Αν έχεις μία παραπάνω αγάπη στο μαγικιάζ, είναι σχεδόν σίγουρο ότι καίγεσαι στα βίντεο που σου δείχνουν διαφορετικές τεχνικές και πώς να εφαρμόσεις τις τελευταίες τάσεις. Λογικά έχεις και μερικούς αγαπημένους make-up influencers, στων οποίων τη σοφία συνήθως ανατρέχεις.  

Ξέρεις ποιοι θεωρούνται η καλύτερη πηγή πληροφοριών μακιγιάζ στο YouTube και το Instagram; Οι τρανς make-up artists, που έχουν δύο μεγάλα ατού. Εχουν μελετήσει πιο λεπτομερώς το μακιγιάζ, προσπαθώντας να βρουν τρόπους να καλύψει τις δικές τους ανάγκες. Και έχουν λιγότερους φραγμούς στο πόσο θα πειραματιστούν και πόσο θα παίξουν με τα πινέλα και τα χρώματά τους. Αξίζει, λοιπόν, να τους ρίξεις μια ματιά, ξεκινώντας με τους πιο γνωστούς από αυτούς. 

Nikita Dragun 

Μπήκε στην beauty κοινότητα του YouTube το 2014 και ακριβώς έναν χρόνο αργότερα αποκάλυψε την τρανς ταυτότητά της. Πρώτα με ένα βίντεο με όλη τη “male to female” ρουτίνα της και αργότερα με ένα επίσημο coming out βίντεο, με τον τίτλοam TRANSGENDER. Από τότε η πλατφόρμα της όλο και μεγαλώνει. Αυτή την στιγμή έχει περισσότερους από 3,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της. Μοιράζεται tips για μακιγιάζ, κάνει challenges, μιλάει για την προσωπική της ζωή και για κάθε βήμα του ταξιδιού της μέχρι να γίνει και εξωτερικά 100% ο αληθινός της εαυτός.  

NikkieTutorials 

Οι πιθανότητες λένε ότι ήδη ξέρεις ποια είναι. Το πραγματικό της όνομα είναι Nikkie de Jager. Οι περισσότεροι από 13 εκατομμύρια συνδρομητές της δεν γνώριζαν την τρανς ταυτότητά της, μέχρι που η ίδια την αποκάλυψε στις αρχές του 2020, αφότου κάποιος την εκβίασε ότι θα το κάνει πρώτος. Έχει μία από τις πιο πολύχρωμες και δημιουργικές πλατφόρμες μακιγιάζ, ενώ στο κανάλι της μπορείς να βρεις κριτικές για καλλυντικά, βίντεο με γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της και πλέον αρκετά tutorials με συμβουλές για τρανς μακιγιάζ. 

Gigi Gorgeous 

Μπορεί να είναι γνωστή κυρίως για τις beauty συμβουλές της, αλλά μία εγγραφή στο κανάλι της θα σου προσφέρει πολλά περισσότερα. Μας δείχνει την καθημερινότητά της, το σπίτι της, την “κρυφή” πλαστική της και απαντάει σε όσους κάνουν υποθέσεις για την ταυτότητά της. Γενικώς οι ταμπέλες δεν της αρέσουν. Νιώθει ότι σε περιορίζουν και σου παίρνουν το δικαίωμα να ανακαλύψεις ένα νέο κομμάτι του εαυτού σου, που ίσως αλλάζει αυτό που μέχρι τώρα δήλωνες. Στην τελική, όσα χρόνια έχει το κανάλι της, έχει κάνει τέσσερα coming outs.  

Elena Genevinne 

Αρχικά, θα την ακολουθήσεις για τις συμβουλές μακιγιάζ της, τη ρουτίνα ομορφιάς της και τα tips για τα μαλλιά, με όλα να οδηγούν σε ένα τρομερά glam αποτέλεσμα. Στην πορεία, όμως, θα ανακαλύψεις και τα υπόλοιπα βίντεο της. Μιλάει για όλο το ταξίδι μετάβασής της, αναλύει το σεξ και τα ραντεβού ως τρανς γυναίκα και έχει μία σειρά βίντεο, που θυμίζουν podcasts, όπου παίρνει συνεντεύξεις και συζητάει για σεξ και lifestyle. 

Princess Joules 

Η Julie Vu ήταν ανοιχτή για την τρανς ταυτότητά της από την πρώτη στιγμή και είναι μία από τις πρώτες influencers, που έχουν μοιραστεί κάθε βήμα του ταξιδιού τους στα social media. Εκτός από tutorials και συμβουλές μακιγιάζ, μάς δείχνει την καθημερινότητά της, μαγειρεύει, κάνει challenges, ανεβάζει κωμικά σκετσάκια και μιλάει για τη σεξουαλικότητα των τρανς γυναικών και το πώς βιώνουν τους οργασμούς και τον αυνανισμό μετεγχειρητικά.  

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!