Η Barbie είναι ξεκάθαρα μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες. Ο κύριος λόγος; Ότι για την ώρα δεν είμαστε καν κοντά στο να υποψιαστούμε τι καλό θα δούμε στη μεγάλη οθόνη. Βασικά, γνωρίζουμε ότι είναι παραγωγή της Margot Robbie, ότι την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Greta Gerwig και ότι το σενάριο έχει αναλάβει επίσης η ίδια μαζί με τον Noah Baumbach. Τι μάς λένε όλα αυτά τα στοιχεία; Ότι η Barbie δεν θα είναι απλά μία live-action κινηματογραφική μεταφορά της Fairytopia, αλλά κάτι πιο απρόσμενο, που λογικά θα μάς ιντριγκάρει αρκετά. 

Ρεαλιστικά για την πλοκή δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι αυτό, που περιμένεις, όταν ακούς για ταινία Barbie. Επίσης γνωρίζουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο δυστοπικό από αυτό, που πιθανώς φανταζόμαστε. Βαριά βαριά επίσης γνωρίζουμε πως η πρωταγωνίστρια Barbie της ταινίας θα διαφέρει με κάποιον τρόπο από τις υπόλοιπες του κόσμου της. Πώς; Έχουμε μόνο υποψίες και τίποτα σίγουρο και επιβεβαιωμένο. 

Α, επίσης γνωρίζουμε και αρκετά ονόματα του cast. Η Margot Robbie θα υποδυθεί τη βασική πρωταγωνίστρια Barbie, ενώ συμπρωταγωνιστές της θα είναι ο Ryan Gosling ως Ken και η Emma Mackey του Sex Education (aka δίδυμη της Robbie) ως ακόμα μία Barbie. Άλλες εκδοχές της Barbie θα δούμε να παίζουν και η Issa Rae του Awkward Black Girl και η γνωστή από το Transparent, Hari Nef. Από την άλλη, εναλλακτικές εκδοχές του Ken θα παίξουν ο Simu Liu, που το 2021 γνωρίσαμε από το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, και ο Ncuti Gatwa του Sex Education και πλέον του Doctor Who. Ο μόνος άλλος ηθοποιός, που γνωρίζουμε τι ρόλο θα υποδυθεί, είναι ο Will Ferrell, τον οποίο θα δούμε ως διευθυντή μίας εταιρείας παιχνιδιών.

Όσο για τα άλλα ονόματα, που ξέρουμε, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι θα κάνουν στην ταινία; Η America Ferrera, η Saoirse Ronan, η Emerald Fennell, ο Michael Cera, η Kate McKinnon, η Rhea Perlman, ο Connor Swindells, ο Jamie Demetriou, η Alexandra Shipp, ο Scott Evans, η Ritu Arya, ο Kingsley Ben-Adir, η Ana Cruz Kayne, η Sharon Rooney και η Ariana Greenblatt. Μάλιστα, μόλις μάθαμε και την έκπληξη του cast, τη συμμετοχή της Dua Lipa.

Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμάς όλα αυτά τα ονόματα όχι απλά δεν μάς βοήθησαν, αλλά μάς μπέρδεψαν και ακόμα περισσότερο. Ελπίζουμε, όταν κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2023 η ταινία, να βγούμε από την αίθουσα, έχοντας καταλάβει τι στο καλό είδαμε.