Όλοι έχουμε βρεθεί σε θέση να μην έχουμε ιδέα πώς θα φροντίσουμε καλύτερα τα μαλλιά μας, πώς πρέπει να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας ή πώς θα πετύχουμε το τέλειο μακιγιάζ, που είδαμε σε κάποια γωνιά του διαδικτύου. Ή έχουμε τουλάχιστον βρεθεί στη θέση να θέλουμε να χαζέψουμε με τις ώρες beauty περιεχόμενο. Ευτυχώς, ό,τι από τα παραπάνω κι αν σε απασχολεί, δεν είναι καθόλου δύσκολο να το βρεις. Αρκεί να γνωρίζεις τα σωστά κανάλια στο YouTube. 

BeautyLeaks by JuL

Εδώ κατά κύριο λόγο πρωταγωνιστούν το μακιγιάζ και η περιποίηση της επιδερμίδας. Με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δοκιμές και λίστες προϊόντων, challenges, διαφορετικά μακιγιάζ, προσωπικές εμπειρίες και ρουτίνες είναι κάποιες μόνο από τις θεματικές, που γεμίζουν τα βίντεο του καναλιού. 

Κλαίρη Δημοπούλου

Σε αυτό το κανάλι δεν θα βρεις απλά πώς να κάνεις πολύ συγκεκριμένα μακιγιάζ, αλλά και tips πάνω στα βασικά και πιο συγκεκριμένα πάνω σε στοιχεία του δικού σου προσώπου. Συχνά δίνει βήμα και στους subscribers να μιλήσουν για δικές τους εμπειρίες και προβλήματα γύρω από το μακιγιάζ, ενώ σε ένα από τα αγαπημένα μας βίντεο, έδωσε συμβουλές, που εφάρμοσε πάνω σε φωτογραφίες, που τής είχαν στείλει.

katerinaop22

Το κανάλι πέφτει μέσα στην κατηγορία του lifestyle, αλλά η πλειοψηφία των βίντεο του ασχολούνται με κομμάτια του μακιγιάζ και των μαλλιών. Τα περισσότερα έρχονται υπό τη μορφή challenges, προκύπτοντας από το TikTok ή από την pop culture, δίνοντας μία άκρως φρέσκια αύρα στο περιεχόμενό τους. 

Nikos Nikolaidis

Αν ψάχνεις tips για τα μαλλιά, είναι ο άνθρωπός σου. Απόδειξη και τα δικά του πλούσια μαλλιά. Μέσα από τα βίντεό του, μάς μαθαίνει πώς να τα φροντίζουμε σωστά για να είναι υγιή, μάς λέει ποια προϊόντα πράγματι βοηθούν και κάνουν δουλειά και πιθανώς καλύπτει όποια απορία έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου σχετικά με τα μαλλιά σου. 

Olga

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, όλα τα βίντεό της είναι αφιερωμένα σε διαφορετικά κομμάτια της ομορφιάς. Κυρίως επικεντρώνεται στην φροντίδα των μαλλιών και της επιδερμίδας, αλλά και στο πώς θα πετύχουμε να είναι ουσιαστικά υγιή και όχι μόνο να φαίνονται. Αν θες, λοιπόν, να χτίσεις την κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης για εσένα, μία βόλτα στο κανάλι της σίγουρα θα σε βοηθήσει. 

Souzana’s Beauty Secrets

Αν και περιλαμβάνει βίντεο μέσα από τις εμπειρίες και τη ζωή της, κατά κύριο λόγο στο επίκεντρο βλέπουμε την ομορφιά. Και εννοούμε οτιδήποτε μπορεί να μπαίνει στην “ομπρέλα” της ομορφιάς, από μακιγιάζ, καλλυντικά και μαλλιά έως περιποίηση προσώπου και δοκιμές νέων προϊόντων και τεχνικών. 

Mara Samartzi

Στο lifestyle κανάλι της, η Mara Samartzi μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της, σκέψεις της, τις αγορές της, αλλά και αρκετό beauty περιεχόμενο. Δεν περιορίζεται σε μία κατηγορία, αλλά μοιράζεται μαζί μας μυστικά για τα μαλλιά, για την επιδερμίδα μας, για το μακιγιάζ και για οτιδήποτε άλλο απασχολεί την ίδια και το κοινό της. 

Eleanna23

Δεν πρόκειται για ένα αμιγώς beauty κανάλι, αφού η Eleanna23 συχνά μοιράζεται εμπειρίες από την καθημερινότητα και τη ζωή της. Αυτό, βέβαια, δεν αναιρεί ότι θα βρεις και μπόλικο περιεχόμενο κυρίως γύρω από τον κόσμο του μακιγιάζ, με διαφορετικά beauty looks, video hauls, αλλά και δοκιμές νέων προϊόντων.