες, που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ένα πανεύκολο χτένισμα. Στην ουσία, τη θέση της βαφής και της ανταύγειας την παίρνουν μερικά πολύ λεπτά πλεξουδάκια, που έρχονται να δημιουργήσουν την ίδια αίσθηση βάθους και διαφορά τόνου στα μαλλιά. Η Olivia Rodrigo και η Hailey Baldwing Bieber τις έχουν ήδη δοκιμάσει.

Αν ξέρεις να κάνεις κλασική πλεξούδα, τότε δεν θα έχεις καμία δυσκολία να το δοκιμάσεις. Αρχικά κάνεις από ένα λεπτό πλεξουδάκι μπροστά στο πρόσωπό σου, αριστερά και δεξιά, ώστε να το πλαισιώσουν. Μετά πρόσθεσε κι άλλα στα υπόλοιπα μαλλιά σου, ανάλογα το μάκρος, δύο-τρία σε κάθε μεριά στα πλάγια και δύο πίσω. Σε περίπτωση, που έχεις πιο κοντά μαλλιά, αντί να κάνεις πλεξουδάκια στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, προτίμησε να τα πιάσεις αλογοουρά.

@oliviarosedemuro

Braided highlight hairstyle #hair #hairstyles #transformation #hairtransformation #hairhacks #hairhacksandtips #fypシ

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!