Όταν σκεφτόμαστε κραγιόν και βαμμένα χείλη, έχουμε στο μυαλό μας ένα αψεγάδιαστο, ομοιόμορφο και οπάκ αποτέλεσμα. Αυτό θα αλλάξει αυτή τη σεζόν. Οι πασαρέλες μάς δείχνουν ότι η απόλυτη τάση για το φθινόπωρο είναι τα blurred lips, τα οποία ουσιαστικά είναι ένα ελαφρύ ombré εφέ με το κραγιόν. Για να μπορέσεις να χτίσεις μία εικόνα, φαντάσου πώς γίνονται τα χείλη σου όταν τρως φράουλες ή μία γρανίτα, με το κέντρο τους να είναι πιο έντονο και οπάκ και το γύρω γύρω να έχει χρώμα, αλλά πολύ πιο αμυδρό, σαν πασαλειμμένο.  

Ο τρόπος να το πετύχεις είναι αρκετά απλώς και ίσως πιο εύκολος από την κλασική εφαρμογή κραγιόν, μιας και δεν θέλει τόση προσοχή στη λεπτομέρεια. Βασικά, υπάρχουν δύο τρόποι. Ο ένας είναι να προμηθευτείς ένα κραγιόν σε μορφή σκόνης. Πρώτα, θα περάσεις τα χείλη σου με ένα nude μολύβι και μετά θα αρχίσεις ένα ταμπονάρεις το κραγιόν στα χείλη σου με τον παράμεσό σου. Αυτό που θες είναι να δώσεις έμφαση και να κάνεις αδιαφανές το κέντρο και να προχωρήσεις πολύ πιο ελαφριά προς τα έξω. Στο τέλος, μουτζούρωσέ το ελαφρώς και είσαι έτοιμος. 

Για την εναλλακτική, θα χρειαστείς ένα προϊόν κραγιόν και ένα απαλό και χνουδωτό πινέλο. Αρχικά, με κλειστό στόμα, βάλε το κραγιόν στο κέντρο των χειλιών σου. Έπειτα, πάρε το πινέλο και άρχισε να κάνεις blending προς τα έξω. 

Υποθετικά τα blurred lips έχουν ένα ματ τελικό αποτέλεσμα. Δεν θέλουμε, όμως, να σε περιορίζουμε με ανούσιους κανόνες. Το trend μπορεί να βγει μια χαρά και γυαλιστερό. Για να τα καταφέρεις, βάλε στο κέντρο των χειλιών σου ένα ματ προϊόν και μετά πέρνα το lip gloss από πάνω του και άρχισε να κινείς το πινέλο σου από μέσα προς τα έξω, για να πετύχεις το θολό εφέ. 

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!