Πλέον έχουμε όλοι πιστεύω αποδεχτεί ότι ο Harry Styles είναι το απόλυτο fashion icon της γενιάς μας. Και δεν εννοούμε μόνο για τους άντρες, αλλά για όλους μας, μιας και έχει υιοθετήσει ένα πιο genderfluid στιλ. Στο τέλος τέλος, η αμερικανική Vogue τον έβαλε στο εξώφυλλό της. Και ποιοι είμαστε εμείς να αμφισβητήσουμε την επιλογή της;  

Η στιλιστική δύναμη του τον τελευταίο περίπου χρόνο αποδείχτηκε για τα καλά. Έβγαλε τρία νέα video clips και οι εμφανίσεις του δεν μάς εντυπωσίασαν μόνο, αλλά και μάς ενέπνευσαν. Όλοι τρέξαμε να αναζητήσουμε τα κομμάτια που φορούσε σε κάθε ένα από αυτά, ώστε να πάρουμε έστω και λίγη από τη λάμψη του. Και κάπως ετσι, χάρη στον Harry Styles και τον στιλίστά του, Harry Lambert, οχτώ νέες τάσεις έχουν εμφανιστεί.  

Bucket καπέλα 

Ή, μάλλον, τα κίτρινα bucket καπέλα. Ίδια με εκείνο που ο Styles φοράει στο video clip του Golden. Και ίδια με εκείνα που φαίνεται ότι θα βλέπουμε παντού το επόμενο καλοκαίρι. Απόδειξη το γεγονός ότι από την κυκλοφορία του video clip και μετά, οι αναζητήσεις για “κίτρινο bucket καπέλο” αυξήθηκαν κατά 92%.  

Καρπούζια παντού 

Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι για το πώς, αλλά φαίνεται ότι το καρπούζι θα το δούμε παντού. Οι αναζητήσεις για το φρούτο αυξήθηκαν κατά 11% μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά την κυκλοφορία του video clip του Watermelon Sugar. Με άλλα λόγια, φέτος ή όλοι θα τρώνε καρπούζι ή όλοι θα φοράνε πουκάμισα με καρπούζια ή και τα δύο.  

Πολύχρωμες πλεχτές ζακέτες 

Η επιρροή του Styles φαίνεται και μόνο από το γεγονός ότι έβαλε μία ζακέτα σε μία πρόβα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και τώρα όλοι θέλουν την ίδια. Απόδειξη; Το ρούχο έγινε τάση στο TikTok, όπου χρήστες προσπαθούσαν να αναδημιουργήσουν το JW Anderson κομμάτι.  

Πέρλες 

Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, τότε δεν δίνεις την απαραίτητη προσοχή. Τα κολιέ με πέρλες είναι το αγαπημένο κόσμημα του Styles αυτή την περίοδο και τις φοράει κυριολεκτικά παντού. Και κάπως έτσι θα τις φορέσουμε κι εμείς, ανεξαρτήτως χρώματος και σχήματός τους. Αρκεί να πούμε ότι οι αναζητήσεις γι’ αυτά ανέβηκαν κατά 31%.  

Παιχνιδιάρικα κοστούμια 

Ναι, αγαπάει τα κοστούμια, αλλά δεν μπορεί να περιοριστεί στις κλασικές τους εκδοχές. Αντιθέτως, κάνει έναν συνδυασμό διαφορετικών χρωμάτων και prints, αντίστοιχο αυτού που είδαμε στο Golden. Και το αγαπημένο κομμάτι μας; Το γαλάζιο σακάκι, για το οποίο οι αναζητήσεις αυξήθηκαν κατά 52%.  

Χαβανέζικα πουκάμισα 

Σε περίπτωση που θεωρούσες τα χαβανέζικα πουκάμισα κιτς, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Ο Styles στο Watermelon Sugar τα έκανε περισσότερο τάση από ποτέ και όλοι θα τα φοράμε πια χωρίς ντροπή. Οι αναζητήσεις γι’ αυτά εξάλλου ανέβηκαν κατά 16%, κι αυτό κάτι θα σημαίνει.  

Πούλια στην πούλια 

Ο Styles δεν είναι μίνιμαλ και δεν νομίζουμε ότι πρόκειται να γίνει. Οπότε αν θες να ακολουθήσεις τα χνάρια του, πρέπει κι εσύ να αρχίσεις να τολμάς. Δεν πρέπει, λοιπόν, να φοβηθείς να βάλεις πούλια, ούτε να την συνδυάσεις με ακόμα περισσότερη πούλια. Όπως έκανε και εκείνος στο video clip του Treat People With Kindness. Με τις αναζητήσεις γι’ αυτήν να ανεβαίνουν κατά 426%, πλέον σχεδόν δεν αποτελεί ρίσκο. 

Λευκά φαρδιά παντελόνια

Το Treat People With Kindness “γέννησε” ακόμα μία τάση. Οι αναζητήσεις για λευκά φαρδιά παντελόνια αυξήθηκαν κατά 40% μετά την κυκλοφορία του. Άμα ξέρεις και να χορεύεις ενώ τα φοράς, θα ακολουθήσεις την τάση ακόμα καλύτερα.