Ξέρουμε. Πίστευες ότι το 2020 δεν θα τελειώσει ποτέ. Κι όμως, σιγά σιγά πλησιάζουμε στο 2021. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν είναι δυνατόν να το υποδεχτούμε ανενημέρωτοι. Τουλάχιστον όχι ως προς τι τάσεις του. Κι αν για τον χειμώνα το βρίσκεις άσκοπο και φοβάσαι ότι δεν θα πολυχρειαστεί να τις γνωρίζεις, πρέπει έστω να είσαι ενημερωμένος για την άνοιξη.  

Το αγαπημένος μας κομμάτι; Τα πανωφόρια, ιδιαίτερα τα μεταβατικά εκείνης της εποχής. Και ξέρουμε ακριβώς ποια πρέπει να προμηθευτούμε ή να ξεθάψουμε από τις ντουλάπες μας.  

Αθλητικό των 90s 

© Dior, Spring-Summer 2021 Collection

Φαίνεται ότι σε κάθε σεζόν όλο και κάποια τάση των 90s θα κάνει την εμφάνισή της. Σε αυτή την περίπτωση, το πιο αθλητικό πανωφόρι. Μπορείς, μάλιστα, να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο διαφορετικές εκδοχές του. Είτε σε αυτήν που θυμίζει λίγο πόντσο, με φερμουάρ να ανοίγει από τον λαιμό προς το στήθος, είτε αυτήν που είναι πιο κοντά σε αντιανεμικό jacket.  

Cropped 

© Dolce & Gabbana, Spring-Summer 2021 Men’s Fashion Show

Το γενικό του στιλ μπορεί να είναι ό,τι εσύ θέλεις. Δεν μάς νοιάζει αν είναι σακάκι, δερμάτινο jacketbomber ή μπολερό. Δεν μάς νοιάζει αν είναι μίνιμαλ ή αν είναι φουλ στολισμένο. Το σημαντικό είναι να είναι cropped. 

Δερμάτινα bombers  

© Isabel Marant, Spring-Summer 2021

Τα δερμάτινα jackets είναι πλέον κλασικά κομμάτια της ντουλάπας μας και τα bombers αποτελούν τάση εδώ και κάποια χρόνια. Είναι, λοιπόν, απόλυτα φυσιολογικό φέτος να γίνονται ένα και να αποτελούν τάση για την ερχόμενη άνοιξη.  

Καπαρντίνες 

Spring Summer 2021 - look 5

© Fendi, Spring-Summer 2021

Θα ήταν περίεργο αν η άνοιξη ερχόταν και οι καπαρντίνες δεν ήταν ανάμεσα στις τάσεις της. Έρχονται, ωστόσο, ελαφρώς αλλαγμένες. Με λίγο -πραγματικά λίγο- διαφορετικές γραμμές και σε άλλες υφές και υλικά από τα κλασικά τους.  

Χρωματιστά σακάκια 

© Balmain, Spring-Summer 2021 Ready-To-Wear Collection

Αν δεν έχει σακάκια, δεν είναι άνοιξη. Κι επειδή μιλάμε για άνοιξη, δεν μένουμε στα κλασικά ουδέτερα ή πιο μουντά χρώματα. Τα φοράμε σε έντονα χρώματα, που θα μάς φτιάξουν τη διάθεση και θα ταιριάξουν 100% με την εποχή.  

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!