Ο τελευταίος χρόνος μάς έχει κάνει να εκτιμήσουμε αρκετά πράγματα. Τους φίλους και τους συγγενείς μας. Τις καφετέριες, τα μπαρ και τα εστιατόρια. Τη δυνατότητα να αναπνέουμε χωρίς μάσκα. Τη μουσική στα μαγαζιά. Και γενικά το να βρισκόμαστε έξω από το σπίτι. 

Η φύση (ή ό,τι κοντινό έχουμε σε αυτήν μέσα στην πόλη) στο διάστημα αυτό έγινε ο καλύτερός μας φίλος. Ήταν εξάλλου από τα λίγα μέρη που μπορούσαμε να κινηθούμε σχετικά ελεύθερα. Γι’ αυτό και η αγάπη μας και η εκτίμησή μας γι’ αυτήν δεν έχουν ξεθωριάσει ακόμα και δεν την εγκαταλείψαμε με το άνοιγμα της εστίασης. Τα πικ νικ δεν έπαυσαν ακόμα να είναι από τις Νο1 τάσεις των ημερών. Οι βόλτες στις παραλίες συνεχίζονται, συνοδευμένες πλέον και από βουτιές στη θάλασσα. Οι περίπατοι και οι ποδηλατάδες δεν έχουν σταματήσει ακόμα. 

Προφανώς, τα παραπάνω επηρεάζουν και την αισθητική μας. Όπως και να το κάνουμε, κάτι μέσα μας μάς σταματάει από το να πάμε για πικ-νικ με τα ίδια ρούχα που θα φοράγαμε στην καφετέρια. Νιώθουμε ότι θα είμαστε κάπως εκτός θέματος. Ίσως δεν μάς βολέψουν. Άσε και που είναι πιθανόν να μάς χαλάσουν τις φωτογραφίες. Υπάρχουν κανόνες στο τι θα βάλεις στις εξορμήσεις σου στη φύση; Όχι, αλλά υπάρχουν κομμάτια, που κάπως φαίνεται να τις ταιριάζουν καλύτερα. Επίλεξε, λοιπόν, ένα από αυτά. Είτε φύση για εσένα είναι η αμμουδιά μίας παραλίας, είτε ένα λιβάδι, είτε το πάρκο της γειτονιάς σου. 

Μίνι φλοράλ φορέματα

Gingham (ή το καρό του τραπεζομάντηλου)

Bucket καπέλα με χαριτωμένα prints

Λευκά λινά φορέματα

Σετ πουκάμισο-σορτσάκι/βερμούδα

Αξεσουάρ μαλλιών (κυρίως φιόγκοι, πέρλες και κοχύλια)

Ψάθινες τσάντες καλάθια

Οτιδήποτε πράσινο

Statement ρομαντικοί γιακάδες

Παστέλ πλεχτά ζακετάκια