Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην θεωρείς ότι αυτή την περίοδο υπάρχει λόγος να βάλεις κάτι περισσότερο από μία μπεζ σκιά για μία βιντεοκλήση ή ακόμα και να μην βαφτείς καθόλου. Ωστόσο, το μακιγιάζ αποδεδειγμένα μπορεί όχι μόνο να μάς τονώσει την αυτοπεποίθηση, αλλά και να μάς ανεβάσει τη διάθεση. Γιατί, λοιπόν, να μην παίξεις λίγο παραπάνω με τα μάτια σου; 

Δεν μιλάμε απλά για πιο έντονα χρώματα. Προτείνουμε να μετατρέψεις την περιοχή των ματιών σου σε έναν καμβά, για να δημιουργήσεις μικρά έργα τέχνης. Υπάρχουν μέχρι και συγκεκριμένες τάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις. Και τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Έχεις εξάλλου αρκετό χρόνο να πειραματιστείς και να εξασκηθείς. Κι ενώ μπορείς να κρατήσεις τις δημιουργίες σου για τον εαυτό σου και μερικές φωτογραφίες, εμείς σου προτείνουμε να τολμήσεις να εμφανιστείς με αυτές και στις επόμενες βιντεοκλήσεις σου. 

Σύννεφα 

Αυτό το μακιγιάζ είναι απόλυτα ονειρικό. Ένα ή δύο eyeliner αρκούν για να το πετύχεις. Σου προτείνουμε να μείνεις σε ανοιχτές και παστέλ αποχρώσεις, για να το κρατήσεις σε μία πιο dreamy αισθητική. Φρόντισε να κάνεις πυκνά και τα φρύδια σου, ώστε να οριοθετήσεις με αυτόν τον τρόπο το βλέμμα σου. 

Λουλούδια 

Όχι, αυτά δεν θα τα σχεδιάσεις. Θα τα κολλήσεις. Πάρε μικρά αποξηραμένα ή πλαστικά λουλούδια, που θα βρεις σε προϊόντα μανικιούρ, και κόλλησε τα με μία κόλλα μακιγιάζ στα μάτια σου. Δημιούργησε από κάτω τους μία διακριτική ρομαντική βάση, με ένα πολύ ανοιχτό ροζ χρώμα, ίσως και με μία μικρή γυαλάδα.  

Ηλιαχτίδες 

Κάνε τα μάτια σου ήλιους και σχεδίασε τις ηλιαχτίδες τους. Το βασικό που θα χρειαστείς είναι ένα έντονο χρωματικά eyeliner. Δεν χρειάζεται να είναι κίτρινο. Αν θες δώσεις επιπλέον λάμψη -για ήλιο μιλάμε τέλος πάντων- και να ανεβάσεις κι άλλο το μακιγιάζ σου, κόλλησε μικρούς κρυστάλλους στις αχτίδες που θα φτιάξεις. 

Αστέρια 

Σχεδίασε αστέρια στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου. Σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις έντονο χρωματικά eyeliner. Αν θες κάτι διακριτικό, κάνε ένα μικρό αστεράκι κολλητά στην εξωτερική γωνία. Για κάτι πιο τολμηρό, πιάσε πάνω από ένα eyeliner και σχεδίασε αστέρια, με το μεγαλύτερο να ακουμπάει τα φρύδια σου. Μην ξεχάσεις τη μάσκαρα για περισσότερη ένταση. 

Λουλούδια ξανά, αλλά αλλού 

Πάρε τα ίδια μικρά πλαστικά ή αποξηραμένα λουλούδια, αλλά αυτή τη φορά κόλλησέ τα στις βλεφαρίδες σου με την ειδική για την περιοχή κόλλα. Μπορείς πρώτα να βάλεις απλά μάσκαρα, αλλά για ένα πιο άρτιο και ασφαλές αποτέλεσμα, καλύτερα να βάλεις πρώτα ψεύτικες βλεφαρίδες.  

@oneofusgr

If you're here, you're one of us!