Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμα την ακριβή ημερομηνία, αλλά είναι πια γνωστό ότι το reboot του Sex and the City θα κυκλοφορήσει στο HBO Max μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο. Ωστόσο, τα γυρίσματα του And Just Like That… δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να βλέπουμε σχεδόν κάθε μέρα παπαρατσικές φωτογραφίες της Sarah Jessica Parker με τα τελευταία outfits της Carrie Bradshaw. Οφείλουμε, βέβαια, να πούμε ότι μία από τις πιο πρόσφατες εικόνες της μάς έχει μπερδέψει. 

Σε μία παπαρατσική εικόνα, βλέπουμε την Carrie έξω από το γνωστό διαμέρισμά της να μιλάει στο κινητό και να καπνίζει. Ωστόσο, τα ρούχα, που φοράει συγχρόνως, δεν βγάζουν πολύ νόημα. Και ναι, εννοούμε ότι δεν βγάζουν νόημα ακόμα και για το πολλές φορές ιδιόρρυθμο στιλ της Carrie. Τι την βλέπουμε, λοιπόν, να φοράει; Ας το πάρουμε από πάνω προς τα κάτω. Babushka scarf (aka τσεμπέρι), μεγάλα γυαλιά ηλίου με στρας, ένα ροζ μίντι καρό φόρεμα, μία σκούρα μπλε ζακέτα-φούτερ, λιλά λάτεξ γάντια (ναι, αυτά που χρησιμοποιούμε, για να καθαρίσουμε το σπίτι) και λευκά παπούτσια, στα οποία δεν έχει κουμπώσει τα λουράκια. Ένας αχταρμάς γενικώς.

Οι περισσότεροι fans, φυσικά, δεν πιστεύουν ότι το outfit έχει σκοπό να δείξει fashion, όπως τα συνηθισμένα της. Οι βασικές τους υποθέσεις είναι δύο. Η μία ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο θα διαδραματίζεται στη διάρκεια του lockdown και αυτό είναι το ό,τι να ‘ναι outfit της για την περίσταση. Σενάριο, που κολλάει και με τα γάντια. Η άλλη είναι ότι η Carrie βρίσκεται σε μία χαοτική στιγμή της ζωής της (ίσως και στη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Big) και αυτό αντικατοπτρίζεται στα ρούχα της. Βέβαια, στο παρελθόν την έχουμε δει να παραμένει στιλάτη και to the point όσο χαοτικά κι αν είναι τα πράγματα γύρω της.